Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
a inak... ako sa mate? dlhsie som tu nebola,,, tak co tu nove?
@missy97231 Dakujem velmi pekne zatial je vsetko tak ako ma byt este uvidime zajtra po ultrazvuku co nam povie doktor 🙂
@missy97231 ajoj citim sa tak vselijako... rano mi byva zle ale nevraciam a cez den celkom v pohodke len som casto unavena.. a ku veceru des aj v noci.. trapi ma prehananie...sopm zvedava dokedy 😒 to som pri malej nemala... ja som pri malej ani nevedela ze ju mam do 7 tt a potom az do 20tt kedy som bola v nemocke... takze teraz viem ze som tehu naplno 😅
ale ano uz je jeej lepsie 🙂
Tak to som rada.. 🙂
ahojte tak mi pokracujeme v snz lebo v stredu som k dr nesla lebo rano dosla mrcha opica jedna tak som sa preobjednala na stvrtok hned
@kosska3003 ajojcek tak mi sa mame fajne.. boli sme 28.9. u dokiho takze v pohodke... boculi sme srdiecko.,. na kontolu mame ist 15.10. co je za 2 tyzdne.. juuj sa neviem dockat 🙂
@zumpa tak to je super len tak dalej len tak dalej
@kosska3003 dakujeme.. len keby ma moja mala troska setrila... 😉
@zumpa no ved to mala ti da isto zabrat poznam aj moja da mne
Takze akurat som dosla s ultrazvuku vsetko je v poriadku sme v 8 tyyzdni aj 5-dni malicke sa nam pekne hybalo a aj srdiecko krasne bilo...fotecku este nemam,ale nebojte sa dockate sa som stastna ze nam to konecne vyslo toto som potrebovala pocut a vidiet vo Svrtok si idem po Tehu knizku a aj pre nejaky papierik ze budem na rizikovom tehotenstve....Ale som stastna ako blcha si to budem uzivat naplno ako sa len da 😵 😵 😵 😵
@dadqa86 tak super len nech to ide takto dalej vsetko v poriadku mne mm isiel do prace na 3 tyzdne tak ze nic a snazilkovanie prekladame na december
@kosska3003 Dakujem....no ja neviem ci by som vydrzala 3-tyzdne bez muza 😀 😝
@dadqa86 no je to tazke ale peniaze treba a uz som si aj za tych 8 rokov zvykla
@kosska3003 Sak hej aj ja by som si zvykla aj ked by to bolo tazke,ale zvykla by som si... 🙂 treba peniaze to mas pravdu....
ahojte babenky ako sa mate? dlho som tu nebola.. nasa mala je zive striebro a tak ani nemam moc casu a som rada ked veccer zaspinka a ja si oddychnem 🙂 😝
Ahojte baby..Nejak to tu zanika kde ste vsetky? 🙂
Cawte baby...rada by som vedela ci mozem byt v tom ak som v sobotu dostala ms ale iba taku ani nie jednodnovu a dodnes nic iba trosku som mala rano slabunko ruzove aj to len na toaletaku. dakujem za kazdu odpoved 🙂
@solinkarka ajoj mohla by si byt.. ja som mala take pri malej... som mala ako keby mrchu 2 dni a to take skor spinenie a potom nic a potom na buduci mesiac som bola v 7tt uz takze skus tak ist na tehotenstvo.academy.sk a tam daj posledny den mrchy a tam ti ukaze v ktorom tyzdni si.. najlepsie je test urobit v 5-7tt... 🙂 drzim palceky aby sa to podarilo 🙂
@zumpa ajoj..boze ty uz tahas 15tt?? 😲 to letiii. my stale snazilkujeme..zacala som si prvy cyklus merat BT. ty sa ako citis hm? 🙂
@solinkarka ajooj. jj taham podla velkosti babatka 15tt inak som v 16tt podla MS. no citim sa dobre. Chvilku som uzivala magnesko,lebo babo neposluchalo,ale podla dnesnej poradne som v pohodke a babo sa ma k svetu a krasne mu bije srdiecko.. dalsia poradna 2.12. a som zvedava ci budeme vediet uz co to je 🙂

@zumpa ako sa ty citis a ako to zvladas pri Laurike?