Snažiľky, tehuľky a mamuľky zo Šale
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale x-)
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
ved prave aj ja sa obzeram dozadu a som rada, ze som mala taku drezuru aku som mala
jeej robis chutky, ja dnes nemam obedik a neviem, co budem papat
ozik nevies nejaky recept s tarhonou? u nas v skole robia aj rizoto a zachutila mi takato cestovina, len neviem najst ziadny recept, co s nou okrem prilohy k masu
jeej robis chutky, ja dnes nemam obedik a neviem, co budem papat
ozik nevies nejaky recept s tarhonou? u nas v skole robia aj rizoto a zachutila mi takato cestovina, len neviem najst ziadny recept, co s nou okrem prilohy k masu
fu, zabi, tak to neviem, aj ja ju veeeeeelmi mozem, ale nic ine ako prilohu s nou neviem... :-o
haloo haloo tu je nejako ticho, csikike ako dopadla navsteva lekara? =-) snad si nenastupila do nemocnice? :-x
Ahojte, zbai, nie, nastastie som doma, ale vcera nam vyprsal net...
v maly je snad vsetko OK, najblizsie idem 22.11. ked neporodim dovtedy, vtedy mi spravi aj USG
v maly je snad vsetko OK, najblizsie idem 22.11. ked neporodim dovtedy, vtedy mi spravi aj USG
nie, zial neviem, ale dnes je akysi dobry, este ma nedokopal 😃
za to vcera si to vynahradil, hm, mala som co povedat, uz sa ozval 😃
za to vcera si to vynahradil, hm, mala som co povedat, uz sa ozval 😃
ahoj, zajtra pride inspekcia :-S cize dnes pucujeme 😃
miska nas pozvala na obedik, tak aspon s tym nemam starosti a po obede snad budem uz aj pracovat na minimovke 😉
miska nas pozvala na obedik, tak aspon s tym nemam starosti a po obede snad budem uz aj pracovat na minimovke 😉
no, ja by som tiez mala upratovat a chystat, bo zajtra pridu svokrovci a dnesny den preletel, ze som si nestihla ani vsimnut
ahoj, akurat som sa zapla
no nic moc vzhladom na to ze je pondelok 😃 a este nejaky extra prispany :-S
co vy ako?
no nic moc vzhladom na to ze je pondelok 😃 a este nejaky extra prispany :-S
co vy ako?
ja sa citim ako 20 rocna, nic mi nie je... :-o som len zvedava kedy tymto stylom porodim, asi az niekedy v januari 😃
aaaale neboj to sa dostavi 😉 zatial mozes byt naozaj rada, ze sa citis ok na rozdiel od inych mamin 🙂
inak zacala sa uz decembrova snura, ci este je skoro?
inak zacala sa uz decembrova snura, ci este je skoro?
zabi, zacala sa 5.11. vtedy sa narodilo prve decembriatko, 11.11 druhe a odvtedy je ticho, zatila, dufam, ze to dalsie bude uz ten nas votrelec 😃 , keby si videla, co dokaze...normalne mexicku vlnu stiha sam 😃
😕 uz zaciatkom novembra fiha, teeeeda sa nejako ponahlate 😃
oslavuje mexican, ze mu je dobre a ma rad mamcu x-)
oslavuje mexican, ze mu je dobre a ma rad mamcu x-)
asi aj ty sa ponahlas vsak 😉 len to nechaj pekne na drobcekovi nech si povie kedy a nehypnotizuj ho, ze na mikulasa uz ma byt doma v koliske 😃
tak to dufam, ze mikulas uz bude uvrestany...(teda nemusi byt zrovna) 😃
a co vy? kade beha tvoj drahy teraz?
a co vy? kade beha tvoj drahy teraz?
ejha, tak to mas fakt perne, asi mas tiez doma rozvesane foto aby si ho este spoznala, co? 😃
no ja ho spoznam ale drobec mal krapet problem a utekal od neho 😃
nastastie po tomto uz by mohol chvilu sediet aj doma, no uvidim
nastastie mam tolko prace s min, ze si nevsimam aky je den a rychlo to preleti
nastastie po tomto uz by mohol chvilu sediet aj doma, no uvidim
nastastie mam tolko prace s min, ze si nevsimam aky je den a rychlo to preleti
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
mame sa celkom dobre, akurat sa mi dopeka zemlovka, mnam