Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nevestickaaaa 37 DC, test tiez negativny 😒
@milagrosss20 potompo 15 dni meskania sa ti pustila mrcha?
@juranka no to je uz dost hihi :D ale cez menstruaciu si nemam merat som pocula tak potom ako budem vediet ze ako ju mam zapisat hm?? :D
@milagrosss20 no ja viem musia ist ale ako :D ja som rozpravala s mojim on by isiel ale je mu to trapne a ma strach kusok ja neviem co robit :D
@julka31111 a merias si teploru v ustach? lebo ak ano tak nieje problem aj cez menzes merat 🙂
@petronelasv asi si ale nemala PCO :(
robia si co chcu tie moje vajecniky :(
@juranka no vies si predstavit to sklamanie?tolko dni a bum bac nic ....
@julka31111 hmmmm ja uz neviem co mu mam povedat...urcite je to pre neho potupne asi..a ovedal ze ak tam bude 18 r cica tak pojde 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chapes?
babyyy, my sme chore aj s mojim ditkom usoplenym, boli sme dnes na pohotovsti a obe mame ATB 😖 tak ja nesnazilkujem tento mesiac 😠 boooze a o ochvilu mam ovulaciu...no co uz, clovek mieni, pan boh meni...nebudem to riskovat s liekmi
@viktoria2010 ja som obehala veľa doktorov a jeden mi povedal, že mám PCO, ale mne už tí doktory toho navraveli, ja som mala problém s tým, že mi nedozdrievali vajíčka a nemala som ovuláciu.
@juranka no meram v posve ze vraj tam najlepsie ti namera to mi povedala gynekologicka
@milagrosss20 hahah to asi kazdy jeden by tam siel ... sak taky su chlapy.. :D no tak nech zavre oci predstavy si ze je tam 18 r. cica a je to hahah :D :D :D :D
@petronelasv co to vlastne znamena tie polycysticke ovaria??
@lucka1789 dobre teda, ja tiez este stale nic. len to spinenie ale stale negat. test 😒 ja si to neviem vysvetlit...37 DC to som este tak dlho nemala, ze by som nemala tento cyklus vobec ovulku a stale cakam kedy sa to spusti???mozno to tak dlho byva ked by tam nebola ovulka, nevies nahodou?
@lucka1789 ty mas uz kolky den cyklu? som zabudla 🙂 ja som tiez neskusala ziaden ovu test, vzdy som si vsimla v strede cyklu ten hlien, si hovorim, ze aha tak teraz by som mohla otehu tak sme si s muzikom davali pozor v taky cas 🙂 ale ked sme si povedali teraz,ze ideme na to tak som aj ten hlien v strede mala cudny a meriam si 5 mes. teplotu a tento mes. sa podla teploty posunula ovula o dost dalej a teraz podla toho mam dned 10 den po ovulke. este cakam, ze sa mrcha pusti zajtra alebo pozajtra. menzes sa mi pustil povacsine v takyto cas 😒
čaute ženy 🙂
@milagrosss20 😀 😀 to je prípad,tak to by tam šiel potom asi každý chlap 😀 😀 aj viac krát 😀
mne dnes Peťo povedal,že ak to už tento mesiac nevyšlo,že tak on už nevie prečo a nechápavo krútil hlavou😀 no reku,kamoško ja som na preventívke bola,vravela som že sa snažíme o bábätko,prezrel,vsio OK,ja som zdravá,teraz pojdeš na preventívku ty 😀 si na rade 😀,a ked bude vsio ok,tak to chce len čas,plodní sme 😅 ,syna už predsa máme 😀
@juranka de o zväčšené vaječníky, ktorých povrch pokrýva množstvo cýst, ktoré samy o sebe nie sú nebezpečné, môžu však značne komplikovať menštruáciu a následnú neplodnosť.
treba veriť, snažiť sa, držím palce nech aj ty máš konečne vytúžené bábo 🙂

@viktoria2010 ja som mala tiež problém otehotnieť, po 4 mesiacoch ako som brala Femibion 400 a homeopatika, som otehotnela.