icon

Spoločný termín - september 2016

natal84
8. jan 2016

Mamičky s termínom v septembri 2016

elise
21. feb 2016

@csabinka
@misena01
@326
@silvuska47 prijmite pozvanku v poste

zoelea
21. feb 2016

@elise Aj ja poprosím o pridanie do skupinky ☺

laurinka_21
22. feb 2016

ako sa máte baby? mne začína 12.týždeň, už som bola na vstupnom vyšetrení, brali mi krv, robili usg znova, vážili ma, merali...skríning mi budú robiť až o dva týždne, lebo teraz sa ešte nedala posúdiť dĺžka šijového prejasnenia...bruško už začína rásť...ako ste na tom vy?

ranya
24. feb 2016

@elise ahoj, prosim sa pridat do skupiny

elise
24. feb 2016

@ranya potvrd v poste pozvanku

aadkag
24. feb 2016

@nena984
@erinne ahojte dievcata, aj ja som na tom rovnako, v 10tt sa mi moje priznaky takmer vytratili. Vy uz mate asi aj po sone, vsetko bolo v poriadku?

erinne
24. feb 2016

@aadkag ahoj, ano bolo to ok, ono okolo toho 11tt hladiny hCG vrcholia a odvtedy klesaju, takze tie neprijemne priznaky mozu odozniet. Aj ked mne to "dobre" trvalo kratko, mozno 10dni, teraz pomaly koncim 14tt a zacala som vracat :-/
Teraz si fakt nadavam ze som pindala, ked mi chybali nevolnosti 😀

nena984
25. feb 2016

@aadkag ahoj. V 10 tt som bola na sone a povedal ze vsetko v poriadku a ze som sa zbytocne trapila. V pondelok ma caka dalsie sono. Uvidime co bude. Este stale sa citim ok.

lucosa
25. feb 2016

@elise poprosim o pridanie do skupiny

maggiore
25. feb 2016

@elise ahoj, prosim tiez o pozvanku 🙂 dakujem

elise
27. feb 2016
maggiore
27. feb 2016

@elise ale ved to je sukromna skupina ... ja som myslela, ze ste zalozili taketo diskusne forum sukromne ... tu sa lepsie debatuje, tam musim pod oprispevkami rozklikavat odpovede a unika mi potom ostatne

maggiore
27. feb 2016

@elise jaaaj a dakujem som zabudla 😅 😀

elise
27. feb 2016

@maggiore ano sukromna skupina taka s tym klucikom neexistuje to zrusili admini, ale toto mozu citat vsetci registrovani, tam iba tie ktore sme pridane

elise
27. feb 2016

@maggiore 😊

maggiore
27. feb 2016

@elise aha, to som nevedela, ze sukromky ako diskusie sa uz nedaju zalozit ... v jednej som uz par rokov, to uz nechali len stare fungovat? .... a to im preco vadilo?

maminee
27. feb 2016

ja idem na NT testy v utorok, naposedy som malu ( jasne ze to bude babaa ) videla pred 2 tyzdnami, tak uz sa na nu tesim, pokial prejde 14 tt tak chodim este sobrovmsym strachom ci je vsetko ok. Ale musi byt! nemam ziadne spinenie, ultrazvuky doposial ukazali vzdy co mali, babatko je o 1 den vacsie. Nevolnosti mam, sem - tam si pogrckam, i ked ma denne otravuje ta hnusna chut v ustach, aj prsia mi teosku narastli, potom ako y prestali a teraz ma posledne dva dni opat stipkaju. sem tam ma pichne v podbrusku a v pondelok ma cely den aj dist bolelo podbrusko, ale to verim ze je ako ma byt. O jedno babatko sme prisli v 8 tt s toto je po dvoch rokoch vytuzene babatko. uz nech je tu, este musim trosku pockat ale neviem sa dockaaat 🙂

elise
27. feb 2016

@maggiore len tie so fungovali aj ja so v takych , len uz to teraz nie je mozne, sme sa pytali admina niekolkostran dozadu, tam vysvetlil, ze to nie je mozne

jankha
27. feb 2016

@elise prosím o prijatie do skupiny

aadkag
28. feb 2016

@elise ahoj, aj ja poprosim o prijatie do sukromnej skupiny. Dakujem 🙂

2nika47
28. feb 2016

ahojte baby pridám sa k vám ak možem 🙂 termín mam podla MS 12. septembra podla DR 15steho 🙂

vaapeter66
28. feb 2016

Caute,baby,aj ja by som sa rada pridala,aj my budeme septembrovi,vraj

rebeka2511
29. feb 2016

možem sa pridať? 🙂

jaja753
1. mar 2016

ahojte ja mam termin 17.9. ako sa citite uz zacina aj rast brusko ja mam nejaky zapal v mechury mate niektora tiez

laurinka_21
1. mar 2016

mne uz zacina rast brusko a vecer som taka nafuknuta, ze vyzeram ako v siestom mesiaci 🙂, jaja753 - ja mam termin 15.09. - odkial si? dnes som bola na skriningu - merali sijove prejasnenie, ale tak tancovalo v tom brusku, ze to bol problem vystihnut sekundu aby sa nehybal...🙂 doktor, ho uz riadne poprosil, ze nech sa trosku ukludni 🙂

vaapeter66
1. mar 2016

Ja idem na velke sono a krk v piatok,aj sa tesim,aj bojim,kedze som po dvoch MA pred dvomi rokmi,teraz bolo vsetko ok na prvej navsteve u dr,tobolo v 8tt,aj srdiecko uz bilo...snad bude vsetko ako treba

jaja753
1. mar 2016

laurinka-21 som z topolcian a ty ja idem 8.3 na 4 d sono do partizanskeho uz sa tesim ked uvidim drobca v plnej krase

sues211
1. mar 2016

@elise ahojky aj ja sa poproim pridat

laurinka_21
1. mar 2016

@jaja753 mne stále ked robia sono, tak vidim male v 3D kvalite..lebo to maju zapnute na druhej strane obrazovky

laurinka_21
1. mar 2016

@laurinka_21 už mi ho robili 3 x , prvýkrát v 7.týždni, potom v 9. - lebo som mala výtok, síce biely, ale pre istotu malé pozrel, potom v 11. ... nie je to príliš často?