Snažilky z Liptovského Mikuláša. Pridajte sa
Vitajte v našej téme 🙂

•
26. jan 2009Baby, ja mam tu knizku, ale neviem, ja by som asi nemala na to cas, ale urcite to je velmi zaujimave. Ak si najdem cas, tak si ju precitam. Ak chcete, mozem poslat mailom alebo cez skype.
0
ahojte, jéééj, ahoj weji, čo nové?
Zuzi, už 10tt, pekne 😉
loss je asi zaneprázdnená, má školu, Nelly, domácnosť.....asi tak
ideme kúpkať, papa
Zuzi, už 10tt, pekne 😉
loss je asi zaneprázdnená, má školu, Nelly, domácnosť.....asi tak
ideme kúpkať, papa
ahojte 🙂 🙂 🙂
čítam,že sa vám všetkým darí,drobčekovia rastú a pribudne aj ďaľší drobček 😉
alinka,nejak ťa nevidno na Podbrezkách...bývaš tu ešte? 😕
wejka,to ostaneš sama v práci? a prečo kolegyňka odchádza??
loss,gratulujem ku skúškam!!!!!! chodím len na jazykovku a dáva mi to zabrať...ako to prosím ťa stíhaš????
Nellynka je krásne dievčatko,kukla som nové fotky 😉
ja nemám nič nové,zázrak sa akosi nekoná 😢 stále dúfam,že čo ak....
čítam,že sa vám všetkým darí,drobčekovia rastú a pribudne aj ďaľší drobček 😉
alinka,nejak ťa nevidno na Podbrezkách...bývaš tu ešte? 😕
wejka,to ostaneš sama v práci? a prečo kolegyňka odchádza??
loss,gratulujem ku skúškam!!!!!! chodím len na jazykovku a dáva mi to zabrať...ako to prosím ťa stíhaš????
Nellynka je krásne dievčatko,kukla som nové fotky 😉
ja nemám nič nové,zázrak sa akosi nekoná 😢 stále dúfam,že čo ak....
cauky vsetky
Tani dakujem neboj zazraky sa deju len niekto si musi velmi dlho pockat
Weji ahoj teda tak robota,robota a robota a inak sa mas ako chodis este na nejake vysetrenia alebo nechavate tomu volny priebeh?Ak nechces nemusis pisat
Dnes som stretla Zuzku nasa buduca maminka je kocica nechava si dlhe vlasy a pasuje jej to x-)
skoda ze mame zase sneh ]-(
Tani dakujem neboj zazraky sa deju len niekto si musi velmi dlho pockat
Weji ahoj teda tak robota,robota a robota a inak sa mas ako chodis este na nejake vysetrenia alebo nechavate tomu volny priebeh?Ak nechces nemusis pisat
Dnes som stretla Zuzku nasa buduca maminka je kocica nechava si dlhe vlasy a pasuje jej to x-)
skoda ze mame zase sneh ]-(
ahojte 🙂
Loss - no ty si tu veru pekne dlho nebola... 🙂 ale verim, ze si vytazena na 300%, takze ani sa necudujem... 🙂
na vysetrenia nechodime, v podstate nas ani nikam neposlali, akurat zaciatkom marca ideme znova na genetiku do MT, ale to je viac-menej formalita, kedze sme tam uz boli a vsetko bolo ok... a inak nic nove... nechavame vsetkemu volny priebeh, uz som bola z toho vsetkeho akurat unavena... 8-(
Tanika - no kolegyna dostala lepsiu ponuku, takze odchadza v skusobnej dobe... takze na robotu, ktoru robili kedysi 4 ludia, sme zostali dve... :-S
inak tie vase deturence rastu ako z vody... x-) tak ich pekne vybozkavajte aj za mna a dufam, ze na jar ich uvidim aj na vlastne oci... 🙂
Loss - no ty si tu veru pekne dlho nebola... 🙂 ale verim, ze si vytazena na 300%, takze ani sa necudujem... 🙂
na vysetrenia nechodime, v podstate nas ani nikam neposlali, akurat zaciatkom marca ideme znova na genetiku do MT, ale to je viac-menej formalita, kedze sme tam uz boli a vsetko bolo ok... a inak nic nove... nechavame vsetkemu volny priebeh, uz som bola z toho vsetkeho akurat unavena... 8-(
Tanika - no kolegyna dostala lepsiu ponuku, takze odchadza v skusobnej dobe... takze na robotu, ktoru robili kedysi 4 ludia, sme zostali dve... :-S
inak tie vase deturence rastu ako z vody... x-) tak ich pekne vybozkavajte aj za mna a dufam, ze na jar ich uvidim aj na vlastne oci... 🙂
pekný večer x-)
wejka, a čo tá kolegyňka,čo bola pri mamine? aj tá odišla?
