Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Baby ak by to bol vikend prisli by sme aj my 😂a drahy ze by isiel s nami 😉😉😉
To aby sme brali vsetky chlapov 😀 tym padom aj starsie deti... a aj ja som za maj, aj ked to este daleko 😉
@jarkajozo
@stanka2612 mne maj vyhovuje aj ked aj skor by nebolo zle.... a chlapa asi tiez beriem kvoli ceste,,,
@mata0312 no ved ja presne tak isto 😉 Ale ja chlapa beriem aj ked to bude tu blizko, lebo si netrufam sama jazdit, zatial len pod jeho dohladom, aj ked vodicak mam dlho, ale nejazdila som nejakych 7 rokov, tak to tak so mnou aj vyzera 😀 Ale tak do maja si uz aj sama hadam trufnem 😉
Dievcata,ako s tym stretkom?nebolo by zle sa pomaly dohodnut,maj je blizkooooo 😉
Veru... a nam sa začínajú nejako kopit akcie ,,,nebolo by fajn sa stretnúť ten vikend na konci aprila?😉
Kde sa teda stretneme?
@mnamkacik asi najprv datum,potom miesto 😉 ci? Lebo mne je jedno 😉
No trebalo by esteteraz v najblizsich dvoch mesiacoch ...bol navrh tatry 🙂
Tak co zienky...ziadne terminy?
Co tak posledny aprilovy vikend?
@mnamkacik to ja nemozem 😟 ale kludne aj ten prvy majovy moze byt
@stanka2612 my mame ten prvy vikend narodky s Michalom a dalsi 13.5 svadbujeme..
A potom ten dalsi?
@mnamkacik na maj zatial neme nic
Ahojte marcovky zlate 😊 casto myslim na nase stretko v Bojniciach,ze ake to bolo super a tak som opat dostala napad,ci by sme sa nestretli znova 😉 mali by ste cas a chut?
@stanka2612 ja určite 🙂
@stanka2612 ahoj aj my by sme prisli 🙂😂😂
Dievcatá, držím palce. My z junoviek 2009 budeme mat uz deviate stretko. Zacinali sme na vyse 100 ludoch, teraz je nas okolo 80, ale o to silnejsie jadro. Chodime na 5 dni do jedneho a toho isteho hoteloveho komplexu kazdy rok. Je to skvele sledovat ako nam deti rastu, ako pribudaju surodenci 😍
A kde by ste sa chceli stretnut kocky?
@stanka2612 super urcite sa prida ajidem Petka s Adamkom ale mohli by sme.ist niekde na vikend co vy nato?
Ahojte kocky ak by sme mohli prideme aj my 😂😉
jeeeej, super napad 😉 Nam to minuly rok nevyslo, ale tento by sme sa pridali ak by sme mohli 😉
@stanka2612 žeby sme aj my konečne prišli 😍 Bojnice nemáme ďaleko 😉
Ja mozem kedykolvek😃
My by sme sa tiež radi pridali...Minule sme neboli 😀

Máj nech môžeme vonku krpcov venčiť 😁