icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

juska3
26. máj 2010

pre 30 ludi, tak 10kg masa, 10kg zemiakov, nas vlastne bude kolko dospelych?

sssimi
26. máj 2010

No papanica sa tu rieši vo veľkom 😀 Mne dajte len vedieť či si máme niečo priniesť alebo sa budeme skladať na spoločné stravovanie alebo budeme niekam chodiť jesť... Mne je to jedno 😀

Kočky okrem kočíka beriete aj iný pojazd? Trojkolku alebo nosič? Dajte mi vedieť. Bo ja to zajtra večer idem nahádzať do kufra a v piatok ráno ideme plávať a už sa domov nevraciame. Ja sa cestou ešte zastavím na cytológiu a najneskôr o 12tej cestujeme.

juska3
26. máj 2010

sssimi, toto som aj ja riesila, ci vziat aj nieco ine okrem kocika a ked som pozerala link kam vlastne ideme, tak urcite berieme aj nosic, teda este ho len pojdeme kupit, ale ja by som prijala nejaku turu. A tiez chceme okolo 12-tej vyrazit, aby sme tam okolo druhej boli

dm1
autor
26. máj 2010

ja suhlasim s tym ze kupime veci tam spolocne a kdo moze aj donesie veci - teda maso, zemiaky, cibula co bolo spominane. drobcom donesie jest asi kazdy tak len dospeli. Ja vobec nemam odhad ze kolko asi masa treba sa v tom nevyznam 😲

my berieme aj manducu aj kocik uvidime ako sa malemu bude v manduce pacit je len pozicana

uz sa tesiiiiiim

luba142
26. máj 2010

my berieme asi len kocik

kolko tram vlastne bude chlapov _ OTAZKA MOJHO MUZA 😀 😀 😀

luba142
26. máj 2010

@nikanika28 no sak ja viem ze ironicky preto som aj nahodila o tej diete 😀 😀 😀

luba142
26. máj 2010

baby asi zacnem pisat po skalicky aby ste si na nasu rec navykli lebo my ani nahodou nerozpravame po slovensky 😅 😕

kodada
26. máj 2010

lubi to si mala zacat so zacvikom uz davnejsie 😀 😎 a specialitov myslis trdelnik???
takze zraz cca o 14,00 ... otazka na Bystricanky, idete spolocne naraz? ze by sme sa dali autom do zavesu 😵

sssimi
26. máj 2010

Juska tak by sme aj my mohli ísť do závesu 😀 Aj keď my sa ešte zdržíme v Žiline určite. Tam nakúpime papanie aspoň na piatok-takže to bude tak na hodinu určite.

Baby ja mám normálne stres, že si nepamätám vaše mená 😅 Dúfam, že si budem vedieť spomenúť. Lebo ja som na mená dosť blbá 😀

nikanika28
26. máj 2010

My asi tiez pojdem do zilinskeho tesca ...sa tam postretame, ani nebudeme vedet 😀 😀 😀 😀 Ja rozmyslam nad trojkolkou..ale este neviem, ci ju naskukame do auta 😅 . No a tury...neviem neviem..po tychto dazdoch...asi to nebude moc vhodne, je dost nestabilne pocasie, kazdu hodku inak 😝 ..tak ale mozno hodim klokanku do auta..pri najhorsom 😀

ladywitch26
26. máj 2010

lubi, moj muz tam bude, tak s tvojim su uz dvaja. a hlada partnera na tenis, tak hlaste sa. zislo by sa mu schudnut, tak dufam, ze cely den bude mat s kym hrat 😀

kosska3003
26. máj 2010

lady dones z 10 kg masa ked tam nahodov ze nubude kotlik tak ja mam doma tak v sobotu dovezem neni problem ja budem dochadzat tak ak tam nieco ze bude chybat z riadu a tak donesem aj gril mam doma korenie sa kupovat nemusi tiez to dodam ja a ssssimi ak ma navyse zemiaky a cibulu nech donese a gulas mame hotovy 😀 😀 aj leco domace donesem ak mam 😀 😀 😀 ale nie mam isto ked ja nie mama ta ma a ostatne sa dohodne v piatok na mieste co treba este kupit ja som len zvedava co na mna sustiak povie ked tam nebudem ubytovana uvidime 😀

nikanika28
26. máj 2010

lady, no moj berie urcite tenisovu raketu 😀

nikanika28
26. máj 2010

a aj tago 😀 😀 😀 😀

ladywitch26
26. máj 2010

nika, tak na biliard som zasa zatazena ja 😀

iinuska
26. máj 2010

aj tenisove kurty su tam? Tak to sa moj muz potesi.

kosska3003
26. máj 2010

nie nie tam asi nie su tenisove kurty neviem ale viem kde su asi 5km odtial

luba142
26. máj 2010

@kodada hej myslim trdelnik 😉 a ten nacvik no neviem, ja sice prehodim aj po slovensky ked tam vsetky budete rozpravat, ale mala Kika neviem ta asi nebude no ale mame to dost podobne cestine tak to sa snad dorozumieme 😀 😀 😀

iinuska
26. máj 2010

@sssimi mali by sme si dat nejake menovky 😀

luba142
26. máj 2010

inus ale snad podla fotky uz to budeme vediet vzaradit 😀

jamaat
26. máj 2010

jeeejda, tu debata vo veľkom!

Lady, to mäso dones každopádne, bravčovina sa určite minie.
kodada, zemiaky a cibuľa bude tiež určite treba.
Zvyšok sa dokúpi.

Tak ja idem určite sama v piatok, ešte sa uvidí, či potom dojde mužo autobusom za nami.

iinuska
26. máj 2010

lubi, ja budem mat cervenu ruzu 😀

jamaat
26. máj 2010

Ja vás väčšinu poznám z fotiek dosť dobre, si myslím. 🙂

Inak emode sa tu dávno neukázala, zajtra jej brnknem, aby nezabudla prísť.

luba142
26. máj 2010

inus ja si dost pamatam tvare takze sa zorientujem asi 😀

a biliard som rada hravala aj ja

kosska3003
26. máj 2010

no co kazda sa zoznami povieme ja som Maja kosska a toto je Marika a pojde dalsi hihihihi ja dojdem okolo tretej

ladywitch26
26. máj 2010

mna spoznate hned, podla brucha 😀 😀

iinuska
26. máj 2010

kosska, tak taketo zoznamovanie ja teda nemusim. Jasne, ved sa uz nejako pozoznamujeme. Tiez si myslim, ze to zvladnem podla fotiek. Ved az tak vela nas tam nakoniec ani nejde

jamaat
26. máj 2010

kodada, zatiaľ sme sa nedohadovali na spoločnom odchode, lebo som myslela, že pôjdem s chlapom a neskoršie.

jamaat
26. máj 2010

A berieme kočík a babyvak, možno aj nosič a trojkolku, kufor je veľký 🙂

Odpovedám po kúskoch ako dilino 🙂

iinuska
26. máj 2010

jamaat, myslis, ze tam bude teren aj na trojkolku?