Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka jej poznám to.aj ja som cez mobil uz...a ty kedy mas svadbu??inak baby jak sa dá zistiť kedy mam akozevplodne dni??
@janicka11 ja som si merala bt a znacila na fertilityfriend.com a samo ti to podla teploty ukaze...skus..a svadbujem 29. 🙂
@crazybabenka no ale ten metformin je presne na to ako aj ten clostyl...no mne nic zatial nezistili to mi len nasadila endorinologicka aby som otehotnela...ale ani gyndak mi nepovedal ze mam nieco zle s vajickami mam ich v poriadku a aj prechodne teda aspon dufam...neviem uz sama kde je problem...a kolko beries tento liek?
@milagrosss20 no prvý krát asi 2m......teraz mesiac a pol....no ja mám PCOS....a bez metformínu nemám ovulku.......no ja som bola na vyšetrení v Ľubochni a tam mi nasadili metformín....
@alenkapalenka dakujem za podporu, taketo pozitivne slova mi velmi pomahaju 🙂
@milagrosss20 to bola otazka pre mna? nie som si ista.......
@gabikatn zivot prinesie kadeco...nemozme sa hlavne vzdavat a bat sa...verim, ze sa to podari tebe, mne a vsetkym babam, ktore sa snazia...mozno nie hned, ale raz urcite 🙂
@gabikatn ano si pisala ze sa th nieco stalo.
@voskovka
@alenkapalenka
@janicka11
@vrs Babenky, som dost v pomykove. MS nikde, 27 DC, v lete som mala cyklus kazdych max 25 dni. Bazalna teplota zostava vysoka 37C. Rano som si robila test, najprv tam boli II ale ta prva po 10 minutach zmizla. A teraz tam uz nie je nic. Potom som si spravila este 1 (alenkapalenka, testy dorazili este v piatok), ale na tom nebolo uz nic, ale zase pouzila som novy moc - uz to nebol ten ranny, ale co som medzitym stihla popit vodu.
Tak teraz fakt neviem. Prsia bolave, po ceste do prace mi bolo na grc, tak fakt neviem, ci si to len tak velmi prajem, alebo ci sa nam to podarilo.
A ja tiez vela pisem z mobilu, tak ak niektoru v odkaze vynecham, je to kvoli tomu.
A vitam vsetky nove baby, ktore som cez vikend nestihla privitat.
@bebe2013 no vyzera to nadejne...tak musis pockat do zajtra...ked nepridu, otestuj znova rano. inak s tou BT je to fakt dobre...predvcerom som mala 37....vcera 36,6....a ked som pozerala ostatne grafy, tak pri takom rapidnom znizeni vzdy dosli kramy...a fakt 🙂 poobede dosli...takze to uz rano podla toho budes vediet...drzim palce teda, nech nic nechodi
@wisinka ano ano, ved ja viem, ale asi to u mna nefunguje...
Ahojte dievcata 🙂 Viyam medzi nami vsetky nove snazilky a prajem, aby sa coskoro zadarilo 😉
@bebe2013 no vyzera to slubne, ved zajtra mozes skusit zas testnut, uz by nieco mohlo byt vidiet 😉
@janicka11 plodne dni, teda ovulka byva najcastejsie 12-16 dni pred menstruaciou, teda ak mas 28 dnovy cyklus, tak ju mozes mat 12-16 DC, ak mas 35 dnovy cyklys, tak ovu by mala byt niekedy medzi 19-23 DC...ja som si teplotu nikdty nemerala, zbytocne by ma to stresovalo, ale viem to podla hlienu, parkrat som si vtedy skusila aj ovulacne testy a tie mi to potvrdili, a okrem toho, po druhom porode uz ovu aj vyrazne citim, dokonca ma viac boli brucho ako pri ms...ale ak nemas ziadne priznaky, tak minimalne sleduj hlienik a mozes skusit aj testy alebo ako radia baby merat BT 😉
Ja som dnes 12 DC a vecer manzel odchadza na 4 dni, zrovna presvihneme ovulku, no ale nevadi, vsak aj buduci mesiac budu plodne dni 😅
@cammille treba to stihnut, kym odide, mozno si plavci na to vajicko pockaju.
