Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
uz sa nam to krati 🙂
Veru je to za rohom.
😀 😀 😀
aj by sme sa mohli zacat dohadovat na nejakom jedalnicku 😕 😕
ozi, a kde to vlastne je? aby som si mrkla cestu este kym som tu, na sr uz nebudem stihat take detaily 😀
no tak to ja presne nefim ale tusim kosska by vedela ona blizko byva
lady ak si dobre pamatam si z Martina tak sa v strecne cez kompu zvezes do nezbuda alebo pojdes do Ziliny a smer Terchova ale cez kompu to mas blizsie omnoho o 20 km isto a Terchova je asi 20 km od ziliny vsak musis vediet kde je terchova nie ale mi ideme na Vysne kamence tak za prvou pumpou za boci do lava no prvou a aj jedinou pumpou vlastne je to jedina pumpa tam mas aj mapu na tej jeho stranke
Ahojte 😉 Čo je nové? Priebežne to tu čítam a teším sa na vás.
baby, asi si beriete aj nosice al. satky, tak poradte, co mate, s cim ste spokojne...
Ja som teraz najspokojnejšia s babyvakom. Keď mám Emku naboku, tak dobre vidí dopredu aj dozadu, ja vidím na ňu a mám na ňu aj dosah, trebárs keď si čapicu strháva. Zoberiem aj nosič, aj babyvak, auto odvezie a uvidíme, čo sa zíde.
Ešte som chcela OZNAM:
Prípadné odhlasovačky a prihlasovačky a akékoľvek zmeny už konzultujte priamo s ujom Šuštiakom penzionsustiak@penzionsustiak.sk
ja mam nosica tiez. mojho muza 😀
stanka sa uz nosit nechce, normalne kope nohami, ze chce ist po svojich. chvalabohu, lebo nosit tych jej 12kil nie je bohvieco na moju chrbticu.
inak o ktorej mame zraz? kedy mame dorazit? my to mame z domu cca hodinku, tak aby sme tam zbytocne necakali na ostatnych dlho.
no ja nemam nic na nosenie len kocik vezmem ked bude spat inac nic aj tak ja budem dochadzat tak keby cosi mam to po blizku za pol hodky tam aj naspat 😀
Ani my nemáme nič na nosenie, chystáme sa zobrať kočík.
Plánujeme prísť popoludní - zhruba okolo 16. hod, podľa piatkovej premávky. Ako ostatné?
no myslim ze sa tam ubytovava cca od 14 hodiny , aspon tak je to pisane na tej stranke penzionu a tiez okrem kocika nemame nic takze ani nebudeme ine brat
my berieme golfac a skor ako oklo 17 asi ani nedorazime. Tak ako mirka pise, asi bude aj vela aut
ja som si pozicala na ten vikend manducu aspon tam otestujem ci v nej drobec vydrzi ked je uz taky velky a ci mam kupit teraz alebo az pre druhe mimi. A berieme klasika aj kocik. Este neviem kedy prideme ale asi okolo tej 2 ked odvtedy izby uvolnuju
a ako sa dohodneme na tej strave, opekacke a tak? mali by sme pomaly uz aj zacat.
sa tesiiiiiiiim 😵
dm aj ja si myslim ze by sme aj zacat dohadovat stravu mohli ale vecer opekacka ked budu deti spat ci ako si myslela?
a ako to butete riesit ked date deti spat??? Budete chodit pozerat alebo ako?
lubi ano sme spominali ze na vecer napr. okolo 6 by sme si mohli nieco opiect aby sme aj stihli ked potom treba deti ulozit. mozeme aj skor sak sa dohodneme
my bereme vysielacky maju dobry dosah. uvidime ako bude ak by sa casto budil tak by asi mm robil aupairku 😀
no opekacka moze byt ja dojdem asi az okolo 4 teda aby som tam nebola prva kedze ja to mam 15 minut autom no a neviem ci ideme ten gulas varit ja ako domaca by som mohla material kupit ako maso zemaky korenie aj z domu vezmem len to musia vsetky odklepnut a ma tam kotlik aj ten mam doma ked tak
kosska, s gulasikom suhlasim. My mozeme doniest vinko 🙂
no vinko to mozeme vsetky hihihihi ja pijem cervene s kolou hihihi
Guláš môže byť, ale neštipľavý!!! .-)
gulas moze byt a kto chce si ho spikantni na tanieri 😀, napriklad chlapiii
jasme ze nestiplavy to si uz kazdy na taniery dochuti
baby tak doslo na najhorsie a ja vam musim oznamit, ze na stretko nedojdem, strasne ma to mrzi a je mi to strasne luto, lebo som sa velmi tesila, ze sa uvidime a detvaky sa spolu pohraju
mm ma z piatka do nedele firemnu akciu v Bojniciach a od soboty nam idu vymienat okna
okna sa nedaju posunut, lebo ta firma ma volno potom v termine, ked chceme ist na dovolenku a tu tiez nemozme uz posuvat, lebo potrebujeme ist co najskor a na nas termin zase navazuju svokrovci, kedze sa im potom budeme starat o dom a psa
takze ma to naozaj velmi mrzi, ale nestretneme sa, mozno nabuduce
kossk aak budete chciet prespat, tak mozte, ak nie ujo napisal, ze mi vrati zalohiu namieste prostrednictvom jamaat
mimi to je skoda ☹ . No co uz mozno nabuduce
mimi tak nech ti vrati zalohu mi tam asi spat nebudeme pojdem domov a rano dojdem ked ti ich vrati ja len ak by ti ich nevratil
kosska oki

no tak to dufam aj ja ze nas tam bude dost a nikomu uz do toho nic nedojde, aj nam hviezdy priali ked miojmu o tyzden skratili sluzobku tak uz len aby sa stastne vratil a deti neboli chore 😉