Snažilky zo Žiliny
Založila som tuto temu aby sme sa tu postretali buduce mamičky a neskôr aj kamaratky 😉
aj ja sa pripajam
AHOJ pripájam sa!!!
Ahojte, ja sa pripájam tiež 🙂 Tak ako ste na tom snažilky? Ako sa vam darí? 😉
my uz cakame, mozem sa pridat? 🙂
@lehotka gratulujeeeeeeeeeeeeem 😉 My sme ešte v štadiu snažilkovania 🙂
@maminka142 tak držím prsty 🙂 a co by ste chceli? dievcatko alebo chlapceka?
@lehotka ďakujem, snaď nam to už vyjde 🙂 No kedže mam už doma jednu bambulku, tak asi teraz chlapčeka 🙂 Ale budem rada, aj dievčatku hlavne aby všetko dobre dopadlo a bolo zdravučke 🙂 Čakate prve? 🙂 A kam ideš do pôrodnice? 😉
Ahojte, aj ja sa pridám, ak môžem 🙂 My sa tiež snažilkujeme a pevne dúfam, že čoskoro sa to podarí Držím palce aj ostatným snažilkám 🙂
@maminka142 no my cakame prve 🙂 strasne som chcela dievcatko, ale nevadi, mozno raz 🙂 rodit idem do KE, pochadzam odtial, a mam tam dobru lekarku, buduci tyzden akurat odchadzam do KE,ak by to na mna nahodou prislo skor 😀 a ty sa kde chystas rodit?
@lehotka ja som prve rodila v Žiline, ale druhe by som chcela rodiť v Martine, tak dufam, že sa nam to podarí 🙂 Prve som mala s epiduralkou, ale nakoniec to skončilo sekciou... A mala som aj manžela pri pôrode 😉 A ty, rozmyšlaš na epidurálkou? 🙂
@zuzana9285 neboj podarí sa nam to všetkým 😉
@maminka142 a ty si mala ake dojmy z tej epiduralky? lebo sesterka ma odhovara, lebo robi na novorodeneckom, a zevraj zeny udavaju velke bolesti hlavy po porode kvoli tej epiduralke, tak neviem , ale ak by som mala mat strasne bolesti, tak si ju asi vypytam 😀
@lehotka ja by som bez epiduralky nikdy nešla rodiť a nechapem prečo ťa odhovarala ☹ Žiadne bolesti hlavy som necitila a aj keby som cítila hociake bolesti hlavy tak epi si dam na 100 % bez nej by som nikdy nechcela rodiť 😉
@maminka142 ved ja sa tomu tiez nebranim 😀 a ako sa vola malinka? kolko vlastne ma?
@lehotka malinka sa vola Natália a ma už 2,5 roka 😀
@maminka142 to je krasny vek, aj moja neterka ma tolko 😎

ok,ahoj, pripajam sa....🙂