Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
@kosska3003 ja neviem co mam blizsie asi zilinu tiez ale ja tam nechcem ist.. za to ze som bola mlada sa ku mne tak blbo spravali... :O(
ale nist nerobkam.. sedim a pisem :o) akurat som dozehlila a umyla riadiky a ty? 😝
Ja nerobim tiez nic tiez som umyvala riad....vcera som som aj pozmyvala chodbu aj som povysavala aj utrela prach... 🙂 takze dnes mam taky veget 😝
aj ja tak isto 🙂 juuj zajtra ku gyndovi som zvedava...
Noo ja ti drzim palce moja.... 😉 potom daj vediet ako sa ma fazulka 😉 😵
@zumpa no ja som v Ziline asi za 10 minut tak preto asi tam tak sa zajtra drz u gyn a daj echo potom
no tak pan doktor povedal,ze nic zatial nie je vidno takze mi zobrat krv a zajtra maju byt vysledky.... som zvedava.... 😒
ahojte. mozem sa pridat? aj my by sme chceli este jedno... a dievcatko 😉 tak hadam sa postasti,,, raz.
@missy97231 Ahoj noo podla mna sa pridat mozes 😉
@dadqa86 no tak to je dobre, ked mozem 😀 tiez som zo zilinskeho kraja... z oravy.
@missy97231 Noo len ja som z Prešova 😀
@zumpa tak hadam len budu dobre predsa je to len v zaciatku na sone nemusi byt vidno
@dadqa86 vsak vidim ze to mas v pase... ale tak snazilka, ako snazilka 😀 nie?
@missy97231 Noo sak ano snazilka ako snazilka 😀
@elian pekna torta 😉 tiez sme fukali prvu sviecku zaciatkom mesiaca 🙂 mala ti uz chodi?
@kosska3003 noo tak to dufam moja :o)
@missy97231 ajojcek som rada ze si sa pridala a dufam,ze sa tu budes u nas dobre citit 😵
@zumpa 🙂 a drzim palce aby vysledky zajtra boli pozitivne 😀 my sme sfukali sviecku tyzden po vas 😀
@missy97231 dakujem velmi pekne aj ja dufam lebo sestricka ma dneska strasila mimomaternicovym tehotenstvom alebo cistou.. ale zeby s toho bol pozitivny test?? 😒
tak neviem, ci cistou by ti vysiel pozitivny test... mne tiez pri prvom povedal doktor, ze sice som v 5tt ale ziaden zivot nevidi 😔 takze neboj... doktori vedia strasit, a vedia byt niekedy fakt 😠
@missy97231
@zumpa 🙂 ďakujem dievčatá................no a moja malá, ešte sama nechodí, len za ručičky a najradšej sa šúcha po zadku 😀 .......tak nevem kedy nabere odvahu, aby sa sama pustila a vaše detičky už chodia?...
@zumpa neboj to bude určite dobré, to určite preto, že je ešte skoro 😉 ............ja zas pre zmenu už druhý týždeň mám MS a nie a nie prestať.......dufam, že nebudem musieť isť k dokimu ☹
@zumpa tak hadam ti to dopadlo dobre daj vediet
ja mam od vas starsie a zacali mi chodit az v 14 mesiacoch teraz uz beha riadne a to mi ani nestvorkovala zacala az ked sa chodit naucila kazde dieta je ine
🙂 ajooj te takze je to potvrdene sme v 5tt+6,ale je to len mala dutinka takze za 10 dni na kontrolne sono...
Nasa mala tiez sama nechodi,len za rucicku,ale ved ked to ma prist tak to pride... 🙂

@dadqa86 no hlavne na to nemysli :o) my sme najskor mysleli a nedalo sa a potom sme prestali a bolo babo v brusku :o)