Spoločné kočíkovanie v Karlovej Vsi? Pridáte sa?
Hladam kamosku na kocikovanie. Byvam na Starych Gruntoch. Mamicky ohlaste sa, ak ste tu nejake🙂
@crapula ja som mala termin 17.1:a rodila som 11...alejasomsitomozno tak troska aj privolala.. ja som sa vecer predtym ako som porodila bola v bazene sa kupat a neodolala som ani virivkam 😉 tak supsup rodit nech mozme spolu kocikovat 🙂 tu nudu poznam..ja som bola skoro cele tehu doma.. a kocikovat teraz sama- tiez ziadna slava... ja tu byvam od kedy je maly na svete a okrem svokry tu nikoho nepoznam
dnes budem zehlit nech si to privolam 😀 a kam chodis kocikovat klasika liščak a tak? takze ty si asi Veronika typujem podla nicku, ja som Mima ahoj 🙂 byvate so svokrou ci len byva tiez v karlovke?
@crapula Ahoj, no najcastejsie chodim do toho liscaku,ale obcas aj zajdem k nabreziu a pod. ako kedy.. Nebyvame so svokrou, byvame sami ale byvame hned oproti seba v domoch. Inak to je len ,,svokra" - niesom vydata 🙂 kde v karlovke byvas? tak dufam,ze uz kazdu chvilu napises na konika, ze uz mas babatenko...
jednu zastavku odomna, pohodka 😉 kopka, hlavne v noci sa jej to najviac paci.. mala si pred tym ako to na teba doslo nejaku predzvest? hlienovu zatku, hnacku alebo nieco
a aky je maxim? ako spinka / spinkal aku ma povahu?
halooooo nechodite niektora na ihrisko pri kostole na namestie? 🙂
ahojte...pridam sa k vam 😀 . pozeram, ze tu same mlade maminky a ja v karlovke takmer ziadne nestretavam 😅
@chasencha my tam chodievame. len v poslednej dobe vacsinou manzela vysielam 😀
@tweetinkapp ved nechaj manzela doma 😎 bude nas o jednu mladu maminu viac,lebo ja co pozeram tak som asi jedina mladucha.... 🙄
@chasencha jasne, rada ho necham doma. ale v poslednej dobe, ked tam chodim, su tam tak 2-3 deti 😅
caute mamicky v Karlovke 🙂 ja sa este len pripravujem na januarovy termin. Poradite mi, kam chodite s detickami k lekarom? polikliniku v Liscom moc na fore nechvalili, tak mam obavy, ze ci je to take zle..ja mam totiz daku smolu na lekarov. Vdaka za rady!
@crapula jeej..ty mas este take cerstve babatko. krasna je malinka 😵
@tweetinkapp dakujem 🙂 ty mas chutneho chlapaka, daj viac fotiek 😎 zenske uz nanho musia letiet 😉
@crapula noo uz je z neho velky chlap, to je pravda. uzivaj si to drobatko, co mas doma, lebo ani sa nenazdas a bude ti behat a rozkazovat 😀 . tak rychlo to ubehlo.
fotky som kedysi mala, ale po neprijemnych skusenostiach tu na koniku som aj zmazala 😖
ze uzivaj si, akurat dnes si "uzivam" bolesti brucha a konecne dosiel chlap, tak sa idem vyventilovat von kym ma neje..ne 🙂
ake neprijemne skusenosti s tymi fotkami?
mali sme babu v jednej teme, ktora mala vytvorenych na koniku asi 17 nickov a fotky kradla z ceskeho mimibazaru a podobne. u nas v teme bola asi pod 4 nickmi a nam neboli samozrejme ani podozrive, kedze sa vsetky poznali. mali deti odfotene spolu a tak 😅. nakoniec sme aj nasli jednu z majiteliek tych fotiek, ta baba ich posielala aj do sutazi a tak. 😖 . tak odvtedy si davam vacsi pozor na sukromie tu na koni 😉
@crapula
idem mazat fotky... 🙂
@crapula zas az tak vela ich tam nemas, to nemusis hadam.
kam chodite kocikovat?
hlavne do liscaku alebo k botanickej zahrade.. asi nic kreativne to nie je, ale mozte sa pridat 🙂
jaj, ved vy mate uz velke deticky..
ahojte v marci by sme mali ist na zapis do skolky. neviem ktoru si vybrat. nemate nejake skusenosti so skolkami tu v karlovke? ktore su dobre? dakujem
Ahojte hladáme kamarátku maminu s dieťaťkom , tak približne vo veku ako naša malá 16 mesiacov 😉 , som z dlhých dielov a von chodíme tak okolo tretej , ale chystáme sa od nového roku chodiť na pohybové tanečné cvičenia do river parku a ešte do nejakého materského centra, kto sa pridá 🙂 ?
Ahojte, predam nejakej mamine vopred predplateny kurz na zumbu v karlovke - kazdy strvtok o 19.20. ja som uz jednu hodinu bola a na moju smolu, mi to nevyhovuje a je mi skoda tych penazi..

@crapula drzim palceky,abyvsetko dobre dopadlo..a tesime sa ked sa k nam nahodou pridas 😉 aj ked mi uz maminy sme