Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@mahulenka87 k tym dvom loptošom dcera to by bolo radosti.....ved do tretice vsetko dobre
@mahulenka87 ved uvidis, ked je duch skoro neviditelny, tak to casto len presvita ten druhy pruzok, ale ktovie, mozno si tehu a ciarka este zosilnie 😉 ved uvidis o par dni, nic nie je stratene 🙂
@voskovka drzim palceky na tu babu konecne 😅 ale zas, chlapci su rovnako dobri ako baby, takze do tretice vsetko dobre - to kludne moze aj byt chlap 😀 😀 ja som asi divna, ale ja chcem tretieho chalana, ved mat troch synov je parada 😅 😀
tak fakt z toho tento mesiac nič nebude... ☹ Ďalší test negatívny. O 2 týždne začíname znova 😉
@mahulenka87 no pokym neprisla mrcha, tak este nie je nic stratene 😉 a ak aj pride, tak plati to iste, dalsi mesiac je pred nami 😅 😉
@voskovka no vsetko ma svoju pozitivnu stranku 😀
No a ja som dnes 5 DC, a vcera som sa dozvedela, ze manzelik tu zrovna cez plodne dni nebude tento mesiac 😒 pracovne stretnutie, 4 dni bude out, a prave to vychadza na to "najlepsie" obdobie...no nevadi, to aspon riesi moju dilemu co s tymto mesiacom, takze sa to vyriesilo samo 😅 ..aleeee oktober to isti, chcela by som babo v juli, takze ten oktober urcite vyjde !!!!
@cammille tak treba využiť posledný deň kedy bude doma. Spermie dokážu prežiť a počkať na vajíčko až 4 dni. No a potom manžel zase príde 😉
@mahulenka87 ved ano, uvidime 😉 ale niekde som citala, ze spermie sice preziju 4-5 dni, ale oplodneniaschopne su max 2 dni, tak neviem co je na tom pravdy...no ale nevadi, ja som si aj tak povedala, ze to snazilkovanie nechcem brat nejak vazne a urcite nechcenm skakat na chlapa len preto, ze mam plodne dni, lebo potom by mi z toho zasibalo 😀 takze uvidime 🙂
A ozaj, vcera som po dlhsej dobe stretla susedku, niekedy tusim v aprili sa mi stazovala, ze uz skoro rok sa snazia o babo a nedari sa...a zrazu vcera uz bola taka pekna bruskata, ze niekedy v januari cakaju 😅 😵 tak ma to tak potesilo a zaroven povzbudilo, ze aj dlhsie snazenie sa predsa skonci babatkom 😵 tak sa tesiiim 😵
ahojte.no ja by som tiez chcela skor junove ako julove,juloveho mame adamka a celkom sa mi pacilo mat v lete babenko.
@mahulenka87 ja by som sa chcela snazit ale ked ta hlupa cysta mi to blokuje ....strasne chcem kráááááááááááááááááááááááámy......
@voskovka - mna už nejak pobolieva brucho a kríže... :-/ Ja by som krámy najradšej nedostala...
ahojtee...idem ku vam...teraz mam 6dpo tak uvidim,ci ten sept vyjde...ked nie,este koniec mesiaca sa moze zadarit 🙂 juuuj ale chcela by som uz aby toto bolo ono 🙂
@alenkapalenka vitaj holka....no tak dufame aj my ze nas tu bude co najviac.....
@mahulenka87 ja ich praveze chcem lebo teraz ani ovulka ani nic..no zakliaty kruh....sa vcera muz smial ze kebyze nechceme tak mas zadarmo antikoncepciu ...no chapete....
@alenkapalenka vitaj medzi nami a par dni teda cakame pozitivny testik😉
@alenkapalenka ano, diane87 to vyslo hned, dokonca este v auguste🙂 no a teraz cakame na mahulienku😉 ci to klaplo🙂 no a na teba😉
@cammille no tak to je super, ze jej to vyslo 🙂 a zbytok este len zacina ?
@voskovka dufajme, ze to pojde hladko 🙂
@diane87 no to je sranda...na tej fotke vyzeras ako uplne ako ja....najprv som si myslela, ci to aj niesom ja :D
Baby, do Vianoc sme vsetky tehu, plati?😉 a ziadne vyhovorky😀
@alenkapalenka vitaj, mame velmi podobny cyklus! 🙂
@cammille Dufam, ze do Vianoc sa nam zadari. Drzim nam palce!
@bebe2013 tiez si uz vo faze cakania?🙂 a s tymi vianocami to plati!!!🙂
@alenkapalenka joj, neviem sa dockat, kym si budem moct spravit ten test. Tych 10 dni cakania mi pride ako vecnost! Keby aspon tie testy neboli take drahe!
@bebe2013 ktory dpo si?? A tiez na sebe hladas hocco a vidis v tom priznak? :D
ze do vianoc....xixixi som zvedava... 😀

@cammille myslím že 11 DPO. Ale bola takmer neviditeľná... ☹ Neviem či si ju tam len nedomýšľam. Chcela som dať aj foto, ale tam nie je vidieť vôbec. No skúsim ešte zajtra...