Spoločné kočíkovanie v Karlovej Vsi? Pridáte sa?
Hladam kamosku na kocikovanie. Byvam na Starych Gruntoch. Mamicky ohlaste sa, ak ste tu nejake🙂
@weronyca Pozri tuto: www.mcmacko.sk a www.mcbublinka.webnode.sk, chodievajú tam aj mamy z Karlovky 😉 .
@weronyca v karlovke je tiez materske centrum
http://klbko.sk/
@tweetinkapp ty tam chodievas? a ako si spokojna?
ahojte.....ja len ze ak mate daktora zaujem alebo dakoho poznate kto by mal zaujem kupit veci pre dievcatko vo velkosti od cca.74 do velkosti 86/92 tak sa ozvite a mohli by ste si prist povyberat....su to vecicky v dobrom zachovalom stave ...nenarocnej mamine urcite este posluzia
ahoj marienkaz...som z konca dubravky ale da sa kludne stretnut napr.v liscaku alebo mozte prist aj k nam si vybrat 🙂 ....poobede sa ti mozem nato pozriet lebo kolega bral vela tych najmensich veciciek ze co poostavalo ale najlepsie je vidiet osobne ze co by sa ti zislo mozno uz daco aj trosku vacsie na jesen...kolko ma slecna mesiacikov? aby som vedela pozriet velkosti
Baby otvaram znovu temu - nedame nejake hromadne stretko?
Ahojte maminy, hľadám kamošku na kočíkovanie, mám 9-mesačného chlapčeka a som z BA - z Karlovky 🙂
Ahojte maminky, urcite vacsina z vas poznate rodinne centrum klbko. 18.novembra o 16.30 maju lampionovy pochod, urcite to bude krasne vyzerat, pridite, pofotim to. Mozem vas cvaknut s ratolestami ak budete chciet 😉 .
@mgabriskova dufam, ze sa nam podari prist
caute, niekto na obcasne kocikovanie cca o 12:30 az 13:30 v karlovke? liscak, k dunaju, na dlhace?
@frangipani Ahoj, ako stare dietatko mas? Ja mam 6 mesacnu dcerku. Mohli by sme sa niekedy dohodnut, ak by si chcela.
@hanula8 jasne, ja mam 15mes dcerku, s ktororu idem von od 12:30-15h ked mi spinka v kociku, tak ak aj vam cas vyhovuje budem rada 🙂 😀

Ahojte..kocky z Karlovky a okolia nechodite do nejakych detskych materskych centier?