Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka aha,,,no mne to tiež urobilo najskor dve fotky rozmazané,potom som šla ksoi na svetloa hlavne bez blesku a vyšlo to...
@alenkapalenka hmm tazko povedat ja by som si na tvojom mieste kupila citlivejsi test a skusila zajtra rano...drzim palceky
@alenkapalenka tak skus zajtra zase...kolko ti meskaju?
@barbora87 nemeskaju este...v piatok mam najskor dostat
@alenkapalenka jaaaaj tak pohodaaaa pockaj do piatku a najdes hned 2ciarocky
@barbora87 dufam :D
Ahojte, aj my by sme chceli babetko, tak by som sa rada k vam pridala 🙂
začali sme v auguste a uz 2 cykly nic, tak hadam ze teraz to vyjde...viem, ze nie vsetko sa da nplanovat tak ako by sme chceli, ale zakazdym v kutiku duse verim, ze tento mesiac by to mohol byt uz konecne "ten" vytuženy...uz pol roka beriem duphaston lebo v decembri som vysadila antikoncepciu a cyklus bol nepravidelny a vlastne skoro ziadny, tak som zvedava...
pekny den vam prajem
@alenkapalenka m,,tak to mi je luto,ale držím Ti pastičky a verím že snád v piatok sem pridaš aj ty fotečku stakými riadnymi čiarami🙂)
@barbora87 y sme sa snažili 2mesiace,valstne 2 cykli posebe nevyšli,a teraz som nato akosi nemyslela,a nečakala to a prišlo to🙂Teším sa
ďakujem, ako som čitala tak tebe sa uz podarilo, tak zelam nech ti vsetko dobre dopadne 😉
my sa snazime o prve, takze vobec neviem ci som ok, ci je manžel ok, ale hadam ano...buduci tyzden by som mala mat plodne, tak dufam, ze budeme mat na seba s mazelom veeeeela casu 😀
ked citam vsade na nete, ako sa niektore baby snazili aj rok a az potom zistili, ze nemaju ovu, tak mi beha mraz po chrbte 😨
meria si niektora z vas aj BT?
39 DC 😠
nepomáha víno, kúpel, ani sex! v pondelok som objednaná k lekárovi...
@nelabela vitaj a držím palčeky, aby to vyšlo čím skôr 🙂
@nelabela ja si ju meriam
@alenkapalenka moja tak teda zajtra, vkladam do teba nadeje😉
@cammille no ja neviem, teraz ked cumim na ten test, uz tam nevidim nic...a rano sa mi zdalo :D ... no psychiatria... co si clovek nepovymysla, zeby ukludnil sam seba :D nevadi, skusim rano este jeden
Dakujem baby za privitanie
alenkapalenka ako dlho si ju merias? mne sa zda, ze je az prilis rovnaka... najskor 36,4 a potom na 18DC 36,7 a taka bola az do mrchy...neviem ci nemam blby teplomer... aj tento mesiac som zacala, tak uvidim ako to bude ale zas som zacala 36,7 a teraz po mrche 36,5.... tak uvidim
hadam by to uz aj mohlo prist 🙂
@nelabela to mas celkom dost male vykyvy...ja meriam dva mesiace, ale da sa podla toho pekne zistit, kedy bola ovulka...
alenkapalenka
no vsak to...ale podla ovu testu mi vyslo ovu presne a rano potom som mala 36,7...tak neviem.
kedy lekar robieva kontrolu, ci mas vlastne ovu? ako to prebieha, neviete baby nahodou?
@mahulenka87 no ta uvidime ja idem dnes do lekarne si kupit nejake testy tak uvidime...
@mahulenka87 skusim testovat zajtra rano, kupila som aj dnes v lekarni mamatest 10 tak sa uvidi ale myslim, ze to bude skor nejaky problem ako tehotenstvo 😒

@janicka11 hodila by som, ale fotak mi tak nahovno foti, ze cely test je rozmazany, tak tam by ste nevideli nic..