icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

petronelasv
6. okt 2012

@viktoria2010 ja som mala tiež problém otehotnieť, po 4 mesiacoch ako som brala Femibion 400 a homeopatika, som otehotnela.

juranka
6. okt 2012

@minicko ahoj, vitaj tu u nas 🙂 tu na konovi sa mozes vselico dozvediet, ja som tiez spokojna s touto strankou, verim, ze druhe tehu dopadne lepsie a dockas sa babatka 😀

juranka
6. okt 2012

@nevestickaaaa 37 DC, test tiez negativny 😒

juranka
6. okt 2012

@milagrosss20 potompo 15 dni meskania sa ti pustila mrcha?

juranka
6. okt 2012

@lucka1789 ako?nepustila sa uz? mna dnes uz tiez boli podbrusko 😒 zachvilu to asi pride...

julka31111
6. okt 2012

@juranka no to je uz dost hihi :D ale cez menstruaciu si nemam merat som pocula tak potom ako budem vediet ze ako ju mam zapisat hm?? :D

julka31111
6. okt 2012

@milagrosss20 no ja viem musia ist ale ako :D ja som rozpravala s mojim on by isiel ale je mu to trapne a ma strach kusok ja neviem co robit :D

juranka
6. okt 2012

@julka31111 a merias si teploru v ustach? lebo ak ano tak nieje problem aj cez menzes merat 🙂

viktoria2010
6. okt 2012

@petronelasv asi si ale nemala PCO :(
robia si co chcu tie moje vajecniky :(

milagrosss20
6. okt 2012

@juranka no vies si predstavit to sklamanie?tolko dni a bum bac nic ....

milagrosss20
6. okt 2012

@julka31111 hmmmm ja uz neviem co mu mam povedat...urcite je to pre neho potupne asi..a ovedal ze ak tam bude 18 r cica tak pojde 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chapes?

drnduliak
6. okt 2012

babyyy, my sme chore aj s mojim ditkom usoplenym, boli sme dnes na pohotovsti a obe mame ATB 😖 tak ja nesnazilkujem tento mesiac 😠 boooze a o ochvilu mam ovulaciu...no co uz, clovek mieni, pan boh meni...nebudem to riskovat s liekmi

petronelasv
6. okt 2012

@viktoria2010 ja som obehala veľa doktorov a jeden mi povedal, že mám PCO, ale mne už tí doktory toho navraveli, ja som mala problém s tým, že mi nedozdrievali vajíčka a nemala som ovuláciu.

julka31111
6. okt 2012

@juranka no meram v posve ze vraj tam najlepsie ti namera to mi povedala gynekologicka

julka31111
6. okt 2012

@milagrosss20 hahah to asi kazdy jeden by tam siel ... sak taky su chlapy.. :D no tak nech zavre oci predstavy si ze je tam 18 r. cica a je to hahah :D :D :D :D

lucka1789
6. okt 2012

@juranka ahoj no ja iba spinim trosku ale velmi malinkoa ako som vcera pisala vecer ma znicoho nic chytila teplota a dneska mi je uz dobre 🙂

juranka
6. okt 2012

@drnduliak jasne, ani ja by som to neriskovala. skore uzdravenie prajem 😉

juranka
6. okt 2012

@petronelasv co to vlastne znamena tie polycysticke ovaria??
@lucka1789 dobre teda, ja tiez este stale nic. len to spinenie ale stale negat. test 😒 ja si to neviem vysvetlit...37 DC to som este tak dlho nemala, ze by som nemala tento cyklus vobec ovulku a stale cakam kedy sa to spusti???mozno to tak dlho byva ked by tam nebola ovulka, nevies nahodou?

lucka1789
6. okt 2012

@voskovka Ahoj pekne ta tu vitem my sme tu ako jedna velka rodina my pochopime teba a ty nas 🙂 a ja som prisla nedavno o babatko a bolo to hrozne ale nejak sme to pomalicky prekonali 😉

lucka1789
6. okt 2012

@juranka ako ani ja som taketo nemala toto sa mi stalo prvy krat a ja som si nikdy nepocitala ovulku ani ovulacne testy som si nekupovala ja som to vzdy nechavala na nahodu 🙂

voskovka
6. okt 2012

@lucka1789 to preco si poslala mne?

juranka
6. okt 2012

@lucka1789 ty mas uz kolky den cyklu? som zabudla 🙂 ja som tiez neskusala ziaden ovu test, vzdy som si vsimla v strede cyklu ten hlien, si hovorim, ze aha tak teraz by som mohla otehu tak sme si s muzikom davali pozor v taky cas 🙂 ale ked sme si povedali teraz,ze ideme na to tak som aj ten hlien v strede mala cudny a meriam si 5 mes. teplotu a tento mes. sa podla teploty posunula ovula o dost dalej a teraz podla toho mam dned 10 den po ovulke. este cakam, ze sa mrcha pusti zajtra alebo pozajtra. menzes sa mi pustil povacsine v takyto cas 😒

lucka1789
6. okt 2012

@voskovka prepac teraz som si vsimla ze som o riadok dole nizsie klikla

zaza26
6. okt 2012

čaute ženy 🙂
@milagrosss20 😀 😀 to je prípad,tak to by tam šiel potom asi každý chlap 😀 😀 aj viac krát 😀

zaza26
6. okt 2012

mne dnes Peťo povedal,že ak to už tento mesiac nevyšlo,že tak on už nevie prečo a nechápavo krútil hlavou😀 no reku,kamoško ja som na preventívke bola,vravela som že sa snažíme o bábätko,prezrel,vsio OK,ja som zdravá,teraz pojdeš na preventívku ty 😀 si na rade 😀,a ked bude vsio ok,tak to chce len čas,plodní sme 😅 ,syna už predsa máme 😀

petronelasv
6. okt 2012

@juranka de o zväčšené vaječníky, ktorých povrch pokrýva množstvo cýst, ktoré samy o sebe nie sú nebezpečné, môžu však značne komplikovať menštruáciu a následnú neplodnosť.

drnduliak
6. okt 2012

@juranka a mas odlsedovanu druhu polku cyklu koko ti trva? lebo mne sa to tiez posunulo posledny mesiac, ta ovulacia, a tym padom aj menzes prisiel o tolko neskor...u mna je to od ovulacie do menzesu 14 dni

minicko
6. okt 2012

@huncut
@juranka
@voskovka
@lucka1789
dakujem za privitanie babulky..deti este nemam, toto malo byt prve ☹ v pondelok idem na kontrolu,ci uz je vsetko ok,kedze sa mi to stalo takto pred tyzdnom..ak bude, tak sa hned zacneme aj snazit..kamaratka tak hned otehotnela,takk uvidime..

huncut
6. okt 2012

treba veriť, snažiť sa, držím palce nech aj ty máš konečne vytúžené bábo 🙂

minicko
6. okt 2012

@huncut dakujem 🙂