Snažilky z Považskej Bystrice
Ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😃 😃 😃 kto sa pripojí??? x-) x-) x-)

•
6. máj 2010fialllka - no som zvedavá čo to bude 😉
0
kosta no tak to predava dobre draho
kukaj
http://cgi.ebay.com/PUMA-INFANT-BABY-BOYS-GIRLS...
cena aj s postovnym ani nie 40 dolarov to je tak 30€, a ona ma takuto za kolko?????odkial vies cenu????za aku to ona predava, ved to v albume nema...
kukaj
http://cgi.ebay.com/PUMA-INFANT-BABY-BOYS-GIRLS...
cena aj s postovnym ani nie 40 dolarov to je tak 30€, a ona ma takuto za kolko?????odkial vies cenu????za aku to ona predava, ved to v albume nema...
kosta ved tam je postovne 8,95 dolara...ja ked som kupovala z USA tak bolo postovne lacnejsie ako z UK....dost tam ma nadhodene...skoro raz tolko :-o
no kosta, este ze netreba rano vstavat do prace ze??? mna uz tak vecer bolelo brucho a krize, ze som myslela ze v noci sa to rozbehne a ono nic..... 🙂
inak ja som vcera s brisildou volala.....musi cakat, ale hadam coskoro to bude, lebo uz sa otvara....tak ked sa malinky narodi, tak da vediet....len bude z neho asi riadny macko....ale hlavne aby to mala uspesne za sebou.....budeme na nu mysliet ze???? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
inak ja som vcera s brisildou volala.....musi cakat, ale hadam coskoro to bude, lebo uz sa otvara....tak ked sa malinky narodi, tak da vediet....len bude z neho asi riadny macko....ale hlavne aby to mala uspesne za sebou.....budeme na nu mysliet ze???? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
mne uz sa nechce cvicit, ale brisilda chcela ist, tak jej skus zavolat a mozete ist spolu......
ahojte kocky no ja som mala tiez taku noc na hovno :-S do piatej som nemohla zaspat a ked som zaspala tak ma zasa zobudili susedia o siedmej vrtaním hroza ]-( mne sa tiez nechce cvicit a teraz som u svokrovcov lebo prisla rodina z lucenca 😃 a budeme tu cely den 😉
aj ja stale myslim na bris 😉 tak dajte potom vediet
aj ja stale myslim na bris 😉 tak dajte potom vediet
Začni písať odpoveď...

Odošli