Snažilky z Prešova. Pridajte sa
Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
čaute kočky čo mate nove čo sa neozyvate ?majkal a ty ako čo nove?ja som volala dr homzovi a bola tam taka strašne mila sestrička tak som ju poprosila tak mi vyšla v ustreti a môže drahy doniest z domu material keby som to vedela skôr už davno to tam maju ale kazala mi do hodiny doniest lebo neskôr už by to nemalo vyznam tak som zvedava kedy sa nato odhodla ked som mu to vybavila
ahoj ma77 🙂 Ano, tá sestrička je zlatá. No vidíš 🙂 Super, tak len nech to odnesie čím skôr, aby na Vás nezabudla 😉 Aspoň to bude mať za sebou a pohnete sa zasa trošku ďalej. Ja nemám nové nič. Stále čakám na ovulku, ešte stále mám návaly, ale už miernejšie a sem-tam ma už pobolievajú vaječníky, tak uvidíme, kedy sa spamätajú.
A čo ty? ako to zvládaš?
no zvladam to hrozne každu noc mam navaly cez den zatial ešte nie vždy som nervozna každy den ma boli hlava a sex nič moc žiadna chut a každy den mam novu vyrašku na tvari akože sa mi tak zhoršila plet že nechapem to ked tak mam trpiet pol roka tak mi je zle z toho teraz v pondelok idem na 2injekciu a drahy mi zaspieval že chce ist do bulharska na dovolenku autom my sme už boli 2krat autom a cesta 20hodin mam strach ako to s tymi navalmi zvladnem tu cestu ale iba to ma pohana k moru že nemusim sa bat že budem mat menzes a dufam že teraz po 2injekcii už nedostanem po 1som ešte mala bo ma porazi
a ešte som chcela ako budeš vediet že maš ovulku ked nemaš menštruačny cyklus?
no, na každú asi tie injekcie účinkujú inak. Ja som pleť mala naopak, dosť sa mi zlepšila - skôr teraz cítim, že sa zhoršuje, keď už mám po injekciách. No a nálady detto. My ideme v júni na Korfu, tak som aj rada, že som s injekciami skončila a dúfam, že návaly dovtedy ustúpia.
Ovulku si sledujem meraním bazálnej teploty. Takže tak. Aspoň som kľudná a nechodím každú chvíľu na záchod, či náhodou neprišli krámy 😀. Takto budem vedieť, kedy prídu.
A ešte k tomu spermiogramu. Vravela Ti sestrička ,že to má doniesť v sterilnej sklenenej nádobe? Nám tak kázala.
hej ona povedala že v nejakom skličku len aby to nebola umela hmota ale že ma to byt sterilne nehovorila vy v čom ste odniesli v akej nadobe lebo ja neviem v čom ma doniest a na vysledky čakal drahy hnd tam alebo na druhy den?
muz si kupil riadne sterilne sklicko s vrchnakom z lekarne. Vysledky mal hned, este aj pozeral na mikroskop, ako sa hybu 😀 Dr. bol partak, potlapkal ho po pleci, podal mu ruku, poprial vela stastia - zlaty 🙂 Oni to musia vysetrit hned, preto je aj potrebne doniest to do hodiny, lebo potom odumieraju.
no tak zajtra idem do kauflandu na nakup a tam je lekaren tak kupim to skličko a pondelok rano ho dokopem a inač zlaty dr podla toho čo hovoriš tak ti dam vediet ako dopadol drahy on sa tomu nebrani však chce druhe dieta tak nech niečo pre to urobi nie?ale akosi nema čas on rano o 8zmizne a pride večer o 18domov tak ho cely den nevidim ale čo už ved žit z niečoho treba a diki za radu ohladom toho skla ja som vôbec netušila v čom to ma odniest
nemas za co 🙂 aj nabuduce .... tusim tam robia od siedmej(alebo 7.30), aspon moj mm to isiel zaniest hned takto rano.
denne,
držím palčeky 😵 😵 😵
denne, mas nejake novinky? 🙂
ahoj majkal,
ty si z prešova?
waw!!!
aj ja!
majkal a ked už ťa tu mam - vysvetli mi prosím, ako to bolo s vyšetrením spg?
kde tu v prešove? da sa aj na viacerých miestach?
