Snažilky z Považskej Bystrice
Ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😃 😃 😃 kto sa pripojí??? x-) x-) x-)

•
27. apr 2009musíš ho popohnať, aby sme snažilkovali, tehulkovali a možno aj rodili spolu.. 😃 😃 😃
0
no ved ja chcem, ale on zacal vymyslat ze ho nebudeme mat s coho zivit a take podobne reci... 😞
neviem, ved to keby mame cakat na to ze budeme mat kopec penazi, tak nemame deti nikdy. neviem...dufam ze ho to prejde. 🙂
v noci, v noci, ked chodi spavat o 8. necham to tak a v lete mu oznamim ze uz je cas... :-o
hej no manžel sa rozhodol sám, že načo čakať..a ja som len rada.. a bola som dnes s Eluškou mojou zlatou..a chúúúúúúďatko sa trápi..a som jej trošku zdvihla náladu,keď ma uvidela dnes v práci.. som jej povedala nech sa dá vypísať na PN..lebo sa len zbytočne rozčuluje a nerobí to dobrotu jej ani miminku.. a ešte sa s Jojom tešili, že im dnes na poradni povie konečne pohlavie miminka a on nič..že o mesiac... :-|
uz som tu...niki mam uz v albume tie macko pu vecicky, samozrejme som dnes isla po meste a kupila vankusik a tanieriky.... 🙂
ozaj baby mam uz na modrej streche fotky tej nasej slávnej terasy, co sme na nej tyzden makali, len trava nie a nie poriadne vyrast, tak musim dosadit a este chyba markíza, len su vsetky akesi drahe a na panelak sa to asi neoplati, neviem ci mame kupit tu v baumaxe, ktohovie kolko vydrzi.
peti ty ked budeš tehotná tak už budeš mať kompletnu vybavu 😃
čo budeš potom kupovať??? 😃 😃 😃
čo budeš potom kupovať??? 😃 😃 😃
ale az tolko toho neni, ale ked ja tym mackom nemozem odolat, a co ked nahodou potom uz nebudu? bude moderna ina rozpravka... 🙂
no tak potom bude ina rozpravka a budeš kupovať inu rozpravku ktoru bude mať rado tvoje miminko - snad by si mu nenutila niečo čo sa mu nebude pačiť 😃
no veru maš to fakt pekne ked pojdem k brachovi tak sa ti tam asi objavim na kavu ak ma pozveš 😃 a kuknem tie tvoje mimiveci
jerry, ja milujem macko pu, uz dlho asi 5 rokov, tak ja mu budem verna, akurat som na ebay vyhrala krasne dupky 😃
diki baby za pochvalu, este nam tam chyba markiza a ta trava povyrastala tak divoko, tak musim dosadit.
zas som dnes videla ten casualplay, taky cierny sportak, je to fakt krasny kocar, ten chceeeeeeeeeeem 🙂
diki baby za pochvalu, este nam tam chyba markiza a ta trava povyrastala tak divoko, tak musim dosadit.
zas som dnes videla ten casualplay, taky cierny sportak, je to fakt krasny kocar, ten chceeeeeeeeeeem 🙂
Petka a nevidela si to Zuzku99? tá má tiež cassual a tiež čierny presne tento http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema... a v ňom chlapčeka na spapanie x-)
niki to je krtko opravar, a strazi nam to tam, to si moj manzelik vybral, chceli sme takeho suproveho s holou ritou co tlacil vlacik...to pred ruzomberkom maju tak super sochy, perfektne, mali takeho oprovskeho spidermana..ale macka pu nemali, inak by som ho uz mala...
miselin, mozno to aj bola ona, ja som sa kukala na kocarik, lebo ona behala za malym, tak ja som obkukavala ten, bol cely cierny a na taske mal popisane casualplay...
Začni písať odpoveď...

Odošli