icon

Spišská Nová Ves II.

kukulik30
7. apr 2009

Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😀 😀 😀

tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😀

zuzana32
26. aug 2009

Nech si, kde si, 27. augusta 2009 o polnoci a to presne o 0,30 hodine sa
pozri na nebo.
Budeš vidieť dva mesiace. Mars bude krásne žiariť ako mesiac pri splne.
Mars bude 34,65 milliónov km od zeme.
Takáto skutočnosť sa naskytne potom len v r. 2287.
Pošli túto informáciu ďalej, pretože taký jav žijúci človek už nikdy
nezažije

sophie1981
26. aug 2009

no kde budem v r. 2287???....snd si to mrknem....ked nebudem spat..... 😅 😉 ...dik zuzana.

zuzana32
26. aug 2009

budeš kojiť Katušku a uvidíš 😉

maca77
26. aug 2009

ahojte

všetko najlepšie oslávencom 😉 😵 😵 😵

ja som sama doma, mama mi zobrala deti, lebo od včera večera mi je zle ...bleee.... asi som schytala nejakú črevnú chrípku 😝 .... už len čakám, kedy prídu, že dám malú spať a budem oddychovať s ňou...

kukulik30
autor
26. aug 2009

maca, ejha ☹ , tak sa daj co najskor do kopy, aby sa nenakazali aj deturence 😒

pata31
26. aug 2009

Janke a Samkovi vsetko naaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj 😵

janbari
26. aug 2009

Ahojte Spišiačky....ako sa dnes máte? Ja brrr.....bola som prvý krát po prázdninách v práci.... 😖

Gratulujem Samkom.......nech sú zdraví a šťastní a poslúchajú ich mamky a tatkovia 🙂
kukulik......pozdravujeme tvojho Samka 🙂

veronika1982
26. aug 2009

vraj je vo vzduchu nejaky crevny virus...

my uz mame zaplatenu kuchynu ale nechali sme si ju odlozit do buduceho tt lebo ju nemame kde dat a dnes mm kupil v baumaxe podlahu mali tam 50 % zlavy..takze uz mame aj podlahu do obyvacky... uz sa to zacina risovat...

antoniab
26. aug 2009

ahoj
srdecne blahozzelanie janke k narodeninam
a velika pusina samkovi k meninkam 🤐

jahody11
26. aug 2009

Caute babky. Tak ja som stale "cela" 😀 tarmin mam v piatok 28.8. ale doktor vravel, ze to asi nebude... nastup mam 4.9. tak drzte palce 😉

janbari
26. aug 2009

ta ci trimeme paľce.....naj to dobre dopadne.... 🙂 a potim daj znac..... 😉

veronika1982
26. aug 2009

jahody drzime palce nech sa Ela uz narodi...

sophie1981
26. aug 2009

cafte...no ste moc nepopisali babenky....som s vas sklamana.... 😀

my sme mali s Katkou super den v Hute pri Zuzane a Matuskovi a fazulke.......Matus vybozkaval katku, vystiskal, nakopol do hlavy, skoro jej vydlubol oko, vzal je trojkolesovu stvorkolku s ktorou sa hrala, tak spustila plac.....no uplny normal.... 😀 😀 😀 ...a teraz uz spinka....a mna boli hlava... 😝

a mame letenky....huraaa....letime 17.oktobra do 24.......sa tesiiiiiiiiiiim....este si podelit, kde budeme byvat a mozme vyrazit....letime z Viedne, tak konecne aj tu si obzrieme.... 😉

sophie1981
26. aug 2009

janbari, ty si ucitelka????

a jahody, velmi drzim palce, nech sa uz drobec vykluje vin.....a hlavne nech nepretahujes.....sa tesime na novu babu.....konecne zenske osadenstvo silnie aj tu na konovi.... 😀

veronika1982
26. aug 2009

bibus trojkolesova stvorkolka?? to ma kolko kolies?

