icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
11. nov 2012

@surikatka200 a ty preco nie si v sukromnej???tam sme vsetky...

surikatka200
11. nov 2012

@voskovka , ahoj, tak ja by som rada bola 🙂 koho mam o to poziadat vlastne?

voskovka
11. nov 2012

@surikatka200 katasa...

surikatka200
11. nov 2012

@dakujem 🙂
@katasa - ahojky, mohla by som sa pridat k vam do sukromnej? dost to tu vymrelo 🙂

surikatka200
11. nov 2012

dnes som 22dc, strasne som slaba, toci sa mi hlava, tlak mam nizky, prsia velmi bolia, aj podbrusko, ale aj teplotu mam zvysenu. a nalady vkuse mi je do placu, joj baby kde ste ☹ , myslite, ze teraz by test nieco mohol ukazat? asi nie, asi to bude len pms

katasa
11. nov 2012

@surikatka200 si 🙂

tatanka1
12. nov 2012

aj ja prosim o zaradenie do sukromnej 🙂

anajska
12. nov 2012

caute ja dnes 22 dc a vcera mierne som citila podbrusko, to sa mi nestava, takze trosku dufam... 🙂 aj ked od 16 dc sme sa uz nesnazili, kedze nejak nevyslo :(

diane87
12. nov 2012

@lubenka96 gratulujem 🙂

diane87
12. nov 2012

Baby, ja som vas len prisla pozdravit, ja som sa do tejto temy pridala hned ako bola zalozena.....medzicasom sme sa rozhodli ze skusime uz v auguste a hned to aj vyslo, takze som sem aj malo chodila 🙂 Ked sa mozem spytat, aky je stav? kolkym sa to podarilo uz ? 🙂 Vsetkym vam drzim palce, snazilkam aj uz tehulkam, aby vsetko dobre dopadlo. 🙂

drnduliak
13. nov 2012
katasa
13. nov 2012

@tatanka1 a ty si tu s nami bola snažilka od septembra?

mahulenka87
14. nov 2012

@katasa aj na mna ste zabudli ☹

surikatka200
14. nov 2012

@mahulenka87 hybaj ku nam mahu 🙂

mistrall
14. nov 2012

@katasa ahoj mozem aj ja do sukromnej temy? ako sa tam dostanem, tiez sa snazime od septembra 🙂 dakujem 🙂

reni1512
15. nov 2012

ahojte babule, ak by ste potrebovali ovu testiky nechajte mi IP...mam 46 co sa mi zvysilo :D

anajska
15. nov 2012

dnes tehu test negativny :( ale menzes este nedorazil, ma prist az v sobotu...tak este stale dufam...

surikatka200
17. nov 2012

@anajska ahoj 🙂 , skoro si testovala (ale chapem, ze si nevydrzala🙂, no, ja napr mam uz aj meskanie, a aj tak je negativny, ale aj tak este dufam, lebo som mala neskor ovulku, cize to by mi ukazalo tak o tyzden, dovtedy ma asi picne :D, este vydrzkaj a potom ked bud

surikatka200
17. nov 2012

@anajska, ked bude meskat, testni (sory preskakuje mi klavesnica)

ursulienka1
17. nov 2012

@lubenka96 gratulujem, po 2 rokoch snazenia a konecne uspech, radost nesmierna 😉

lubenka96
17. nov 2012

@ursulienka1 ahoj dakujem hej je to velka radosť,každý deň vstávam s radostou🙂tušim mame blizko termin ...🙂

ursulienka1
18. nov 2012

@lubenka96 ahoj ja mam 3.6.2013,obdivujem vsetky ktore sa snazili tak dlho a nevzdavali to a pockali si na ten krasny vysledok 😉 drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt.
nam sa zadarilo hned na prvy sup, az som bola v soku v tej rychlosti
v septembri sme zacali a nakonci septembra tam uz svietili 2 ciarocky

lubenka96
18. nov 2012

@ursulienka1 to je super ze hned sa podarilo takto 🙂vzdy treba verit a nevzdavat to ten vysledok stoji zato 🙂a dakujem tiez prajem nech je vsetko ako ma byt az do konca🙂a budes vlastne rodit predomnou ja to mam koncom juna zaciatkom jula 🙂presne to vychadza 27.6.no uvidime ked dostanem knizku este ju nemamaz o dva tyzdne

ursulienka1
19. nov 2012

@lubenka96 ja idem zajtra do poradne 12 tyzden, pri kazdej navsteve trosku stresujem,
takze o 2 tyzdne budes hrda drzitelka knizky
ked mi ju podal gynekolog tak som si ju niesla akokeby to bola ta najposvetnejsia biblia na svete 😉

anajska
19. nov 2012

babeny, dnes slaba druha ciarka na tehu teste 🙂 zajtra rano robim dalsi, drze palce....

ursulienka1
19. nov 2012

@anajska držíme

twistybaby
19. nov 2012

ahojte snažilky ! 🙂 až teraz som vás objavila tak sa pridávam 🙂 mam uz dva a pol ročneho synčeka a chceli by sme mu surodenca zamiesit , tak sme v septembri začali a hned aj neuspešne ☹ po 2tt spontanny potrat ... ale nezufame a snazilkujeme dalej.momentalne mam 14dpo a nevydrzala som tak som testovala ale zatial negativ, som nedockava co uz 😅 😝

twistybaby
19. nov 2012

@katasa teraz až čitam že ste snažilky všetky už v sukromi,mozem sa pridat prosim ? 🙂

katasa
19. nov 2012

@twistybaby prepáč, ale klábosíme veeeľmi intímne (preto sme sa zosúkromnili, aby nás nikto nepoznal) už od septembra a momentálne nikoho neprijímame...

lubenka96
19. nov 2012

@ursulienka1 to ti verím tak nech ti to dobre dopadne 🙂no dufam,že ju dostanem a že bude všetko v poriadku hlavne 🙂neviem sa dočkat aj toho ultrazvuku aj tej knižky 🙂