icon

Snina a okolie. Nájde sa tu niekto?

esci
27. jan 2008

tak co, je tu niekto, kto sa prida, niekto novy? mamicky, snazilky, tehulky, hociktooooo 😉

bluebell12sr
4. apr 2008

esci 😀 😀 😀 tvjoj manzel je ale pripad...

lasenka, vsetko najlepsie k prekrasnym narodeninam 😵
lara, nesieme dalsie 2 kufre, mate v komore este fleka?? 😉

esci
autor
5. apr 2008

nooo, s manzelom si clovek uzije vela srandy 😀

esci
autor
5. apr 2008

lasenka, a ty si ako oslavovala, moja? 😉

lara86
5. apr 2008

Blu,uz sa velmi tesimea a,iba dva kufre?
Lasenka este sai oslavuje 😀

lara86
5. apr 2008

to malo byt asi,nie sai

jett
6. apr 2008

Dobré ránko 🙂

Aj ja želám všetko najlepši lasenka 😀 Veeeľa zdravíčka! 😉

Esci a koľko si rodila? že 8hod. je ti málo ? 😕 😀

Veeru - manžel, to je ako veľké dieťa 😀

lasenka
6. apr 2008

ahojte kocky moje 🙂

som stale v prude oslav, dnes ma caka ale uz len taka prijemna teplakova oslava s rodicmi... vcera boli kamarati, predvcerom s manzelom a synom 😉 boli to skutocne krasne dni, len keby ten cas strasne neletel 😔

inac - lasenky moje, pozyvam aj vas vsetky na toto:
http://img263.imageshack.us/img263/8995/0607081...

a toto:
http://www.espresseria.cz/gfx/i6.jpg

dakujem za vsetky blahozelania 🙂

esci
autor
6. apr 2008

jett, juj, nechcem, aby to zle vyznelo, som si ista, ze 8 hodin je tiez vela a nie je lahka ani hodina. Mne to len zaznelo " malo ", moj prvy porod trval 26 hodin , bol strasny od zaciatku, az kym som nedostala vysoku horucku a lekari konecne rozhodli pre sekciu,vlastne sme sa uz s muzom aj opytali, ci by to nebolo lepsie a lekar, ze ano, to spravime...malicka bola fakt velkaaa, vtedy mi povedali, ze ja by som prirodzene neporodila ani 3 kilove dieta. Tak neviem, na co tak dlho cakali, lebo s predpokladanou velkostou Sofinky sa vsetky naramne sekli. To len ja som vravela, ze nebude velmi velka? ...nebrali ma ale vazne 🤐 😉
lasenka, to som rada, ze si super oslavila. 😵

esci
autor
6. apr 2008

mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!! 😀

lara86
6. apr 2008

Esci,a kolko mala Isa pôrodnu vahu?
To si si fakt uzila.
Starsi mal 3300g a Oli 3550g 😝

jett
7. apr 2008

Esci 😲 😲 😲 . 😔

Kamarátka rodila 24hodín, bolo to hrozné 😒 Máš pravdu, mojich 8h bolo nič a tiež mi povedali, že večšie bábo by som isto neporodila - čo aj viem - vďaka, že malá bola maličká a nemuseli mi robiť sekciu 😔 😔 .

Ale je to preč a detičky ti iste radosť robia 😵 😵 😵

lasenka
7. apr 2008

Esci, pamätam si, ako si mi o tom porode hovorila a klobuk dole pred tebou..
mne odtiekla plodova voda vecer o 20.00, no kontrakcie boli este v pohode... az po pol noci to zacinalo silniet, len som sa nemohla akosi otvorit, tak mi dali tu infuzku a o druhej rano to zacalo... bolo to hrozneeeee, nevedela som, ako sa dycha, ako sa tlaci, az mi pomohla jedna sestricka, ktora si na mna "lahla" a maly vysiel vonku... narodil sa o 4.25 😉 potom ma nechali na sale asi dve hodiny len tak samu samucicku zakrytu plachtou, a poviem vam, ze vsetka ta bolest bola zrazu prec 😵 horsie to bolo potom s kojenim 😖

jett
7. apr 2008

ajojtééééé, véééru, každá máme aj nepríjemné skúsenosti 😔

esci
autor
7. apr 2008

ale vsetko sme prezili a mame zdravucke deti, klop klop, to je hlavne. 😵
lasenka, kojenie mi hovor. Ako ma Bellinka zubky od piateho mesiaca, pekne ma hryzie. 🤐

