Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
Práve som mu písala, že viem o troch, tak dám vedieť čo a ako.
Jamaat potom daj vediet,lebo aj ja som mu písala este v piatok a neodpísal ☹
tak som mu pre istotu napísala znova maila tak dufam ze doslo lebo akosi blbne celemu azetu mailíky ☹
ja mu musim tiez napisat... nas pes bude mat luxusne ubytko ked majitel driape 7 euro za noc 😠
baby, ak bude robit problemy so stornaciami, vyriesme to medzi sebou ... teda ak nevrati, zeby napr. niekomu zaplatilo cely pobyt a ta dotycna by sa vyrovnala
kodada neda sa to tak....som sa ho pytala....som s ním volala ☹
ja len dufam ze ma nevyhodi ked ja budem dochadzat hadam sa v tom dave nieko stratim
kodada ono problem ma podla mna v tom ze on ma zalohu na izbu ktoru preto neprenajal a to ze by sa z toho pokryl zbytok za druhu izbu mu je nanic ked tie peniaze by dostal aj tak a stornovana izba bude prazdna
koska, vezmi si maskace 😀
Dúfam, že tam bude chladnička. .... A trošku sa vylepší počasie. 🙂
Už sa teším na váš a všetky detičky 😉 😵
tu dnes bolo krasne tak dufam ze to vydrzi aj tam
inuska 😀
No baby ja už sa vytešujem 😀 .
bude zuuuurka...s detmi okolo krku 😀 😀 😀 😀 😀
kua, baby nedrazdite, strasne ma to serieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🤐 🤐 🤐
Kukla som počko v Terchovej tu http://www.shmu.sk/sk/?page=1163#tab ....tak zatiaľ to vyzerá celkom nádejne.
no hlavne aby neprsalo:
hm, ja mam teraz velku dilemu ci ist ci nie ... umrtie v rodine 😢 😢 😢
kodada, niekto blízky?
kodada ja by som sla aspon sa odreagujete a tym ze zostanete doma aj tak uz nic nezmenite. A inak uprimnu sustrast ☹
Dadka presne ako dm píše. Len sa príď odreagovať. Uvidíš ako ti to pomôže.
vdaka baby, v piatok zomrela moja stara mama 😢
Dadi 😢 ...to ma mrzi 😔 ...ale urcite pridi..naozaj ti to pomoze..ved tam budeme same drzky 😉
Dada, ak sa ti dá, príď, veď zase to nie je nejaká tancovačka, ani nič také. Nikto nebude žiadať, aby si sa veselila a zabávala. A doma sedieť ti tiež nepomôže. ............A úprimnú sústrasť. ☹
Dadi ach ☹
o kolkej je v piatok zraz? ci kazdy ako sa mu da ale pred druhou sa neda ubytovat 😅
a izby su na meno, ci kto skor pride, ten skor melie????
asi tak 😖
baby, nehodili by ste mi link na ten penzion, ja som to mala aj ulozene, ale v starom pocitaci a ten uz nie je doma, jani, asi ty ho najskor budes mat, tak vopred dakujem, teda dufam, ze do piatku vyzdravieme a stretneme sa vsetci

Tu je info od uja Šuštiaka, citujem:
"Zdravím Vás,
2 rodiny mi pisali ,že rušia rezervaciu.
Tým vratím celu zálohu.
Kto zruši do 23.05 vratíme 50% zálohy
A po 23.05 prepada záloha."