icon

Snažilky z Prešova. Pridajte sa

denne73
22. mar 2010

Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Strana
z6
janula.h
21. máj 2010

keď ma uvidíte na Sekčove tak kľudni do mna buchnite 😉 mám taký červeno zeleny kočiar Jané taky na sekčove nieje

denne73
autor
21. máj 2010

heheh janula tak ja do teba drgnem 😀

tinipini
21. máj 2010

janula.h

cau segra 😉 😉 😉

denne73
autor
18. júl 2010

baby kde ste??

dadqa86
31. júl 2010

Ahojte mozem sa pridat? 🙂
@denne73 :Ako sa mas?som ta uz sto rokov nevidela 😀

denne73
autor
31. júl 2010

@dadqa86 ahoj dadqa jasne že sa môžeš pridať. No ide to nejak . brušinko teda rastie raketovým štartom no budem jak pavuk 😀 😀 😀 😀 😀

dadqa86
31. júl 2010

@denne73 😀 😀 😀 tak som rada ze sa dari ale noo ze jak pavuk 😀

mrnous1
1. aug 2010

Ahojte baby 🙂 Môžem sa tiež pridať k vám, som tiež z PO a zo Sekčova. 🙂

denne73
autor
1. aug 2010

@mrnous1 ahoj samozrekme vitaj v mojej teme 😉 😉 😉 😉

mrnous1
1. aug 2010

Ahoj denne 🙂
Ďakujem za privítanie 🙂.
Dnes som dosť sklamaná, lebo s manželom sa už vyše roka snažíme o bábo a nič. Chodim do centra Helios v Martine. Akurát som po stimulácii vaječníkov Clostilbegytom a mala som pichnutý Pregnyl. Som 10.DPO a už som nevydržala a urobila som si test, druhá čiarka mi vyšla slabulilinká, takže neviem či je to moja čiarka, alebo pregnylovský duch, ale asi pregnylovský, lebo príznaky na tehotenstvo nemám, bohužiaľ akurát ma dobre bolia kríže, ale to môže byť s Pregnylu, alebo Duphastonu, ktorý beriem. Začínam byť z toho pekne sklamaná. Veď folík som po clostyle mala a aj tak sa to nepodarilo, tak potom to už fakt nechápem. 🙂

dadqa86
1. aug 2010

Ahojte...
@mrnous1 :Aj ty si zo sekcova? aj ja 🙂
@denne73:To si vytvorila ty tuto temu???fajna fajna 😉

mrnous1
1. aug 2010

Ahoj dadqa 🙂 Teší ma, že sme obe Sekčovčanky 🙂

dadqa86
1. aug 2010

@mrnous1 :Aj mna tesi 🙂 ako sa mas a co porabas?Dnes je nejake cudne to pocasie bohvie ci aj nesprchne 🙂

mrnous1
1. aug 2010

Dadqa dúfajme že počasie vydrží. Momentálne si užívam dovolenku u rodičov a varím obed. A ty ako sa máša čo porábaš. Inak táto téma je super a ďakujem denne že ju založila 🙂 .

dadqa86
1. aug 2010

@mrnous1:No to mas pravdu ze tato tema je fajna... 🙂 Ja sa mam celkom dobre s manzelom sme boli vonku trosku a este sa aj chystame sa niekam prejst 🙂

dadqa86
1. aug 2010

Len ja by som tuto temu zamkla na sukromnu pretoze je dost vela bab na modrom koni co klamu 😒

mrnous1
1. aug 2010

dadqa ak klamú tak je to na ich vedomí a svedomí, s tým nič nenarobíš. A ak ju urobíš sukromnou tak zabrániš mnohým prístup možno aj k informáciam, ktoré potrebujú veď aj o to tu ide o vzájomnú pomoc a rady no nie? 🙂 Dadqa tak ti prajem peknú ,slnečnú , prechádzku bez mráčikov, ktoré by to prípadne chceli prekaziť. 🙂

dadqa86
1. aug 2010

@mrnous1:Ano zabranis,ale nie tim ktori sem budu mat pristup myslim tim ludom ktory by sem chceli prist by som ten pristup povolila....Uz som mala sukromnu temu 🙂 a dakujem 🙂

mrnous1
1. aug 2010

Dadqa no neviem či to bude tak lepšie, lebo doposiaľ so súkromnou témou nemám skúsenosť takže to neviem posúdiť či to bude lepšie alebo nie, ale v každom prípade to bude musieť rozhodnúť denne 🙂 .

dadqa86
1. aug 2010

@mrnous1 :Sak ano 🙂

denne73
autor
1. aug 2010

@mrnous1 ahoj budem ti držať palce aby vám to čím skôr vyšlo 😉 😉 😉 😉 😉

denne73
autor
1. aug 2010

@dadqa86 hej dadi kuki na začiatok a ani som sa nenazdala a bola som v januárovkách ?Takže aj vám baby ktoré tu pridete tfuj tfuj nech ste čim skor tehu chytajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvírusiky

dadqa86
1. aug 2010

@denne73 :Sak ano a ja som ti hovorila ze budes tehu 🙂 ,ale som rada ze ste v poriadku 😉 dufam ze nam ten vyrusik pomoze 🙂

denne73
autor
1. aug 2010

@dadqa86 jasne len treba tomu veriť a privolávať si to. 😉 😉 😉 😉 Teda priať si to 😉

dadqa86
1. aug 2010

@denne73 🙂 😉

denne73
autor
1. aug 2010

🙂

janie80
5. feb 2011

Ahojte dievcata, este sem niekto chodi? Ja som tiez z PO a nikde som nenasla temu so snazilkami z PO... Mozem sa pridat? 😉

olienka12
5. feb 2011

@janie80 tu moc nechodia kocky vacsinou pisu do temy presovske porodnice alebo presom mamicky mozes sa pridat tam 🙂) inak poznam tvoju sestru 🙂)) len podla fotociek viem 🙂) videla som ich uz aj na fb 🙂))

Strana
z6