lara86
7. apr 2008

Oliverovi prvy narastol,ked mal styri mesiace,a tiez hryzie,uz by som s tym aj sekla,ale odmieta mlieko.Nevypije ani kakao,nic a z jogurtu si robi masku 😀 Este tak zje ryzovu kasu,ked je velmi hladny 😝

bluebell12sr
8. apr 2008

😵 jeeej mz sme uy v Snine a dnes bolo taaaak pekne tepluucko... 😵 😵 😵

esci
autor
8. apr 2008

lari, mi hovor...dnes som myslela, ze umriem od bolesti pri kojeni. Tie zuby...nemozem na nu zvysit ani hlas, je taka citlivucka, hned sa rozplacka potom a nebudeme pokracovat v kojeni. Ale musim este vydrzat.
bluebellka, supeeeer. Tesim sa, ze budete s malym spolu s rodinkou. Fotky nove neposielam, mam na azete nove, tak radsej nebudem zaplnovat schranku ( zvlast lare 😝 ), moja, musis si vytvorit nick tam, hoci len kvoli nakukom na fotky 😉 bluebell ma, aj lucinka a lasenka...

bluebell12sr
10. apr 2008

esci,mne kludne mozes fotky na moj email, na pokec velmi nechodim, a asi som zabudla aj log in.... 😕

lara86
10. apr 2008

Ahojte 🙂
kde ste ?Kristina,uz ste doma?Ako prijal Damian braceka?

jett
10. apr 2008

Ajojte 🙂
Aj u vás je tak krásne ako u nás? My máme 20°C 😵 😵 😵

..to s tými zúbkami a kojením.....ma nestrašte ☹ 😀

dicinka1
10. apr 2008

ajojte...bol z vas niekto na UMELOM ??????

esci
autor
10. apr 2008

bluebell, vsimla som si, ze si tam dlho nebola, nechces sa radsej zase zaregistrovat a napisat mi nick? lebo vies, ze ja vela fotim, nechcem zaplnat schranku, radsej ich tam dam a ked je cas, moze kto chce kuki, hm?
dicinka, pokial viem, ziadna z nas nebola. Ty si bola alebo sa len chystas?

jett
11. apr 2008

ahojte, ako sa máte, čo nové?? Lara, Oliverko je 😵 😵 krásny

lara86
11. apr 2008

Ahojte,aj u nas je tak krasne,Jett,sice prave prestalo prsat,ale je teplo 🙂
zubkov sa neboj,najprv to bude boliet,ale potom si zvyknes 😀 😀 😀
...a dakujem 🙂
dicinka ,ja nie,moja jedna kamaratka ano,a teraz ma krasne zdrave dieta 🙂
Esci,len fot,Tvoje fotky su naaadherne,hlavne deti 🙂 🙂 🙂
Luci,ako to zvladate?Dojcis malicku?

esci
autor
11. apr 2008

luci- videla som vcera v albume malu Terezku, je nadherna !!! Drzte sa.

ahojteeee...
veru veru- ja som si na to hryzenie, resp. zarezavanie "zvykla", len je to proste take...ze sa musim sustredit, aby sa este viac nezatala a cim-skor zakrocit, aby povolila. Dnes napr. rano uplne odmietla kojenie. Tak neviem...skusim neskor zase...

lara86
11. apr 2008

Esci,a v noci?ako casto sa budi?To sa stavalo aj Oliverovi,ze rano odmietal,lebo v noci resp. nad ranom som ho nakojila,potom az okolo 9-tej

esci
autor
11. apr 2008

omfahad, a ty kde si? 😉

lari, no uvidime...v noci spinka zvycajne bez budenia...naposledy som ju v noci kojila pred tyzdnom

lasenka
11. apr 2008

dobry podvecer damy 😉
lara - pekna fotka 😉
bluebell - uzivas si krasu Sniny? co robite v nedelu? mohli by sme sa stretnut na stanici, maju tam vybornu zmrzlinku 😵
esci - caw moja 😉 na "spoluziakoch" kvitneme vacsinou len my dve, nie? ostatni to maju akosi na haku 😔 Slavka mi pise, posle nejake fotky, tak sa tesim 😉 bola prekvapena, ze mas uz 2 deticky 🙂
ostatne kocky - aj vas zdravim 😎

esci
autor
11. apr 2008

lasenka, hej, vsimla som si, ze moc sa to tam nerozbieha 😒 fakt ako Tona pisala, ze staci raz za tyzden nakuknut.

lara86
11. apr 2008

dakujem 🙂
tak dlho som vyberala,lebo David vyhlasil,ze ja na kazdej fotke vyzeram blbo 😀 😀 😀