Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
ako sa máte baby? mne začína 12.týždeň, už som bola na vstupnom vyšetrení, brali mi krv, robili usg znova, vážili ma, merali...skríning mi budú robiť až o dva týždne, lebo teraz sa ešte nedala posúdiť dĺžka šijového prejasnenia...bruško už začína rásť...ako ste na tom vy?
@aadkag ahoj, ano bolo to ok, ono okolo toho 11tt hladiny hCG vrcholia a odvtedy klesaju, takze tie neprijemne priznaky mozu odozniet. Aj ked mne to "dobre" trvalo kratko, mozno 10dni, teraz pomaly koncim 14tt a zacala som vracat :-/
Teraz si fakt nadavam ze som pindala, ked mi chybali nevolnosti 😀
ja idem na NT testy v utorok, naposedy som malu ( jasne ze to bude babaa ) videla pred 2 tyzdnami, tak uz sa na nu tesim, pokial prejde 14 tt tak chodim este sobrovmsym strachom ci je vsetko ok. Ale musi byt! nemam ziadne spinenie, ultrazvuky doposial ukazali vzdy co mali, babatko je o 1 den vacsie. Nevolnosti mam, sem - tam si pogrckam, i ked ma denne otravuje ta hnusna chut v ustach, aj prsia mi teosku narastli, potom ako y prestali a teraz ma posledne dva dni opat stipkaju. sem tam ma pichne v podbrusku a v pondelok ma cely den aj dist bolelo podbrusko, ale to verim ze je ako ma byt. O jedno babatko sme prisli v 8 tt s toto je po dvoch rokoch vytuzene babatko. uz nech je tu, este musim trosku pockat ale neviem sa dockaaat 🙂
ahojte baby pridám sa k vám ak možem 🙂 termín mam podla MS 12. septembra podla DR 15steho 🙂
Caute,baby,aj ja by som sa rada pridala,aj my budeme septembrovi,vraj
možem sa pridať? 🙂
ahojte ja mam termin 17.9. ako sa citite uz zacina aj rast brusko ja mam nejaky zapal v mechury mate niektora tiez
mne uz zacina rast brusko a vecer som taka nafuknuta, ze vyzeram ako v siestom mesiaci 🙂, jaja753 - ja mam termin 15.09. - odkial si? dnes som bola na skriningu - merali sijove prejasnenie, ale tak tancovalo v tom brusku, ze to bol problem vystihnut sekundu aby sa nehybal...🙂 doktor, ho uz riadne poprosil, ze nech sa trosku ukludni 🙂
Ja idem na velke sono a krk v piatok,aj sa tesim,aj bojim,kedze som po dvoch MA pred dvomi rokmi,teraz bolo vsetko ok na prvej navsteve u dr,tobolo v 8tt,aj srdiecko uz bilo...snad bude vsetko ako treba
laurinka-21 som z topolcian a ty ja idem 8.3 na 4 d sono do partizanskeho uz sa tesim ked uvidim drobca v plnej krase
@jaja753 mne stále ked robia sono, tak vidim male v 3D kvalite..lebo to maju zapnute na druhej strane obrazovky
@laurinka_21 už mi ho robili 3 x , prvýkrát v 7.týždni, potom v 9. - lebo som mala výtok, síce biely, ale pre istotu malé pozrel, potom v 11. ... nie je to príliš často?

@csabinka
@misena01
@326
@silvuska47 prijmite pozvanku v poste