icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

janicka11
19. sep 2012

@bebe2013 jééééj gratulujem Ti podarilo sa Ti to ako prvej moc Ti gratulujem z celého srdiečka je to skveléé naozaj..a podarilo sa vam to asi na prvý šup či? 😀 😀 😀 😀

nevestickaaaa
19. sep 2012

@bebe2013 Gratulujem, gratulujem!!! 🙂 moc sa s tebou teším, tak šup sem všetky rady a babské recepty ako na to!! 😀

inak ja som dnes 18DC a ovulka sa tento mesiac nedostavila, takže u mňa nulová šanca byť tehulkou v tomto cykle ☹ aspoňže je to snaženie také príjemné 😀

jalaura
19. sep 2012

@voskovka dakujem - som rada ze sa mozem s niekym delit o to cakanie🙂

jalaura
19. sep 2012

@alenkapalenka Ahoj .. no ja cakam na piatok🙂....ale cez den uz od nedele mam take mensie spinenie tak teraz neviem ako si to mam vysvetlit...mozno je to uhniezdovanie a mozno je to priznak ze pride mrcha....brucho ma boli ale prsia nie - vraj maju zacat boliet aj prsia - ale neviem od kedy🙂...tak cakam na piatok...a bolesti sa stupnuju...

jalaura
19. sep 2012

@cammille ahoj - no aj tebe prajem nech ti to co najskor vyjde - a pis ako pokracujes🙂

voskovka
19. sep 2012

ja idem baby v piatok na kontrolu ku gyndosovi ci ta cysta odisla s menzesom a ci je to v poriadku.... 🙂

jalaura
19. sep 2012

@bebe2013 tak to ti zo srdca gratulujem - taketo pozitivne priklady tu potrebujeme!!!! urcite si teraz vela bab nabila pozitivnou energiou ze sa to podari - tak ako mna🙂

cammille
19. sep 2012

@bebe2013 to je paradaaa!!!🙂😉😀 velmi velmi sa tesim a prajem bezproblemove tehu😉 vychutnaj si to a aj nadald?j nas informuj, ako sa vam dari🙂

majka8858
19. sep 2012

@bebe2013 moja tak GRATULUJEM a moc sa teším to je strašne supeeeer 🙂

cammille
19. sep 2012

@juranka jej, ty myslis to sidlisko ako je teraz to nove terno? Tak to sme skoro susedky, moji rodicia byvaju oproti cez hlavnu cestu 😀😀
A ano, my uz ideme zamiesit na tretie🙂 a vidim, ze vy na druhe😉 ja mam tiez ovulku zrnejme v piatok, co ale tento mesiac nevyuzijeme, kedze muzo sa vracia az v sobotu v noci:-/ ale vam drzim palceky, nech to vyjde hned tento mesiac!😉

alenkapalenka
19. sep 2012

@bebe2013 to je superrr....velmi sa tesim, ze aspon jednej to vyslo .... drzte sa.....🙂)))

alenkapalenka
19. sep 2012

@jalaura no moznoze to nieco znamena...mohlo by 🙂 lebo spinenie je dobry znak

cammille
19. sep 2012

@jalaura ano spinenie moze byt aj uhniezdovanie, a s prsiami si starosti nerob, ja som porodila 2 deti, ale prsia ma neboleli ani raz, takze to vobec nemusi byt😉 a drzim palce😉

gabikatn
19. sep 2012

@ bebe2013 gratulujeeem, uzivaj si ten krasny pocit 🙂

juranka
19. sep 2012

@cammille prosim ta, ja som asi taka nervozna, ze sa mi ta ovulka posunie ako to vidim. svokra sa ohlasila, ze pride na tyzden k nam (je z vychodu tak bude byvat u nas). ma dorazit zajtra a zatial ani teplota ani ten hlien nenasvadcuje o tom ,ze by to uz malo byt. podla casu aj hej len asi to teda nebude ako obvykle vychadza. muzik vyhlasil,ze on nebude moct ked tu bude mat mamu 😖 mame maly byt takze asi si vies predstavit.... bude to asi ako u vas, buduci cyklus sa hadam podari lepsie 😉

jalaura
19. sep 2012

@juranka poslite svokru na prechadzku s vnucatkom a sup na to🙂

jalaura
19. sep 2012

@alenkapalenka uvidim uz o dva dni ci je to dobry znak alebo len prizrak🙂....zatial pozitivne myslienie ostava🙂

jalaura
19. sep 2012

@cammille no tak to si ma trosku ukludnila...dakujem za palceky🙂 aj ja tebe drzim

alenkapalenka
19. sep 2012

@vrs takze tebe?🙂...a ako si ty nato??

vrs
19. sep 2012

@janicka11
@voskovka
@alenkapalenka
@bebe2013
@cammille

ja este stale cakam na mrchu a ona nikde..tak uvidim co a ako..test som este stale nerobila!

alenkapalenka
19. sep 2012

@jalaura urcite 🙂...a test si este neskusala?

alenkapalenka
19. sep 2012

@vrs no tak sup sup uz...ako mozes byt taka trpezliva??...a uz ti meskaju?

juranka
19. sep 2012

@jalaura dobry napad, skusim navrhnut doma 😀

jalaura
19. sep 2012

@alenkapalenka no robila ale to iba 9 DPO a samozrejme nic...som bola nedockava ale som si povedala ze pockam a uvidim ci dostanem - aj ked ma teraz laka si ist kupit dalsi - radsej nie -pockam do piatku🙂

bebe2013
19. sep 2012

@voskovka
@majka8858
@voskovka
@cammille
@gabikatn
@juranka
@julka31111
@mahulenka87
@vrs
@crazybabenka
@nevestickaaaa
@milagrosss20

Dakujem vam za gratulacie: fakt ma to velmi potesilo, je super sa s tou radostou podelit s niekym, kto je na tej istej lodi 😉 a ktor tu moju radost chape! LEbo zatial to nikomu nehovorim v "realnom zivote", teda okrem manzela. Pockam si 3 mesiace. Ale netusim, ako to vydrzim, lebo najradsej by som si to kazdemu hned povedala. 😀

A recept? My sme si prestali davat pozor v juni, v juli sme len tak skusali a v auguste som sa zacala zaujimat o presnejsie navody ako BT a presne dni ovulacie - teda august/september sme hned po MS zacali s miesenim obden a tesne pred ovulkou, pocas nej a tesne po sme sa do toho poriadne opreli. 😀
Okrem toho beriem kyslinu listovu a rybi olej. A zdravo jem, nefajcim a pila som velmi striedmo - kde tu k veceri pohar vinka.

Fotky dam asi az zajtra, lebo na foke to zatial moc nevidiet, fotila som len cez mobil.

Strasne vam drzim palce, pockam si na vas v teme babatka leto 2013 :D.

bebe2013
19. sep 2012

@vrs wow, ty mas teda nervy s tym cakanim! Ja som mala 6 negativnych, kym sa mi ukazal ten dusik.

alenkapalenka
19. sep 2012

@jalaura ale s tym spinenim to vyzera dobre...tak trpezlivost a potom daj samozrejme vediet 🙂

anika97
19. sep 2012

Ahojte kočky,som tu nová...pripájam sa k Vám....bebe 2013,chcem sa ťa spýtať po akej dlhej dobe sa ti ukázali 2 čiaročky??? 🙂

bebe2013
19. sep 2012

@anika97 cau, ukazali sa mi na 28 DC, ale cyklus mavam tak 25-26 dni.

milagrosss20
19. sep 2012

@bebe2013 blaaaahozelam 🙂