a fakt sa da aj z domu priniesť?
ved to je super! takže moj mm by tam vobec nemusel ísť! waaawwwww!
ahoj kami 😀 😀 😀 to je super, a odkial z PO si?
neviem, kto vsetko robi spermiogram v PO, viem urcite ze napr. urolog dr. Zahorjan na levocskej nerobi - pytala som sa ho, a prave on mi odporucil dr. Homzu (muco). Tak ja som tam manzelika hned poslala. Vzorku odobral doma, ale ist tam musel on osobne, lebo mu robil aj ultrazvuk.
kami, a ku ktoremu dr. v PO chodis? (napis do IP ak nechces pisat meno tu)
ten homza je nejaký starý lekár?
a platí sa za to?
alebo musím mať len lístok od svojho gynekologa?
no asi to také ľahké nebude, ked moj muž nechce o ničom takom ani počuť!
niežeby tam ešte išiel a nechal si spraviť ultrazvuk!!! achachach!
myslim ze muz mi vravel, ze moze byt taky 50-tnik, neplatil nic, mala som listok od svojho gyne. No a ani ja som to nemala lahke, lebo on tiez nechcel ist, prave preto som bola rada, ked sa nam podarilo vybavit, aby doniesol vzorku z domu. Mal predtym sice tri dni stres, ale nakoniec isiel 😀 No nebolo pomoci, ja som mu povedala, ze riesenie "neplodnosti" sa zacina vzdy vysetrenim u muza, lebo pri zenach su tie vysetrenia zlozitejsie a narocnejsie, tak preto musi ist on prvy na spermiogram. Ja som hned potom isla na laparoskopiu.
Ahojte, ahojte. jasné že mám dievčatáíáááá tehu test pozitííííívny hurááááááááá. Inak babenky ja tu už asu chodiť nebudem založila som tu temu pre vás snažilky a ja sem už nepatrím. Iba ak???? Každopádne tfuj, tfuj, tfuj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvšetky chytajte ttvírusiky. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
denne .... tak to Vam zo srdca GRATULUJEM!!!! 😵 😵 😵 Drzte sa a nech to tentokrat vsetko dobre dopadne 😉
a virusiky chytame, chytame 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀
denne73 gratulujem a nech všetko dopadne ok a nech sme tu všetky čim skôr tehulky!!!!!!!!
denne aj ja ti gratulujem!
waw - tak vidíš, ty si sa rozhodla, že to bude v maji a vyšlo to!
waw - tak predsa je to možnéééééé, super!
denne a ešte si mi slubila, že mi to privolaš 🙂
nezabudla si?
no denne .... mas co robit 😝 😀 ... ale kami velmi ti to prajem .... naozaj 🙂
Kamikka veds som ti to už privolala. Si mi neverila 😉 . nezabudla som na teba. A privolávam to vám všetkým snažilky. 😉 😉
ahoj denne,
tak zatial si to privolala iba sebe, ale ja ti poviem až o 2-3 týždne 🙂
bodaj by si mala pravdu!
kamika budem držať palce . 🙂 🙂 🙂
ahoj babeny 🙂
ja sice nie som snazilka,ale som z Prešova presnejšie zo Sekčova a mam takeho maleho drobčeka Miška 🙂 a 6 skoro 6 ročnú Emku a prajem vám všetkým takého malého drobca. 🙂
Tinipini nepoznáme sa?? 😀 😀 😀

vysledok zo spg mal hned, aj ho tusim vysetril (pozeral mu ultrazvukom semenniky) a bol velmi mily. Vysledky mame dobre - nastastie, naozaj uz len snazilkovat. Ja mam teraz pocit, ze moje telo ma chaos z hormonov, zacinam byt zuriva ako pes 🙄 a neskutocne ma bolia vajecniky .... asi im chyba doping Lucrin 😀 Fakt je to sila, ked si predstavim, ze teraz sa telo snazi dostat do normalu, pol roka fungovalo na injekciach a teraz ich zrazu nema a musi sa s tym vysporiadat. Drzte sa aj Vy, nech Vam dobre dopadnu vysledky a tebe hlavne nech to rychlo ubehne. Mozno sa potom stretneme na poradni u Dandara 😀 (teda ak sa k nemu dotrepem).