icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
17. sep 2012

@vrs a este si nedostala??...to je supeeeer....ja uz netestujem...podla bazalnej teploty dostanem ms dnes alebo zajtra...prudko mi klesla a to znamena len jedno :(...tak ty uz testuj prosim ta 🙂 uz som zvedava
@voskovka aha tak...a tretikrat to moze byt rizikove?

vrs
17. sep 2012

@alenkapalenka este som nedostala..ale myslim,ze to bude tym,ze na mna ide choroba..vcera mi bola nenormalna zima..dvomi dekami zakryta a este aj paplon!!!!

alenkapalenka
17. sep 2012

@vrs aj ja som premrznuty posledne dva dni...aj dnes sa tu klepem v robote...a kedy chces testovat?...

crazybabenka
17. sep 2012

babulky ....priznávam bez mučenia....nečítala som všetko....nechávate to "všetko na prírodu" alebo jej aj niečim pomáhate?

alenkapalenka
17. sep 2012

@crazybabenka len odsledovanie ovulky a presny zasah 🙂 inak nic

crazybabenka
17. sep 2012

@alenkapalenka u nás okrem "klasických snažilkovských vitamínov" bohužiaľ aj hormonálna liečba....ale dúfam že zaberie zase 😔

alenkapalenka
17. sep 2012

@crazybabenka ked zabrala prvykrat....mala by aj teraz ;)

vrs
17. sep 2012

@alenkapalenka este asi pockam, lebo vlastne som zistila,ze ani neviem,ci mi meska alebo nie..som 30DC,co je vlastne v norme..nemavam vzdy presne 28DC..vzdy tak okolo cca 2-3 dni ..ani neviem preco som si bola taka ista, ze v sobotu dostanem..asi, aby som sa uz mohla testovat ;) a vidis, nakoniec to posuvam a posuvam ;)

alenkapalenka
17. sep 2012

@vrs to tak ale aj tak...aspon ti davaju nadej....30 je uz dost....este dva dni vydrzat. ale vyskusat to mozes nie?🙂 mozno nieco ukaze

milagrosss20
17. sep 2012

@crazybabenka ahoj...a aku mas hormonalnu liecbu?

crazybabenka
17. sep 2012

@milagrosss20 zatiaľ "len" siofor 850 a duphaston.....ale myslím, že pribudne aj clostyl

alenkapalenka
17. sep 2012

ktorej z vas mozem podakovat za srdiecko?🙂

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka a musíš mať aj tretie sekciou? Veľa báb porodilo 1.sekciou a 2. či 3. normálne

mahulenka87
17. sep 2012

ja som si robila testy 25.DC, 26.DC a 29.DC a negatívne... no a mrcha stále nikde. I keď mávam 30. - 32.DC, ale tak jak teraz ma prsia ešte neboleli... 😠
Stále dúfam že ani nepríde...

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 lenze ja mam uz 2sekcie a pri tretej by mi mohla hrozit ruptura maternice cize by som nemusela odrodit preto to robia automaticky....ja viem ake to je ked su kontrakcie viem ake je to skoro porodit normalne ked som maleho mala uz skoro vytlaceneho.... 😠 ale dalej uz nesiel lebo bol taky domotany a zacal sa dusit...

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka aha. Nevadí, aspoň ti zostane... jak má byť 😀

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 hej to sa smiali viaceri ludia na tom...ale no co...som ale teraz chcela aby som nemala celkovu narkozu.....lebo predtym som mala pri oboch.som chcela teraz aby som si to malunke mohla polozit na seba a konecne poznat ten pocit....ked je cerstvo narodene atd

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka v tom by nemal byť problém myslí. 🙂 Nech si to do tretice užiješ maximálne 😉

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 jooj sa mi nic nechce..... 😒 mam zakaznicku o 15stej a valim potom domkov zehlit atd

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka no ja som dnes v práci od 6:30 do 17:00. Takže keď prídem domov akurát sa najem, dám si kávu, vyložím nohy a konec 😀 moje pondelky...

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 no tak vidis....no inak asi bude musiet koli malemu zacat vybavovat predlzenu rod.dovolenku.nonstop chory,je astmatik,alergik,dokonca mu idu aj nosne mandle vyberat tak neviem...pred 3tyzdnami zapal priedusiek,3dni bol v skolke a teraz zas laryngitidu....a toto je stale ako nastupil....ani jeden jediny mesiac nema cely odchodeny.... 😔

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 tak premyslam ze pozastavim zivnost a kym nepojdem na matersku s tym nasim tretim mimčom tak bude na tej rodicovskej.....ved co zarobim to vsetko by som davala do opatrovatelky....a ked budem ja snim doma a nie v robote nic nezarobim ani na naklady...tak sa rozhodujem co urobit...

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka a nemá sa ti on kto starať? Že by si len sem-tam vzala nejakú zákazníčku, čo by si si privyrobila a budeš doma?

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 praveze nema svokra je stara vyse 65tky a zlomenu nohu mala,moja mama pracuje a nemam koho....

mahulenka87
17. sep 2012

@voskovka a do práce si ho nemôžeš vziať? Neprehral by sa popri zákazníčke sám?:

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87 ja som raz bola na masazi kde dotycna mala dietatko a absolutne som si neoddychla lebo ho nonstop upozornovala atd

andrejocka5
17. sep 2012

caute baby, tyzden som tu nebola...spravili sme si s malou vylet. ja som stale nedostala kramy. MUDr odporuca urobit z malej odstavca, lebo takto sa k dalsiemu potomkovi nedopracujeme, ale ja to nejako neviem spravit...

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka
@mahulenka87 ja za chvilku idem domov z prace jupiii 🙂...co robite vy?

janinna11
17. sep 2012

Ahojte kočky, chcem sa pridať, aj my sa začíname snažiť o druhé mimi, dlho som tu nebola, ale chcem si už na koňa nájsť čas, lebo mi to strašne chýba, a tak sa chcem pridať k novým snažilkám 🙂 🙂

janinna11
17. sep 2012

@crazybabenka Ahoj, ja som popijala do začatia ovulky alchemilku, aj pri prvom babatku som ju popijala, má priaznivé účinky na cyklus a tlmí bolesti 🙂