Snažilky z Prešova. Pridajte sa
Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
heheh janula tak ja do teba drgnem 😀
janula.h
cau segra 😉 😉 😉
baby kde ste??
Ahojte baby 🙂 Môžem sa tiež pridať k vám, som tiež z PO a zo Sekčova. 🙂
Ahoj denne 🙂
Ďakujem za privítanie 🙂.
Dnes som dosť sklamaná, lebo s manželom sa už vyše roka snažíme o bábo a nič. Chodim do centra Helios v Martine. Akurát som po stimulácii vaječníkov Clostilbegytom a mala som pichnutý Pregnyl. Som 10.DPO a už som nevydržala a urobila som si test, druhá čiarka mi vyšla slabulilinká, takže neviem či je to moja čiarka, alebo pregnylovský duch, ale asi pregnylovský, lebo príznaky na tehotenstvo nemám, bohužiaľ akurát ma dobre bolia kríže, ale to môže byť s Pregnylu, alebo Duphastonu, ktorý beriem. Začínam byť z toho pekne sklamaná. Veď folík som po clostyle mala a aj tak sa to nepodarilo, tak potom to už fakt nechápem. 🙂
Ahoj dadqa 🙂 Teší ma, že sme obe Sekčovčanky 🙂
Dadqa dúfajme že počasie vydrží. Momentálne si užívam dovolenku u rodičov a varím obed. A ty ako sa máša čo porábaš. Inak táto téma je super a ďakujem denne že ju založila 🙂 .
Len ja by som tuto temu zamkla na sukromnu pretoze je dost vela bab na modrom koni co klamu 😒
dadqa ak klamú tak je to na ich vedomí a svedomí, s tým nič nenarobíš. A ak ju urobíš sukromnou tak zabrániš mnohým prístup možno aj k informáciam, ktoré potrebujú veď aj o to tu ide o vzájomnú pomoc a rady no nie? 🙂 Dadqa tak ti prajem peknú ,slnečnú , prechádzku bez mráčikov, ktoré by to prípadne chceli prekaziť. 🙂
Dadqa no neviem či to bude tak lepšie, lebo doposiaľ so súkromnou témou nemám skúsenosť takže to neviem posúdiť či to bude lepšie alebo nie, ale v každom prípade to bude musieť rozhodnúť denne 🙂 .
🙂
Ahojte dievcata, este sem niekto chodi? Ja som tiez z PO a nikde som nenasla temu so snazilkami z PO... Mozem sa pridat? 😉

keď ma uvidíte na Sekčove tak kľudni do mna buchnite 😉 mám taký červeno zeleny kočiar Jané taky na sekčove nieje