Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@barbora87
@cammille babulky ani neviete ako,ale mooc ste má Potesili...Je to tak bohuzial staraju sa taky ktery doma niesu stastny tak druhým ubluzuju...Moc sa tesime..🙂zatial to vie iba můj manzelik a vy tu v tejto temicke..🙂🙂🙂kočky ideme hajat dobru nocku.!akasi som unavena také tlaky dobrucha zase...&:*paa a dakujem
mozem sa aj ja pripojit do tabulky??
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
alenkapalenka.........................................12.10.
ddanuskaa................................................14.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.1
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11
dobre rano, ja len ze z tych testov ma uz slak trafi...po ocurani polhodina nic a ked pozrem nato teraz, zase slabuuucky, ale velmi velmi minidusik...mozno si zase namyslam...no a na testoch pisu, ze vysledok odcitajte po minute, po piatich uz nie...joooj jak to funguje :D ja si tu nechcem robit zbytocne nadeje...poradte :D
Ahojte dievčatá, čo nové? fakt ste sa extrémne rozpísali 😀
ja som dnes zostala doma s teplotou a chrípkou, je mi fakt mizerne... dnes som 40 DC, robila som test a je tam taká slabulililililinučká čiaročka, že neviem, či tam naozaj je alebo si ju tam iba domýšlam. Tak som poverila manžela, aby kúpil testíky, ale nech kupuje iba také, kde sú // a nie iba / 😀 zlatík môj to nepochopil a fakt si chcel také testy pýtať 😀 že s dvomi čiarkami 🙂
@janicka11 moc gratulujem a prajem šťastné tehulkovanie!! 🙂
@juranka a ty ako dnes? ideš k tomu dokimu?
@alenkapalenka
@nevestickaaaa ženy,toto isté aj ja dnes ráno,taká slabá druhá čiarka,že tam je len preto,že ju tam chcem vidieť a nech jej dám už pokoj a nečumím furt😀,ani na fotke to nevidno,ked som skusila,tak je to slabé 😀 mna stále inak kríže bolia,vaječníky,podbruško na striedačku tiež,v utorok bude isto všetko jasné 😀 či áno/či nie
@nevestickaaaa Dakujem aj tebe si zlata:*máš ty podareneho muzicka kd chce kúpiť testik už zo zarobenymi dvoma ciarkami moc jedoduchee ..hihihu🙂🙂🙂🙂🙂no takze tak...a bábule ďalšie testiky nič?
@alenkapalenka podľa mňa je to jedno, u mňa keď testy boli negatívne, tak sa druhá čiarka neukázala ani po týždni 😀 môže sa to asi stať, ale veľa dievčať písalo, že druhú čiarku videli lepšie až keď test úplne vyschol
@zaza26
@nevestickaaaa ale je naozaj naozaj slaba...no nic, ja by som mala dostat zajtra/ pozajtra...tak uz rychlo nech je vikend, nech viem :D ma ide porazit...a ja by som to aj odfotila, ale na mobile mam naozaj mizerny fotak...a navyse som v robote, nechcem tu fotit testy :D ja mam v kamcli 4 chlapov, to by cumeli, ze co mi zadrbava :D
@zaza26 joooj, no u teba je to normálne, keby si mala slabučkú čiarku, ktorá bude silnieť, mrchu čakáš až 16.10., ale ja som už 40DC, už by si to moje telo mohlo konečne rozmyslieť čo vlastne chce! 😀
Dúfam, že si to ani jedna z nás nenamýšla a tie čiarky tam naozaj sú, ja budem určite testovať zase zajtra ráno. A tiež dúfam, že na môj test nemala vplyv moja chrípka a teplota...
@alenkapalenka 😀 ja som sa tiež snažila fotiť, ale na fotke nevidno nič... 😖
@nevestickaaaa skusim doma s muzovim tel...jeho robi pekne fotky...
@alenkapalenka ja mám dobrý foťák na mobile, ale aj tak nevidno ☹ jedine, že by som jej pomohla nejakou fixkou 😀
@nevestickaaaa a to nieje zly napad...dokreslime to tam a tesme sa....stavim sa, ze by sme sa aj z toho tesili :D
@janicka11 aaaaa si oprav ze uz cakas mimi...a to az po 14 dnoch ides vsak?
Baby vcera sme tutkovaly od laparky 😀 chiiiiiii sice to je uz neskoro ale aj tak sme tutkovaly 😀 chiiii dnes to je uz 21dc ale to nic....chiiiiiii a inak mozem brat chlorellu a aj ryby olej?ked chcem otehotniet?
@alenkapalenka si si robila test??a je tam ciarocka???paraadaaa tak to je super a poslifoto...
@milagrosss20 neviem ci tam je...je to take neviditelne :D a po hodine od ocurania asi... :/ neviem teraz ako to mam chapat
@alenkapalenka daj foto a ja ti poviem...ale ako po hodine je to uz skreslene...tak do pol hodky este hej ale po hodke no neviem no ale daj a kuk chiii 😀
@milagrosss20 som v praci teraz...a moj tel neodfoti dobre ten test, je to rozmazane
@alenkapalenka skoda ☹ joooj to nic prides doms a das oki?a skus este jeden testik hmm?
@milagrosss20 ved kazdy den skusam...uz to necham na zajtrajsie rano...a pobede skusim odfotit...aj ked to uz ten test bude mat 10 hodin...to nema nejaky vplyv nato?
@milagrosss20 rada by som si dalacakam mimi len ked neviem v kolkom tyzdni som:(musím cakat dotoho 23.10jaaj

@barbora87 aj my chceme 4 deticky 😵 😵 no najprv sa musi e k tretiemu dopracovat... 😅 ved ja tiez dufam, ze tak do polroka budem tehu, skor nedufam, lebo aj prve dve nam trvali 5 mesiacov, tak preto si vymyslam ine prijemne veci, aby som ten cas, kym budem tehu, naplno vyuzila a aby som videla aj nejaku pozitivnu vec na tom, ked pride ms 😀