Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@cammille dakujem velmi pekne 🙂)
@milagrosss20 ked skusate od maja,to nieje este skoro na doktorov??
@voskovka nouvidime,teraz zacina zase cakacie obdobie 🙂... Ked je to tak ako to vychadza,aj ja som mala ovu v sobotu/ nedelu 🙂)
@gabrielitka123 ahoj
ja idem zajtra,
v takom skorom stadiu tehotenstva nevidno nic na ultrazvuku
lekar to urci podla zvacsenej maternici
ja len dufam ze mi to zajtra oficialne potvrdi
tebe drzim palceky
dufam ze budeme priberat spolu
@alenkapalenka ty si kedy mala menzes tak nejak ako ja ze?
@voskovka
rychlo sa uzdrav , aby si sa cim skor mohla snažiť dalej 😉
@voskovka sa mi zda,ze nieco po tebe...a ja mam este aj kratsi cyklus...25-26-27 dni
@ursulienka1 to bude asi chripka abo co lebo ma bolia teda zacali boliet aj uši....a zajtra mam tolko zakaznikov ze to odlozit nemozem
@alenkapalenka to ja zase aj 30-35.....ja mam dost nepravidelny...boli casy kedy som menzes nemala 3mesiace....to sa mi po druhom tehu akosi dodrbalo.... 😒
@voskovka tak to nic moc,fakt si musis potom ovulku sledovat...ja toviem aspon odhadnut..a mujsis dlhsie cakat na vysledky...ale zase mas dlhsie pokoj 🙂 som si merala teplotu,uz mam 37 takze uz som po ovu 🙂
@alenkapalenka kedy si merias teplotu?
@voskovka rano...ale ked som skusila poobede,bola vzdy rovnaka...a odmerala som si pred hodinou a mala som 37 vcera to bolo 36,5 takze je to jasne...uz len cakat,ci sa nieco z toho mala ujalo :D
@alenkapalenka no mne je zbytocne merat teplotu lebo citim sa pod psa takze urcite bude zvysena ale z toho ze som chora.
@voskovka no ked si chora,tak asi ano...no nic..cakame :D
@alenkapalenka merala som mam 37,2 🙂
@voskovka ked nemas z choroby,tak to znamena,ze si po ovu 🙂 aj ja som tak mala minuly mesiac
@milagrosss20 to by ma zaujimalo ako mozes otehu mimo ovulky?????
@juranka no ved uvidíme za cca 2 týždne,či to bolo OK 😀 😀
@voskovka a vy tu čo meriate tak podvečer?:D ja meriam len ráno,teraz som z prče vyskúšala čo ukáže a že 37,12,ráno som mala ráno o 5:00 teplotku 36,5 a kedže som ešte napokon zaspala,tak som merala ešte raz o 8:15 a to už bola teplota 36,7,tiež by som mala byť po ovulke už
@erinka12345 to je super, potom daj vediet ako dopadnes, ci sa zadari 😀
@juranka dakujem, no uvidíme, predtým som vela dúfala, aj ked som netušila či vôbec ovulaciu mam po vysadeni HAK, ale potvrdil aj prasknutie folikulu, tak uvidíme určite dám vedieť 🙂
Ženy , nechcem preháňať ale myslíte si ,že je možné už mať citlivé bradavky? Ako príznak? Som mierne v šoku ,leboskoro celý deň nič až teraz k večeru som si to uvedomila keď som dávala malú spať ,že sa niečo deje... Nechcem si nič namýšľať... pri prvej dcére som to ani neriešila skúsili sme a o 10 dní na to som sa testla a bol pozitívny... príznaky som si začala až potom uvedomovať.. som z toho zmatená

@zaza26 hihi budeme testovat spolu
@cammille no uvidime...ved keby daco ide novy cyklus...ved v podstate sme len prvy mesiac snazenia po tej cyste....