icon

Snažilky z Prešova. Pridajte sa

denne73
22. mar 2010

Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majkal
22. apr 2010

o dandarovi som pocula, ze je dobry ... ale asi ma vela pacientiek, nie? ... kde on vlastne sidli?
Inak ta autoskola je super napad 😉
Moj synator je uz tiez samostatny, a mam pocit, ze tak ako doteraz surodenca vzdy chcel, teraz mu uz nejako nechyba - ma uz svojich kamaratov 🙂 ... ale nam take male drobciatko chyba ...

ma77
22. apr 2010

hej ma vela pacientiek ale beria v pohode dalšie moja švagrina teraz začala k nemu chodit a zobral ju a sidli na konštantinovej 19 taka ružova budova weberov dom sa to vola nad mučom no je to dobry napad autoškola len rozmyšlam o nej tak musim sa odhodlat aby som nato nemysla kym prejde pol roka akurat dokončim možno

ma77
22. apr 2010

ani naša velmi nechce surodenca už si zvykla že je stredobodom pozornosti ale my velmi chceme

denne73
autor
28. apr 2010

Ahojte dievčatá. No majkal ano snažilkujeme od januára ale akosi????? teplotu som merala minulý mesiac a skoro som z toho scvokla. takže žiadne meranie.

majkal
28. apr 2010

ahoj denne .... ja začínam s meraním v pondelok po dllllllllhej predlhej dobe (teda aspoň pre mňa dlhej 🙂 ) ... ale tentoraz ani nie tak kvôli snažilkovaniu, ale končí mi liečba a chcem podľa merania zistiť, kedy môžem očakávať normálny cyklus. Tak pekne snažilkujte ďalej 🙂

ma77 - ako? ešte nenastúpili žiadne účinky liečby?

pekný deň baby 😉

mirettim
28. apr 2010

ahojte... mozem sa pridat? som rada ze ste zalozili tuto temu...ani ja som nemala stastie na Presovcanky 🙂 a ked hej tak bola to uz riadne rozbehnuta tema a stracala som sa v nej 🙂

denne73
autor
28. apr 2010

Ahoj no jasné 😉

denne73
autor
28. apr 2010

Mirettim ja som založila tuto tému pre všetky babenky z Prešova a aj oklolia. Pre všetky snažilky. Nie tehulky. keď uspešne všetky otehu xixix tak tému premenujeme ni?? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mirettim
28. apr 2010

planujete babetko 🙂 ? videla som ze mas super synatorov 🙂 zlati...

mirettim
28. apr 2010

jasne suuuuper. to beriem 😀

denne73
autor
28. apr 2010

Heheh no jasne planujeme už od januára anie anie žeby to vyšlo. Vieš ja mám teraz kolotoč dorábam bakalarku ,pripravujem sa na štátnice. Možno bude zo mňa špeciálny pedagog xixixixixixx. ja si myslím že ked sa toto ukludni tak sa nám aj zadarí. Chalani by chceli veľmisestričku. Vieš my sme prišli o chlapčeka v auguste UPT- genetické dôvody v 26.t ☹

mirettim
28. apr 2010

och denne to mi je luto ☹
to urcite ked prejdu tie stresy tak sa podari...akurat sme sa dnes so sestrou rozpravali, ..jedna nasa znama sa uz 10 rokov uz doslova trapili , tak velmi chcela otehotniet a jednoduch sa nedarilo. A uz sa aj s tym zmierili, ze nebudu mat babo...a prave dnes mi sestra povedala ze uz je asi v 10 mes...tak to musi byt nenormalna radost...
verim tomu, ze po tom frmole sa ti to podari 🙂

mirettim
28. apr 2010

v 10 tyzdni, nie mesiaci 😀 😀 😀

denne73
autor
28. apr 2010

Tak to jesuper

mirettim
28. apr 2010

ja som vo februari vysadila hak a take 3-5 mes. by som chcela si dat oddych a potom by sme sa chceli zacat snazit

