icon

Snina a okolie. Nájde sa tu niekto?

esci
27. jan 2008

tak co, je tu niekto, kto sa prida, niekto novy? mamicky, snazilky, tehulky, hociktooooo 😉

Strana
omfahad
27. jan 2008

no tak som tu 😉

esci
autor
27. jan 2008

okkkk 😉 tam uz sa nijako novi nepripajali...tak dame zamknut 😉 a mas ip

omfahad
27. jan 2008

Bella? to je ako Izabela alebo len Bella? 😅

esci
autor
27. jan 2008

Isabella, to je mladsia, starsia je Sophia...volame ju Bella

omfahad
27. jan 2008

pekne mena, ty si v SV? napisem neskor idem k malej

esci
autor
27. jan 2008

nieeee, ja som 5 rokov v Amerike, tu som sa vydala a tu sa aj deti narodili. Aj ja uz musim ist, mladsia spinka,ale starsia je uz hore.

omfahad
27. jan 2008

no moja Aishinka uz spinka, inac som momentalne v KE u kamosky maly mi ostal v SV u maminky

esci
autor
27. jan 2008

a casto si v Snine?

omfahad
27. jan 2008

no teraz som tam, doteraz sme boli v KE lebo moj drahy studoval, no teraz uz pracuje vo Svodniku, lebo inde nedostal miesto, tak ja som v SV. Dufam ze coskoro sa to zmeni. Inac vo Svodniku ma len 3 mesiace skusobnu dobu, tak zbytocne tam hladat neaky podnajom, neviem ci by sme tam nieco nasli 🙂
Ale ak by sme boli nuteni tam ostat, tak budeme musiet nieco vymysliet 🙄
ty chodis casto domov? asi nie co?

omfahad
27. jan 2008

sorry nie Svodniku ale Svidniku 😝

esci
autor
28. jan 2008

a co tvoj manzel robi? Ja som doma nebola 5 rokov, ale rodicia tu boli 3x , brat tiez raz, sestra 2x...ale uz by som i ja rada domov pozrela....

omfahad
28. jan 2008

ahoj Jani, no moj manzel je gynekolog 😀
no to to verim ze ta taha domov, neplanujete prist v lete?

esci
autor
28. jan 2008

tyyy, tak to mas vyhodu 😉 aj si pri nom rodila deticky?

lucinka21
28. jan 2008

Ahojte baby,
ja som tu na MK nováčik 🙂 Povodne sme s manzelom v Anglicku, ale teraz som doma v SV, kým sa nám nenarodí bábo... a potom sa zrejme vrátime ešte na nejakú chvílu tam.
Tééééééda, manžel - gynekolog - to sa máš 😵 Ozaj, aj si pri nom rodila??

omfahad
28. jan 2008

tak to mi ver ze mam vyhodu 😉
Nerodila som pri nom, ale bola pri mne cely cas od prvych bolesti az po zasivanie 🙄 a na izbe bol nonstop kedze som bola sama. Inac vidim ze aj ty uz mas 2 zlaticka, tak ja som mala ten druhy porod oveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela lahsi a menej bolestivejsi, no proste kazdej zene by som priala taky porod aky bol moj ten druhy.Prvy porod prebiehal v SV nemocnici, tak si to vies predstavit 😖
U teba to ake bolo?

omfahad
28. jan 2008

Inac vitam ta Lucinka 🙂

lucinka21
28. jan 2008

ďakujem 😉
No ja sa tiež chystám do SV nemocnice, ale ešte si to neviem predstavit... A ten druhý? Kde sa ti narodilo druhe bábo? V KE?

omfahad
28. jan 2008

no v KE v novej nemocke, mala som uzasnu dokinu, Rosakova a je to azda najlepsia doktorka aku som doteraz stretla, fakt bola zlatucka a velmi mi pomohla.
Ty uz si v SV? a ktoreho budes mat lekara? pocula som velke chvaly na Magdolinica, tak skus jeho ak ti mozem poradit 🙂

lucinka21
28. jan 2008

Ano, k nemu chodím celé tehu. Ale dnes mi povedal, že miminko je ešte stále zadočkom dolu, sa neotočilo...tak som z toho taká.... ☹
Neviem, ked sa neotočí, či budem rodit panvovým koncom, alebo ma pošle na cisarsky....?? No snád si to ešte rozmyslí, a pekne sa otočí...