sophie1981
26. aug 2009

no to malo 4 kolesa, ako za nova, ale ked sa zacal s tym hrat matus, ostali len tri..... 😀 😀 😀 ...uz vies??? 😀

kukulik30
autor
26. aug 2009

😝 uf, jedna navsteva uz je za nami 😀 ...Samko zmordovany zaspal do minutky 😀

jahody, oj, ty uz rodis, tak nech je to co najskor, ze vidime dalsie nove babatko 😵

sophie1981
26. aug 2009

livia co nespis?

sophie1981
26. aug 2009

joooj a som zabudla....Zuzana ma krasne pupo...take babatkovske.....fazulkovske.... 😵 😵

sophie1981
26. aug 2009

baby, este by sme mali dat stretko.....ale uz normalne, ze to aj bude stretko....bo po lete uz zase nic...som rozmyslala, co mate na plane v utorok s rodinami...myslim ze je volno....co tak take 2 hodinove stretko na kosiarnom...ockovia mozu strazit deti, my si dame pivo.... 😉

anape
26. aug 2009

ahojte baby,
mala som rozlietany den, tak az teraz vas zdravim a samozrejme prajeme aj my Samkovi vsetko najlepsie k meninkam, nech je zdravucky a robi rodicom iba radost 🙂

no a tiez vsetko naj prajeme aj janke k 30, vitaj v klube 😉

idem si lahnut, lebo minulu noc viki dost zle spala,tak som veeelmi unavena

dobru noc 🙂

rybecka
26. aug 2009

Dakujem este raz za blahozelania
jahody tak ty este nerodis joj prajem aby si mala rychly priebeh uz je to o drzku nie?
Bibka suhlasim s tym stretkom ze fakt naozaj neviem ci mi manzel nerobi vtedy ale nevadi pridem zoberiem brata na strazenie deti 😉 1.9. Velke stretko baby a ucast je povinna!!!!! 😉
no idem si zobudit manzela aby sme este oslavili moju 30 tku pri vinku a oficialne oslavy budu az 5 sept. ked pride mamka 🙂

slaviq81
26. aug 2009

Čafce,

akurát som minule myslela na Jahody, lebo má taký istý termín ako som mala ja 😉 Tak držím palec aj ja. Pekné meno má vybraté 🙂
A Bibka, na preťahovanie je niekto iný 😀 😀 😀

Mne došla kamoška z paríža aj s malým 9 mesačným synom. Tak mám o program postarané. Dnes sme boli v Maxe, ale ona malého nebrala, vraj si chce oddýchnuť 😕 Šak do roboty chodí, ledva ho vidí a ešte aj oddychovať jej treba 🙄 Zajtra ideme do Krompách na grilovačku. Joj sa teším.

Zasa bude nejaké stretko?

Janka, všetko najsamlepšie prajem 😉

slaviq81
26. aug 2009

1.9.? A nemá vtedy pršať 😀 😀 😀 😝 🤐 🤐 🤐

sophie1981
26. aug 2009

Slavka, fuj....na co myslis...hladnemu sa len o chlebe co???? 😀

kukulik30
autor
26. aug 2009

este na spanie nedozrel cas, bibka, ale MM uz chrape a ja tu dopijam cervene vinko 😀

kukulik30
autor
26. aug 2009

slavka, no ze sa ukazes, uz som sa zlakla, co je stebou, ze nepises 😀

kukulik30
autor
26. aug 2009

a ty sa tulas po Maxe..to je ta kamoska, co sme minule spominali? 😝 😅

slaviq81
26. aug 2009

Bibka, ani nepíšem, že by som si dala toho chleba 😀 😝

Livka, tu som neboj 😉 Keď už dojde jeseň a bude na prd počasie, tak začneme kávičkovať, hm?

sophie1981
26. aug 2009

juj, dala by som si vinka...bieleho sucheho...ale nemam.... ☹ ...mala som so zuzkou pifco.... 😝