Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Ahojte babulky,ak vám to nevadí možem sa ku vám pridať aj ja ešte?Lebo napísala som aj do temy podobnej tejto že začíname pracovať na babetku v lete 2012"ale táto mi viacej vyhovuje kedže sme zarabali od skoro konca augusta a tačiatok septembra teraz v piatok mám dostať mrchu a už som straaaaaaaaaaašne zvedavá...Doma už máme jednoho anjelíka čertíka,a povedali sme si že by to už chcelo druhé. emoticon emoticon
@bebe2013 Dakujem,tiež si ju neželám,a necem nič zakriknuť a ani zatial nič necítim síce je len streda amám ju mať až v piatok ale zaial som na tom super tak uvidíme.. 😝
@voskovka presne tak moja,tiež zbožnujem tie mudre reči kam sa ponáhlam,ale čo mám čakať do 35ky??Ved čo máme menej ako tý starší?Nee máme všetko moje dieťa tiež a ja bábetká teda detičkx milujem.
@bebe2013 Jasné ja som to nemyslela v zlom,nepoznám ťa osobne,to je jansé,ale myslela osm to skor ked vidím svoje okolie ako mi idu davať rady tu také osoby čo maju 36rokou a nemaju deti dá s apovedať aj koli práci aj koli tomu že sa nato necítia atd...Presne tak,každý má svoj vlatsný rozum kedy vie kedy je na to vhodný čas..A dalšia vážna vec je ZDRAVIA,A to ked ta nepusti možeš sa aj pototo ale vyliečiť s amusíš...Takže tak.Hendikep to teda nieje...Dufam že sa chápeme,že som ťa neurazila...Len som chcela dať sama seba dopozoru že z akými nazormy sa ja stretávam,ked poviem mám 22 a chcem bábo ešte..No kukaju až sa idu...
@voskovka resne to si aj ja vravím,mám už zasebou sekciu a dala osm sa velmi rýchlo dokopy a dosť robilo to že som bola ozaj mladunká..
@janicka11 ahoj...tak dufame s tebou, ze ju nedostanes 🙂
@voskovka uha ja už teraz rozmýšlam aké to je ak budem mať druhý tiež cisarak,najednu stranu si vravím asi to tak bude lepšie ale na druhu starnu ej tam ten strach čo je jansé.....juuuj 😝
@alenkapalenka dakujemmm tiež v to dufam,tak dufajme spolu..
@janicka11 v pohode, moja, vobec som sa neurazila, len som chcela spomenut ten druhy pol, ked na teba ludia pozeraju, ze si karieristka a ze naco tolko cakas. Je kopec ludi, ktori su natolko necitlivi, ze sa cloveka pytaju, kedy uz konecne bude mat babo (a zase takym ludom nemam chut vesat na nos svoje zdravotne problemy). Myslim, ze si rozumieme 😉
@cammille
@janicka11
@bebe2013
@alenkapalenka baby ja mam krv v moci.....no tak isto od moc.ciest nie tie ma nebolia takze asi fakt uz ide ten menzes...tak na 1krizik pozitivne....
Mna zase pichlo v podprusku. Ale mozno mam len moc utiahnute gate. Nechcem si zase nahovat, aby som nebola pri dalsej mrche zase sklamana.

@bebe2013 no by bolo potom dam vedieť ako som dopadla 🙂