omfahad
28. jan 2008

Luci este mas cas, to sa vie este otocit tesne pred porodom, tak bud v pohodke, nerozculuj sa aby miminko 🙂 🙂 bolo ok

bluebell12sr
28. jan 2008

Aojte 😵
Esci, ty si tu poprehzdzovala diskusie a ja som z toho bola taka zmetena, ze som vas nemohla ani najst!!!!
a co to bolo v tej predchadzajucej diskusii, ze nas tam chodia 'dorbi' ludia obzerat? aki ludia???? 😕
ahoj omfahad, ahoj lucinka.... 🙂
lucinka mimochodom, aj mi zijeme v anglicku, kde ste vy?
esci, co sa stalo s tym stahovanim?
a kde je moja sestra???? 😲

bluebell12sr
28. jan 2008

esci, ale asi to bol dobry napad, kedze sa k nam pridalo zopar novych mamiciek 😎

lucinka21
28. jan 2008

omfahad, dakujem, dúfam že sa naozaj umúdri 😉

Ahoj bluebell, bývame v Birminghame (great barr) a vy?

omfahad
28. jan 2008

Luci teraz som ta spominala muzickovi a on vravel , ze ak sa to nahodou neotoci, tak lepsie ak pojdes na cisarak, aby si sa netrapila vela. Ale dufajme ze sa otoci a vsetko prebehne rychlo a lahko 😉

lara86
28. jan 2008

ahojte
bluebell,tu som 😉

omfahad
28. jan 2008

ahoj lara 🙂

esci
autor
28. jan 2008

ahojte, boli sme na plazi, Sofinka spadla do vody, strasne sa zlakla vln, ale bola to zabava, lebo hned jej doslo, ze sa nic nedeje a strasne sa tesila. Ked sme si to takto presli, este viac sa mi to zda nadhernejsie. A to je len 21 stupnov, no mne sa zdalo, ze viac... 😕 ...
blue, zajtra stahovanie...ja vzdy citujem muzika a ten povedal, ze zajtra, tak dufam, uz to chcem mat za sebou...lari, krasne fotky, malicky je ako model, fakt.
omfahad, ja som obe dievcata mala na sekciu- prvu necakane, Sofi vazila trosku viac, nez sme cakali- 26 hodin porod 😲 a Isabellka bola planovana sekcia. Ale super, ja som bola velmi rychlo fit.
lucinka vitaj, mas krasne fotky- neviete, co cakate? pretoze podla bruska ja by som tipla skor chlapceka, ale podla farieb, co vyberate, asi dievcatko? 😕 😉 Mena mate?
luci, moja druha sa otocila az v 37 tyzdni...

lucinka21
29. jan 2008

Ahojte baby,
dakujem, dakujem...
Zajtra ideme do nemocky, tak uvidím čo mi povedia..
Esci, ty si mala obe kočky na sekciu a hodnotíš to (aspon tu druhu) celkom optimisticky.. no ja sa toho dost bojím, každý ma straší, že potom nebudem moct chodiť, ani wc, a že sestry mi budú nosit "nočník" do postele... ani bábo nebudem mat pri sebe a takéto 😖 ... no fakt neviem. Je to zatial 32tt, ale ja mam taký strach z toho všetkého.
Čakáme princezničku, ale vieme to ešte len pár dní, nikomu sme to zatial neprezradili 🤐 😵 Hrozne sa tešíme!!
Najskor sme chceli Anabell, potom Terezku... tak to bude asi Terézia Anabell 😉

omfahad
29. jan 2008

ahojte baby, inac Luci gratulujem k princeznicke 🙂

lara86
29. jan 2008

ahojte 🙂
Esci-dakujem 🙂
Lucinka-nemusis sa bat,radost z dietatka zazenie vsetky bolesti
Omfahad-krasne mena deti 🙂
bluebell-kareemko je cisielko 😅

Strana