@alenkapalenka hej, zajtra idem testovat zas. Musim sa v noci ovladat, lebo som v noci strasne smadna, potom vela pijem a idem cikat aj 3 krat za noc.
@milagrosss20 nam pred 2 a pol rokom zomrela dcerka 11 mesacna, narodila sa s chorymi oblickami...to ale do tejto temy nepatri, tu sa mame tesit....ja som chodila na temu zomrelo nam dietatko, ale uz som prestala, lebo stale sa otvaraju spomienky a jatria sa rany a takto to uz dalej nechem.....Moje spomienky na Dianku mi nikto nezoberie, mam ich hlboko v srdci ulozene, su aj smutne ale aj krasne zaroven... Mam strach preto lebo "vraj" to bolo geneticke, co sa ale nijako nepotvrdilo, uz 2 roky cakam na vysledok z gen. ale vraj nie sme akutny pripad, co znamena ze dieta je mrtve, a tehotna nie som. Neviem co si o tom mysliet, mozno zistili nieco co nemam vediet. Neviem, uz to ani neriesim. Teraz mam v hlave dalsie tehu.. Skusame uz od aprila a stale nic, tak uvidime, nechcem to silit, iba sme tomu dali volny priebeh, nic viac.... Ked to vyjde budem verit a dufat ze vsetko bude dobre, ked to nevyjde nevadi...................................
@bebe2013 hm, no to uz asi nestihame, cez den tazko, deti su hore, to sa neda 😀 a okolo 16 uz musi odchadzat z domu...
...no a ak si vela smadna a vela cikas...to je tiez priznak tehu 😅 ..nechcem ti robit zatial falosne nadeje, ale ja som presne toto mala pri oboch tehu hned na zaciatku, stale mi bolo teba cikat a stale vela pit... 😉 takze ja verim, ze to tam JE 😅
Ahojte kočky, pridávam sa k vám aj ja 🙂 v júli sme prišli o bábätko v 6tom mesiaci tehu a teraz sa od septembra snažíme znova. Dúfam, že sa podarí čím skôr a vyplní nám fazuľka to prázdne miesto.
Všetkým držím palce!!! 😉
@nevestickaaaa vitaj, drzim palce!
@gabikatn to mi je luto, co sa vam stalo. A to, ze sa vam lekari neozyvaju, je mozno aj pozitivne. Oni sa ozyvaju, ak je sprava zla. Ak je dobra, riesia najprv tie zle. Chapes. A vitaj v tejto teme, som rada, ze sa pozeras s nadejou dopredu a dovolis tym ranam na dusi zahojit sa.
@nevestickaaaa vitaj medzi nami, silno drzim palceky, nech sa vam coskoro podari dalsie babatko, a velmi mi je luto, co sa vam prihodilo 😔 prajem vam, aby vam coskoro vykuklo nove slniecko 🙂
no babulky....ovu testík pozitívny....cítim aj jeden vajkovník....no hádam sa dnes aj posnažíme 😀
@cammille a nie je to nahodou naopak? ovu by mala byt 13-14 den od zaciatku cyklu..(posl menzes) pri 28-dnovom cykle.. 😎 ci..?
@cammille ja by som to tiez nejak riskla...ved to je par minut ;)
@gabikatn tak tak, treba pozerat dopredu...
@bebe2013 tak dnes tolko nepi...zeby si nemusela na // cakat este 5 dni :D
@nevestickaaaa aj ja ta tu vitam a drzim palceky 🙂
ahpjte babulky ako sa máte??ja som dnes vyupratovala celý dom,bolis me vonku,v obchode,na pošte prejsť s avarili atd....a moje dieťa ešte nespí...ochvílku nám rpíde tatinko z robotky,a pol dna v haji 😲 ale etšíme sa naneho..čo máte nové?nestíham vás čítať zatial nikto tehotný?čí čakáme sa navzájom?

@janicka11 a dost sa tu zle odpoveda...nahodou zabudnem kliknut na odpoved ale na meno a je to v keli 🙂
@voskovka mne vychadza podla poslednej ms a podla fertility na 30.9 tak to je moja svadobna noc :D