ja mám teraz takú vitamíno mániu 😃 ,kúpila som rastlinné kvapky na hormonálne zlepšenie organizmu,pijem alchemilku poctivo a 😉 ai deme vyskúšať obaja macu v prášku,tak uvidíme,že čo z toho bude 😉
mohlo by byť,že?už by sme si aj zaslúžili po tom všetkom,čo sme prekonali...
včera u dr.na 12.dc som mala krásny 18mm folikul,zajtra idem znovu ku dr,pozrieť,či praskol...tak sme aj posnažilkovali 😃 ale tak v norme,veď ono sa to nedá dookola 😃
wejka, a čo tá kolegyňka,čo bola pri mamine? aj tá odišla?
ja mám teraz takú vitamíno mániu 😃 ,kúpila som rastlinné kvapky na hormonálne zlepšenie organizmu,pijem alchemilku poctivo a 😉 ai deme vyskúšať obaja macu v prášku,tak uvidíme,že čo z toho bude 😉
mohlo by byť,že?už by sme si aj zaslúžili po tom všetkom,čo sme prekonali...
včera u dr.na 12.dc som mala krásny 18mm folikul,zajtra idem znovu ku dr,pozrieť,či praskol...tak sme aj posnažilkovali 😃 ale tak v norme,veď ono sa to nedá dookola 😃
Tani - no ved prave ta kolegyna odisla, co si sa s nou vtedy stretla na pohovore... ono je to tak, ze mala zmluvu len na dobu urcitu a tam jej ponukli na neurcito, takze nemala velmi nad cim rozmyslat...
este chodite aj na nejake vysetrenia okrem toho, ze kontrolujete folikuly? ja si tiez myslim, ze nikdy nie je neskoro, urobit cosi pre zdravie... 🙂
inak tie rastlinne kvapky, co si spominala, som si objednala pred tym aj ja, ale ked mi prisli, akurat som zistila, ze som tehu, tak som ich poslala naspat, myslim, ze do 7 dni sa to dalo.... takze som ich ani nestihla vyskusat... no a teraz tiez pijem bylinkove caje a tak... vsetko s mierou... 🙂
vsetky pozdravujem 😎
este chodite aj na nejake vysetrenia okrem toho, ze kontrolujete folikuly? ja si tiez myslim, ze nikdy nie je neskoro, urobit cosi pre zdravie... 🙂
inak tie rastlinne kvapky, co si spominala, som si objednala pred tym aj ja, ale ked mi prisli, akurat som zistila, ze som tehu, tak som ich poslala naspat, myslim, ze do 7 dni sa to dalo.... takze som ich ani nestihla vyskusat... no a teraz tiez pijem bylinkove caje a tak... vsetko s mierou... 🙂
vsetky pozdravujem 😎
wejka,
nie nikam nechodíme...len na tú folikulometriu...manželíkovi som tiež dala papať kotvičník-je to na zlepšenie spermií a zároveň ho jem aj ja,lebo tiež vplýva na správny rast folíkov...
a vieš čo? mala som ukážkovú ovu,ako už dávno nie-že aj hlien bol ukážkový...takže asi majú dačo do seba.
pekný večer všetkým 🙂
nie nikam nechodíme...len na tú folikulometriu...manželíkovi som tiež dala papať kotvičník-je to na zlepšenie spermií a zároveň ho jem aj ja,lebo tiež vplýva na správny rast folíkov...
a vieš čo? mala som ukážkovú ovu,ako už dávno nie-že aj hlien bol ukážkový...takže asi majú dačo do seba.
pekný večer všetkým 🙂
ahojte, tanika, držím palce, za každým, keď vidím, že si tu dačo písala, tak s takou nádejou sa idem kuknúť či náhodu nebudeš písať, že si tehuľa 🙂 , ale aj to bude.....určite, som o tom presvedčená 🙂 🙂
Tak daj vedieť po tom 25.2., že ako, dobre? 😉 😉
Tak daj vedieť po tom 25.2., že ako, dobre? 😉 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli