icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
2. okt 2012

@zaza26 hihi budeme testovat spolu
@cammille no uvidime...ved keby daco ide novy cyklus...ved v podstate sme len prvy mesiac snazenia po tej cyste....

alenkapalenka
2. okt 2012

@cammille dakujem velmi pekne 🙂)
@milagrosss20 ked skusate od maja,to nieje este skoro na doktorov??
@voskovka nouvidime,teraz zacina zase cakacie obdobie 🙂... Ked je to tak ako to vychadza,aj ja som mala ovu v sobotu/ nedelu 🙂)

ursulienka1
2. okt 2012

@gabrielitka123 ahoj
ja idem zajtra,
v takom skorom stadiu tehotenstva nevidno nic na ultrazvuku
lekar to urci podla zvacsenej maternici
ja len dufam ze mi to zajtra oficialne potvrdi
tebe drzim palceky
dufam ze budeme priberat spolu

voskovka
2. okt 2012

@alenkapalenka ty si kedy mala menzes tak nejak ako ja ze?

ursulienka1
2. okt 2012

@voskovka
rychlo sa uzdrav , aby si sa cim skor mohla snažiť dalej 😉

alenkapalenka
2. okt 2012

@voskovka sa mi zda,ze nieco po tebe...a ja mam este aj kratsi cyklus...25-26-27 dni

voskovka
2. okt 2012

@ursulienka1 to bude asi chripka abo co lebo ma bolia teda zacali boliet aj uši....a zajtra mam tolko zakaznikov ze to odlozit nemozem

voskovka
2. okt 2012

@alenkapalenka to ja zase aj 30-35.....ja mam dost nepravidelny...boli casy kedy som menzes nemala 3mesiace....to sa mi po druhom tehu akosi dodrbalo.... 😒

alenkapalenka
2. okt 2012

@voskovka tak to nic moc,fakt si musis potom ovulku sledovat...ja toviem aspon odhadnut..a mujsis dlhsie cakat na vysledky...ale zase mas dlhsie pokoj 🙂 som si merala teplotu,uz mam 37 takze uz som po ovu 🙂

voskovka
2. okt 2012

@alenkapalenka kedy si merias teplotu?

alenkapalenka
2. okt 2012

@voskovka rano...ale ked som skusila poobede,bola vzdy rovnaka...a odmerala som si pred hodinou a mala som 37 vcera to bolo 36,5 takze je to jasne...uz len cakat,ci sa nieco z toho mala ujalo :D

voskovka
2. okt 2012

@alenkapalenka no mne je zbytocne merat teplotu lebo citim sa pod psa takze urcite bude zvysena ale z toho ze som chora.

alenkapalenka
2. okt 2012

@voskovka no ked si chora,tak asi ano...no nic..cakame :D

voskovka
2. okt 2012

@alenkapalenka merala som mam 37,2 🙂

alenkapalenka
2. okt 2012

@voskovka ked nemas z choroby,tak to znamena,ze si po ovu 🙂 aj ja som tak mala minuly mesiac

juranka
2. okt 2012

@zaza26 aj den predtym ak sa vam darilo tak je to ok 😀

juranka
2. okt 2012

@milagrosss20 to by ma zaujimalo ako mozes otehu mimo ovulky?????

zaza26
2. okt 2012

@juranka no ved uvidíme za cca 2 týždne,či to bolo OK 😀 😀
@voskovka a vy tu čo meriate tak podvečer?:D ja meriam len ráno,teraz som z prče vyskúšala čo ukáže a že 37,12,ráno som mala ráno o 5:00 teplotku 36,5 a kedže som ešte napokon zaspala,tak som merala ešte raz o 8:15 a to už bola teplota 36,7,tiež by som mala byť po ovulke už

zaza26
2. okt 2012

@juranka to s otehotnením mimo ovulky- ono sú ženy ktoré otehu aj napr.v posledný den krámov,lebo vajo rýchlo dozrele a odchááázíí :D a ak niekto sexuje aj počas menzesu,tak sa potom možno chýria takéto info, to vajko je prefíkané,robí si čo chce 😀

juranka
2. okt 2012

@zaza26 najlepsie nekupovat testy skor ako od 10 dna po ovulke 😉 keby som mala doma testy tak by som tiez nevydrzala ale kedze nechcem kupovat zbytocne tak si hovorim, ze kupim az vo stvrtok aby som rano v piatok testla, teda keby dovtedy neprisiel mrchac 😉

juranka
2. okt 2012

@erinka12345 to je super, potom daj vediet ako dopadnes, ci sa zadari 😀

zaza26
2. okt 2012

@juranka :D to možno dokážeš ty , že nekupovažť ,xi xi,ale ja som nedočkavaá nenormálne každý mesiac,a aj som si už zvykla sa s tým rýchlo vysporiadať :D že som smutná chvílu a už sa teším zas pozitívne na dalsí cyklus 😀

juranka
2. okt 2012

@zaza26 lenze aj keby to vajce dozrelo v posledny den kramov, znamenalo by, ze ma zena ovulu vtedy a nikde inde pocas celeho mesiaca....takze aj tak zena otehotnie len pocas ovulky. nie, ze mas ovulku, skonci to a za tyzden mas dalsiu 😀

zaza26
2. okt 2012

@juranka hej,ale ženská si môže myslieť že ju nemala chápeš ?😀 a potom ha ha haaa,ja som otehotnela bez ovulky :DD 😝 čo je aj podla mna čudné 😅 ,a niektoré ženy ani neriešia,nevedia že nejaká ovulka chápeš 😀 ...."nééé,ja som neotehotnela so žiadnou ovulkou 😀"

juranka
2. okt 2012

@zaza26 verim, my sme skusili naozaj len teraz prvy mesiac, tak preto este som nic nekupila chichi a mam doma teraz na tyzden svokrusu a chcen kupit testik tak aby to nevidela, aj keby sa zadarilo tak to nechcem vytrubit hned v celej rodine....

juranka
2. okt 2012

@zaza26 ze si akoze vobec nevedela,ze si tehu az ked ti nedosla mrcha tak si nieco vytusila?

juranka
2. okt 2012

@zaza26 prepach az teraz som to pochopila ako si to myslela 😀 😀

zaza26
2. okt 2012

@juranka 😀 ja som pri prvom neriešila nejakú ovulku,my sme sa rozhodli že chceme bábo a tak sme nepoužili žiadnu ochranu a hen! už bude mať 2 roky a spí vo vedlajšej izbe zázrak náš 😀 dnes mi dal zabrať,poobede nespal krpec jeden 😀

erinka12345
2. okt 2012

@juranka dakujem, no uvidíme, predtým som vela dúfala, aj ked som netušila či vôbec ovulaciu mam po vysadeni HAK, ale potvrdil aj prasknutie folikulu, tak uvidíme určite dám vedieť 🙂

eva3107
2. okt 2012

Ženy , nechcem preháňať ale myslíte si ,že je možné už mať citlivé bradavky? Ako príznak? Som mierne v šoku ,leboskoro celý deň nič až teraz k večeru som si to uvedomila keď som dávala malú spať ,že sa niečo deje... Nechcem si nič namýšľať... pri prvej dcére som to ani neriešila skúsili sme a o 10 dní na to som sa testla a bol pozitívny... príznaky som si začala až potom uvedomovať.. som z toho zmatená