icon

Spoločné kočíkovanie v Karlovej Vsi? Pridáte sa?

martinka29
22. jan 2010

Hladam kamosku na kocikovanie. Byvam na Starych Gruntoch. Mamicky ohlaste sa, ak ste tu nejake🙂

Strana
z3
weronyca
14. mar 2011

Ahojte..kocky z Karlovky a okolia nechodite do nejakych detskych materskych centier?

syslica
15. mar 2011

@weronyca Pozri tuto: www.mcmacko.sk a www.mcbublinka.webnode.sk, chodievajú tam aj mamy z Karlovky 😉 .

weronyca
15. mar 2011

@syslica dakujem.. skoda,ze ta bublinka je pre mna tak daleko.. 😉 a k tomu mackovi.. len raz za mesiac som tam videla program pre mojho dorbca ma 14 mesiacov.. alebo v tom stalom programe si tiez nieco najdeme..

tweetinkapp
16. mar 2011

@weronyca v karlovke je tiez materske centrum
http://klbko.sk/

weronyca
17. mar 2011

@tweetinkapp ty tam chodievas? a ako si spokojna?

dooscoby
27. mar 2011

ahojte.....ja len ze ak mate daktora zaujem alebo dakoho poznate kto by mal zaujem kupit veci pre dievcatko vo velkosti od cca.74 do velkosti 86/92 tak sa ozvite a mohli by ste si prist povyberat....su to vecicky v dobrom zachovalom stave ...nenarocnej mamine urcite este posluzia

marienkaz
6. apr 2011

@dooscoby
ahoj 🙂 74 je na ake rocne obdobie? ja by som aj mala o dake vecicky zaujem 🙂 odkial si z karovky? 🙂

dooscoby
7. apr 2011

ahoj marienkaz...som z konca dubravky ale da sa kludne stretnut napr.v liscaku alebo mozte prist aj k nam si vybrat 🙂 ....poobede sa ti mozem nato pozriet lebo kolega bral vela tych najmensich veciciek ze co poostavalo ale najlepsie je vidiet osobne ze co by sa ti zislo mozno uz daco aj trosku vacsie na jesen...kolko ma slecna mesiacikov? aby som vedela pozriet velkosti

labutka
Odpoveď bola odstránená
crapula
12. júl 2011

Baby otvaram znovu temu - nedame nejake hromadne stretko?

lucialea
7. sep 2012

Ahojte maminy, hľadám kamošku na kočíkovanie, mám 9-mesačného chlapčeka a som z BA - z Karlovky 🙂

mgabriskova
8. nov 2012

Ahojte maminky, urcite vacsina z vas poznate rodinne centrum klbko. 18.novembra o 16.30 maju lampionovy pochod, urcite to bude krasne vyzerat, pridite, pofotim to. Mozem vas cvaknut s ratolestami ak budete chciet 😉 .

weronyca
8. nov 2012

@mgabriskova dufam, ze sa nam podari prist

frangipani
8. jan 2014

caute, niekto na obcasne kocikovanie cca o 12:30 az 13:30 v karlovke? liscak, k dunaju, na dlhace?

hanula8
1. feb 2014

@frangipani Ahoj, ako stare dietatko mas? Ja mam 6 mesacnu dcerku. Mohli by sme sa niekedy dohodnut, ak by si chcela.

frangipani
6. feb 2014

@hanula8 jasne, ja mam 15mes dcerku, s ktororu idem von od 12:30-15h ked mi spinka v kociku, tak ak aj vam cas vyhovuje budem rada 🙂 😀

Strana
z3