sisinqa
28. apr 2010

čaute baby.. pozerám, že hovoríte o nejakej endoške, čo to je a ako sa prejavuje, ako sa to diagnostikuje? tiež sme sa pred dvomi mesiacmi začali snažiť, no zatiaľ nič 😢 Som tiež z PO 😉 tak čaute

majkal
28. apr 2010

denne ☹ ... je mi to ľúto čo sa vám stalo .... musí to byť hrozné, keď to bábo už cítiš ... ach jo ☹ ... o to viac ti držím palce, aby sa tá sestrička podarila čo najskôr 😉 ... a možno práve popri stresoch zo školy sa vám zadarí ... my sme takto splodili synátora ... štátnice som robila asi v 10 tt 🙂

mirettim - vitaj 🙂 ... aj ja som chcela zakotviť v nejakej novej téme ... tak dúfam, že toto je pre nás tá pravá 😉

sisinqa - endometrioza sa diagnostikuje laparoskopiou. Prejavy môžu a nemusia byť - ja som nikdy gyne problémy nemala - ani len zápal, možno raz mykózu .... ale cca pred dvoma rokmi som pociťovala bolesť v podbrušku, asi trištvrte roka som si myslela, že sú to močové cesty .... až keď sa nám nedarilo bábo, tak som na nete študovala možné príčiny neplodnosti a tam som sa vlastne prvýkrát stretla s týmto pojmom. Tak som si vyžiadala laparoskopiu. No a tá potvrdila endo.

majkal
28. apr 2010

mirettim - máš nádherné portréty v albume - tvoje diela? 😉

z ktorej časti PO ste, baby? denne je zo sekčova, ak sa nemýlim 🙂 ... ja bývam na sídl. III

mirettim
28. apr 2010

majkal..dakujem...ano, to som ja malovala🙂
ja som zo sekcova..ako je intersport...a uz mas dobre vysledky? ci?...ta endometrioza sa asi tazko lieci, nie?

denne73
autor
29. apr 2010

Ahojte. Majkal bingo. Vyrastala som na sidlisku 3 a skončila tutto v betonovej džungli ach jo

denne73
autor
29. apr 2010

Teda na sekčove xixix. Majkal ja na sidlisku 3 pracujem 😉

majkal
29. apr 2010

Dobré ránko 🙂

mirettim: sikulka 😉 .... naozaj krásne ....

výsledky zatial nemam - teda, ešte som na kontrolu nebola, lebo ešte stále účinkuje posledná injekcia. Teraz som bola 5 mesiacov v umelom "prechode", aby som nemenštruovala a tým pádom aby endometrioza nemala šancu sa ďalej rozrastať a tie ložiská mali za tú dobu vyschnúť - tak uvidíme 🙂 Ideálne by bolo hneď tehu, lebo inak by ma po pol roku čakala druhá laparoskopia a na tú sa mi teda dvakrát nechce ... ale keď bude treba, tak asi pôjdem 😒 Dala som si termín do konca roka. Dúfam, že sa nám dovtedy podarí 🙂

majkal
29. apr 2010

denne .... a kde?

denne73
autor
29. apr 2010

Za centrumom v škôlke

denne73
autor
29. apr 2010

Mitettim no to si blízko ja som pri zmrke na Magurskej 🙂

majkal
29. apr 2010

na Antona pridavku? ... ja pri centrume bývam 😀 ... ale do škôlky sme chodili na bajkalskú

denne73
autor
29. apr 2010

No????? možno sa pozníme z videnia ja som tam každu sekundu

denne73
autor
29. apr 2010

hehehe možno ma niekedy stretneš na prechádzke s deckami chodíme všade 😉

majkal
29. apr 2010

no, možno aj hej .... ale v čase ked si ty na trojke, tak ja som v robote 😀

denne73