Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Dnes ma prepadol zeny cisto taky vlci hlad a vsezravost,ze sa az hanbim 😀 😀 😀 od keksikov,cez chipsy...a ukoncila som to baranimi rohami... 😀 toto asi nedopadne dobre 😅
@janicka11 neviem stracam nadej tiez sme sa snazili treti mesiac... a BT mas aku? merala si si? Viem ze by sa mala merat rano ale nemozem lebo to vacsinou je dcera pri mne.. tak meram poobede a mala som 37,2 tak uvidime ..este mam 7 dni do mrchy..
moze ,urcite sa prisposobuje myslim ze sa nemusis bat este chod na potvrdenie k dr..a budes kludnejsia 😉
@erinka12345 ahojky tak pridaj aj mna do tabulky sice budem skusat testovat az o mesiac tak 8.11.teraz to nevyslo
@julka31111 Julka aky mas cyklus? Ja tak isto 17.10. no dufam ze nnie 😠
@eva3107 @julka31111 ....parada uz sme tri na ten den🙂)))))))
@milagrosss20 no mne nikdy takto nemeska, no uvidime, počkam si ešte
@janicka11 tha dr mozes ist uz aj zajtra ti urobi potrebne vysetrenia...a zobere aj krv na hcg...takze v pohode volaj...
@milagrosss20 hejjj?skusiť.? 😝 No teraz tam už nik nebude si myslím
@ivka219 tak chod ku dr nech ta pozrie..moze sa ti pomaly zvysovat hcg...
@janicka11 ja na tvojom mieste by som necekala....sla by som...hoc by ma len kuk sice nic neuvidi ale zoberie tu krv aspon na vsetky vysetrenia...vcera bola tie u mojho dr gynaka jedna ze je asi tehu a hned je bral krv na hcg,hormony a neviem co.....radsej chod....
@milagrosss20 tak mu najskor zavolám,a uvidím kedy mi povie že mám prísť 🙂 dakujem za rady
@janicka11 nemas zaco dakovat...a muz zna o tom?
tak som teraz volala na gyndu ku svojmu doktorovi,a objednala ma sestrička až na 23.10.na 11:00.povedala mi že zbytočne by som tak skoro prišla,že sa robia odbery až po 10tt,takže zbytočne by som skoro chodila..tak to je o necelé dva týždne,tak super..nech to rýchlo utečie.
@milagrosss20 jasné že to vie,🙂)ved je to moj manžel 😀
@janicka11 sak hej ale si si robila rano a on bol v robote nie ci????a akosi mu to povedala??muz moj som tehotna 😀
@milagrosss20 píšeš,ako by si mi neverila,,,neveim či to je len moj pocit,alebo sa mýlim..Nie,ako som aj pdo fotkou,či and nou napísala...Test som si robila včera večer už o 19:00 a už vtedy mi tak krásne ukazal tie čiarky..Dalej manžel bol v práci do 14:30,potom sme boli doma aj smalou,A poobede sme šli domesta spolu akupili testík,tak samozrejme že tušil,,ved predsa je to moj muž,,tak je jansé že veie čo robí...nie?
@janicka11 joj moja nie nie ja som cela vediet ake to je ked sa to hovori muzovy vies?a nie ze ti neverim to ma ani nenapdlo nieco taketo...proste mna zaujimaju takto veci vies ake to je a co lebo ja som este nikdy nepovedala mojmu ze som v tom vies preto som sa ta to pytala...prepac ak som to zle napisala ☹
@milagrosss20 neee ale vyznelo to čudno...fakt..povedala som mu to takýmto sposobom,v mest esme kupili testmpovedala osm mu že si ich urobím zajtra,no on večer mi vraví chod si ho urobiť,šloa som do kupelne zavrela urobila,čakala,,a ochvilu som ho zavolala no pod sa pozreť čo si myslíš??A on nato že jeeejj ty si tehotná 😀 😀
@janicka11
@milagrosss20 ale musi byt super povedat to muzovi...
@alenkapalenka oo ja som mala zimomriavky,,,,vlastne ostala som v šoku a on sa tešil ako pri malej 🙂 🙂
@janicka11 no mne chlpy stoja pri kazdom testovani...stale sa mi az srdce rozbucha...takze si ani neviem predstavit ake to bude, ked to vyjde...a ani si neviem predstavit, ake super by to bolo oznamit to muzovi....joooj ked mu chcem ukazat, ci nevidi aspon ducha ta kuka na mna, ci som normalna, ze sak vidi, ze tam je iba jedna, ze na duchov neveri :D
@alenkapalenka haha,,,a ja mojmu že neni ta druhá slabunká???a on že šibe šak je riadne silná 😀
@alenkapalenka ver že zimomriavky a čudný pocit som mala aj ja a asi my aj všetko stálo!

@janicka11 on ti moze spravit aspon krvne testy na potvrdenie...a mozno ti urobi kontrolu bez ultrazvuku,to moze ...🙂))tazke kludne aj hned🙂))