Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Jaaaj dievcata, skusime sa aj my pridat, nech vas poznam.... je to suce daleko, ale do Bojnic sme tak ci tak chceli ist toto leto a starsiu by som vyslala s muzom do ZOO a s marcovkou by sme si isli s vami sadnut 😉 A mne aj vyhovuje posledny julivy a prvy augustovy tyzden, mm ma vtedy dovolenku. Sama by som si netrufla autom...
Oooo no skvelé...keď my asi nikam toho roku nepôjdeme...max tu na východe....a lístky máme kúpené do Rabkolandu....
Bojnice 258 km....joj veľmi rada by som sa tam vrátila popozerať..v roku 2008 sme tam z mužom bývali na chate devin, tak vyššie za zoologickú keď sme pracovali v prievidzi v Yazaky ...raz sa tam určite vyberiem z nostalgie aj detusami pozrieť tu skvelú zoo, a úžasný zámok...😊
Dievcata,skuste napisat ktora kedy nemoze a skusime nejaky termin napasovat 😀 😀 😀
@lenadka moj ma 39 😀
@stanka2612 ako ja 😀
Ja okrem 16.8 mozem kedykolvek..teda berem rezervu aj 17.8..neviem ako dopadneme s ockovanim..
My mozme hocikedy okrem 39.7/31.7/1.8/20.8 inak sme volny ☺
My musime sa ist doockovat,v auguste ak sa podari tak hned na zaciatku augusta
Moj ma 27rokov
Baby asi sme chytili rotavirus...
@aber veď rotavyrus ti potvrdia až zo vzorky stolice. Ako jej je? Môj keď mal rotavyrus to bol ako zdochlinka...vysoké teploty 38,5-39,5, všetko vyzvracal aj vodu, chrumku, čierne uhlie všetko von, keď sme čakali v nemocnici na príjem tak to za tú pol hodinu aj 10krat na záchod a to len tak strieklo z neho...10plienok za deň to nič nieje...teda nič ako nič, skús na lyžičku cucoriedkovu stavicku...alebo volajte dokine, moja ti stavu odporúčala raz jednému bábätku ale neviem aké staré bolo....probiotiká do mlieka ak nekojis a ak kojis tak na lyžičku vo vodičke rozrobit
@aber skôr to bude norovírus ako rotavírus-ten chytí len priamym kontaktom, norovírusy sa šíria ľahšie aj kvapôčkovou infekciou vzduchom, moja najstaršia vracala a hnačkovala po prázdninách u našich, trvalo to od poobedia do druhého dňa v noci s teplotou, potom už našťastie nevracala, ale sa čudujem, že vás neposlali do nemocnice ak aj vracala aj hnačkuje, takéto drobce sa rýchlo dokážu dehydrovať, ak vracia viac ako 7x to už je na hospitalizáciu.
@lenadka ahoj no naposledy kakala o 6,30 klop klop už nie vývar z ryže pomohol a sestrička poradila smektu tiež,grckat zvykne ale nevracia prúdom,to iba raz,chvalavohu a zase mňa,klasika.super je to,ze apetít nestratila,len nevládala naraz vytahat ,tak som jucasto kojila,ked sme boli cvičiť,tak ju jeden chlapček chytil,n nestihla som zabrániť,to bol jediný dotyk
@aber vidíš dokonca kojis to je samo o sebe liek 😊 som rada že je to lepšie...nič príjemné keď také babatenko hnackuje...teraz v lete je tých hnačiek najviac...môj ten rotavyrus určite chytil keď sme boli v ekoparku a tam hladkal koníky, kozy a všetko možné..cestou domov klasika tyčinky do rúčky...ani ma nemrklo že by s toho mohol tak vážne ochorieť..chvalabohu raz dva s toho bol von...ale 5 dní v nemocnici...čistá katastrofa

@lenadka môj bude mať36 ☺