icon

Snažilky, tehulky, mamuľky z Hlohovca. Ste tu nejaké?

bambi02
15. okt 2008

ahojte babušky...je tu niekto aj z Hlohovca? vidím tu samé Piešťany a okolie i ďaleké zahraničie, ale Hlohovec akoby nebol....tak trošku "závidím" - samozrejme v dobrom babenkám čo sa i stretávajú, rozprávajú si boliestky i radôstky a tak.... ozvite sa 🙂

Strana
z333
anjelik2509
9. nov 2013

Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať, že či máte niektorá skúsenosti s dentálnym centrom Esthe v HC, akí sú tam lekári, koľko zhruba berú za klasické ošetrenie detských zúbkov a podobne...Potrebovala by som zubára pre malú a kade tade zháňam, potrebovali by sme hlavne aby mali špeciálny prístup k deťom, lebo tá naša má z lekárov strach :-/...Ďakujem 🙂

margareta76
13. nov 2013

Ahojte. Teraz v sobotu sa chystam ist do Trnavy po prvy krat na blsi trh. Este som na niecom takom nebola. Oplati sa ist? Boli ste spokojne? Dakujem za Vase odpovede 🙂

margareta76
13. nov 2013

Prave som zistila, ze blsi trh v TT byva na viacerych miestach. Teraz v sobotu ma byt (nechcem pisat konkretnosti, aby ma nahodou nevymazali, ze robim reklamu 😒 ) vonku a na dalsiu sobotu t.j. 23.11. ma byt v inom centre (pravdepodobne v interiery). Boli ste spokojne s obidvoma typmi blsieho trhu?

jasterica
20. nov 2013

mile maminy)som mamickou dvoch krasnych dcerok(3 roky a 9 mesiacov) a pomaly zistujem,ze pri mojich ratolestiach sa zacinam ´kupat´v tom vsemoznom obleceni,zavinovackach,hrazdickach a potrieb pre male deticky...mam neskutocne vela oblecenia,vela kusov aj znackovych a velmi zachovalych veci,ponukam vecicky tak do velkosti 74,lebo druha dcerka mi dovrsila ten 9.mesiac a po prvej dcerke vecicky odkladam...kto ma zaujem o dost lacno kupit vecicky,kludne sa ozvite,ja som od nitry,ale ak by ste sa zostavili skupina z nejakeho ineho mesta /v mojom okruhu do tych 120 km/,som ochotna prist s kuframi,vecami,aby ste si povyberali,co by sa vam hodilo.rada pomozem,mne je luto odlozit niekam na povalu tie krasne veci,ak by mali posluzit vasim detickam,budem rada...

zuzikz87
10. dec 2013

Ahojte zienky 🙂 mam na vas otazocku... ktori je najlepsi pediater v HC? A co vravite na Mudr Demmera dakujem za odpoved 🙂

lucyka1
11. dec 2013

@zuzikz87 ja som s demerom nebola spokojna pre jeho rychlo, rychlo... tak som odisla k bugarovej. iba moj nazor upozornujem. 😉

lucyka1
11. dec 2013

potrebovala by som radu od vas hlohovcanky. kde je v hc obchod s kuchynskymi doskami a zastenami. prosto nieco s kuchynou. dakujem krasne. 🙂 🙂

zuzikz87
11. dec 2013

@lucyka1 dakujem za nazor aspon viem co mam cakat...

lucyka1
11. dec 2013

@zuzikz87 ty si z koplotoviec?

fattamorgana
19. dec 2013

ahojte, kočky! neviete mi poradiť, kde sa dajú v Hlohovci kúpiť klasické práškové farby na potraviny? takéto niečo:http://www.webareal.sk/formy-na-pecenie/eshop/64-1-POT...
ďakujem

linibini
19. dec 2013

@fattamorgana ahojky, ja som kúpila v 101 na námestí, majú ich pokladni...🙂

fattamorgana
19. dec 2013

@linibini supeeer, ďakujem, zajtra tam nabehnem. veľmi si mi pomohla 😉

koniarova
28. dec 2013

Baby neviete či ordinuje cez sviatky dr. Paulinyová alebo Bugárová?

adrianka22
3. nov 2018

Prosím vás funguje v HC detský kútik v centre pri tescu

verkverk
11. jan 2019

@adrianka22 funguje 🙂

adrianka22
11. jan 2019

@verkverk áno už sme tam boli a super ďakujem

verkverk
13. jan 2019

@adrianka22 nemas zac 🙂

susangha
8. aug 2019

Ahojte. Existuje nejaka skupina Hlohovec?

Strana
z333