icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

mahulenka87
10. sep 2012

@cammille myslím že 11 DPO. Ale bola takmer neviditeľná... ☹ Neviem či si ju tam len nedomýšľam. Chcela som dať aj foto, ale tam nie je vidieť vôbec. No skúsim ešte zajtra...

voskovka
10. sep 2012

@mahulenka87 k tym dvom loptošom dcera to by bolo radosti.....ved do tretice vsetko dobre

cammille
10. sep 2012

@mahulenka87 ved uvidis, ked je duch skoro neviditelny, tak to casto len presvita ten druhy pruzok, ale ktovie, mozno si tehu a ciarka este zosilnie 😉 ved uvidis o par dni, nic nie je stratene 🙂

@voskovka drzim palceky na tu babu konecne 😅 ale zas, chlapci su rovnako dobri ako baby, takze do tretice vsetko dobre - to kludne moze aj byt chlap 😀 😀 ja som asi divna, ale ja chcem tretieho chalana, ved mat troch synov je parada 😅 😀

voskovka
10. sep 2012

@cammille ale mat dcerku a konecne si uzit tych ruzovuckych veciciek a zapletanie vlaskov....ja budem mat poslednu moznost tak si objednavam tu holku 😀 😀

cammille
10. sep 2012

@voskovka jasne, chapem😉 no to musis ale manzelovi adresovat, aby nejak pozmenil vyrobny proces😀 ja by som tiez rada pokupovala ruzove satocky s kvietkami a tak, ale takto zas aspon usetrim😀

voskovka
10. sep 2012

@cammille si prakticka 🙂

mahulenka87
11. sep 2012

tak fakt z toho tento mesiac nič nebude... ☹ Ďalší test negatívny. O 2 týždne začíname znova 😉

cammille
11. sep 2012

@mahulenka87 no pokym neprisla mrcha, tak este nie je nic stratene 😉 a ak aj pride, tak plati to iste, dalsi mesiac je pred nami 😅 😉

@voskovka no vsetko ma svoju pozitivnu stranku 😀

cammille
11. sep 2012

No a ja som dnes 5 DC, a vcera som sa dozvedela, ze manzelik tu zrovna cez plodne dni nebude tento mesiac 😒 pracovne stretnutie, 4 dni bude out, a prave to vychadza na to "najlepsie" obdobie...no nevadi, to aspon riesi moju dilemu co s tymto mesiacom, takze sa to vyriesilo samo 😅 ..aleeee oktober to isti, chcela by som babo v juli, takze ten oktober urcite vyjde !!!!

mahulenka87
11. sep 2012

@cammille tak treba využiť posledný deň kedy bude doma. Spermie dokážu prežiť a počkať na vajíčko až 4 dni. No a potom manžel zase príde 😉

cammille
11. sep 2012

@mahulenka87 ved ano, uvidime 😉 ale niekde som citala, ze spermie sice preziju 4-5 dni, ale oplodneniaschopne su max 2 dni, tak neviem co je na tom pravdy...no ale nevadi, ja som si aj tak povedala, ze to snazilkovanie nechcem brat nejak vazne a urcite nechcenm skakat na chlapa len preto, ze mam plodne dni, lebo potom by mi z toho zasibalo 😀 takze uvidime 🙂
A ozaj, vcera som po dlhsej dobe stretla susedku, niekedy tusim v aprili sa mi stazovala, ze uz skoro rok sa snazia o babo a nedari sa...a zrazu vcera uz bola taka pekna bruskata, ze niekedy v januari cakaju 😅 😵 tak ma to tak potesilo a zaroven povzbudilo, ze aj dlhsie snazenie sa predsa skonci babatkom 😵 tak sa tesiiim 😵

voskovka
11. sep 2012

ahojte.no ja by som tiez chcela skor junove ako julove,juloveho mame adamka a celkom sa mi pacilo mat v lete babenko.

voskovka
11. sep 2012

@mahulenka87 ja by som sa chcela snazit ale ked ta hlupa cysta mi to blokuje ....strasne chcem kráááááááááááááááááááááááámy......

mahulenka87
11. sep 2012

@voskovka - mna už nejak pobolieva brucho a kríže... :-/ Ja by som krámy najradšej nedostala...

alenkapalenka
11. sep 2012

ahojtee...idem ku vam...teraz mam 6dpo tak uvidim,ci ten sept vyjde...ked nie,este koniec mesiaca sa moze zadarit 🙂 juuuj ale chcela by som uz aby toto bolo ono 🙂

voskovka
11. sep 2012

@alenkapalenka vitaj holka....no tak dufame aj my ze nas tu bude co najviac.....

voskovka
11. sep 2012

@mahulenka87 ja ich praveze chcem lebo teraz ani ovulka ani nic..no zakliaty kruh....sa vcera muz smial ze kebyze nechceme tak mas zadarmo antikoncepciu ...no chapete....

cammille
11. sep 2012

@alenkapalenka vitaj medzi nami a par dni teda cakame pozitivny testik😉

alenkapalenka
11. sep 2012

@voskovka
@cammille dakujem 🙂 snad to nebude trvat dlho...uz sa to tu niektorej podarilo, co planovala na september, ci cakame?🙂

cammille
11. sep 2012

@voskovka joj moja, mrcha dojde, nic sa neboj😉 ved mas dobreho dokiho, tak vse ko dobre dopadne😉 jooj, aj ja by som najviac chcela junove babo, mladsi je junovy a to bola parada, ale teraz kvoli skole by to nebolo najvhodnejsie, takze hned potom chcem julove babatko!😀

cammille
11. sep 2012

@alenkapalenka ano, diane87 to vyslo hned, dokonca este v auguste🙂 no a teraz cakame na mahulienku😉 ci to klaplo🙂 no a na teba😉

alenkapalenka
11. sep 2012

@cammille no tak to je super, ze jej to vyslo 🙂 a zbytok este len zacina ?

voskovka
11. sep 2012

@cammille no som zvedava ktora nakoniec kedy bude....sa tesim az sem vycapite krasne tehu testy s dvoma ciarkami 😝

alenkapalenka
11. sep 2012

@voskovka dufajme, ze to pojde hladko 🙂

alenkapalenka
11. sep 2012

@diane87 no to je sranda...na tej fotke vyzeras ako uplne ako ja....najprv som si myslela, ci to aj niesom ja :D

cammille
11. sep 2012

Baby, do Vianoc sme vsetky tehu, plati?😉 a ziadne vyhovorky😀

bebe2013
11. sep 2012

@alenkapalenka vitaj, mame velmi podobny cyklus! 🙂
@cammille Dufam, ze do Vianoc sa nam zadari. Drzim nam palce!

alenkapalenka
11. sep 2012

@bebe2013 tiez si uz vo faze cakania?🙂 a s tymi vianocami to plati!!!🙂

bebe2013
11. sep 2012

@alenkapalenka joj, neviem sa dockat, kym si budem moct spravit ten test. Tych 10 dni cakania mi pride ako vecnost! Keby aspon tie testy neboli take drahe!

alenkapalenka
11. sep 2012

@bebe2013 ktory dpo si?? A tiez na sebe hladas hocco a vidis v tom priznak? :D

voskovka
11. sep 2012

ze do vianoc....xixixi som zvedava... 😀