icon

Snažilky zo Žilinského kraja?

zumpa
20. aug 2010

ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka ja som este tu do zajtra 🙂 a potom pridem niekedy o tyzden dva 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa a aj tam spis?

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka jasne som u mojich rodicov.. ja som byvala na solinkach ale som sa prestahovala za manzelom.. ja som na solinkach od piatku 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa jaaj no ved hej mozme niekedy skocit pokocikovat 🙂 a co by si chcela viac dievca ci chlapca? bo podla tej tabulky co mas v albume ti vychadza chlapec 🙂 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka mne je to jedno hlavne nech je zdrave.. ale tipujem chlapca 🙂 no a ak bude take pekne a dobre ako bola Laurika tak v pohodke 🙂 a mala uz v kociku nechodi ale za rucicku 🙂 manzel povedal ze ked zaraba na hygienicke potreby pre 2 baby(ja a laurinka) tak moze aj na 3 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa heh tak ked budes mat chlapca a ja dievca tak mi mozes pozicat vecicky 😀

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no jasne pozicam..mam vela veciciek 🙂)

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa ok dohodnute 🙂 my momentalne nemame ziadne male deti a zda sa mi uplne zbytocne kupovat tolko veci ked z toho rychlo vyrastie..ale jasne ze aj nieco kupim 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no jasne ved to je jasne.. moja segra ma zase chalanske veci lebo ma chlapca a aj ja doma takze pohodka.. xixi

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa takze ty nemusis kupovat 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka ved ked budes mat chlapca tak ti zicam co mam 🙂 a aj segre by som povedala 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa a ked budeme mat obe chlapcov? 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka jaaaj tak nejako sa dohodneme.. 😉

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa dohodneme sa tak ze ty chlapca a ja dievca dobre? 😀

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka alebo naopak 😉

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa neee ja chcem dievcatko 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no dobre... ved uvidime,xixi

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa hlavne nech to je zdrave ze? 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka asi tak a aj my obe 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa sa mas ze uz mas skoro polovicu za sebou..ja to este nemam ani potvrdene..ale tehu testy by nemali klamat ze? ☹

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka mne neklamali... a este ked ciarka silnie tak by nemali... neboj.. a ides zajtra k dokimu ci kedy

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa este je skoro som len 16dpo asi tak za tyzden pojdem

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka chod radsej neskor,lebo budes chodit ako ja som chodila raz za tyzden az do 8tt.. nevedeli sa dohodnut v ktorom som tt.. a teraz som podla babatka v 18tt ale podla MS v 19tt

solinkarka
28. nov 2010

🙂 @zumpa noo este spravim na buduci tyzden jeden test pre istotu 😀 a potom sa objednam

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no jasne 🙂 treba sa poistit 🙂 a chlap co je stastny? 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa v tej chvili som cakala nejake mile slova ale vies aky su chlapi....ale tesi sa uz 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no ked som malu cakala teda ked som ani nevedela ze som tehu tak v pohodke bol a potom som si robila test a dve ciarky a necel verit a skoro nabural.. a musela som robit kvoli nemu 4 testy a potom sme isli k dokimu 🙂 juuj a druhe sme chceli a nevedeli sme kedy a nejako sa to podarilo... tak budu od seba o rok a 10-11 mesiacov 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa ani ja nevime ako sa nam podarilo bo sme sa bohvie ako cez ovu nesnazili 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no vidis ale podarilo sa a gratulko velke posielam 🙂

solinkarka
29. nov 2010

@zumpa dakujem moja 🙂