Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
nika, na piatok si asi donesme každý niečo na večeru, či už grilovať, opekať alebo chlieb s paštikou natrieť, kto ako chce. A tú sobotu sa dohodneme spolu.
juska, ja môžem zobrať nosič aj babyvak, tak ti môžem požičať, ak by sme sa niekam vybrali. Nie je to ergonomický nosič, ak by ti to nevadilo, tak nie je problém.
baby a to mate tie nosice na chrbat co su?
Jani, tak sa to aj mne pozdava 😉
jamaat, super 🙂 vopred dakujem, jasne, ze nevadi, 🙂
a tiez suhlasim, ze v piatok si donesme kazdy co chce na grilovanie ci opekanie
juska, OK, hádžem ho na kopu.
nika, babyvak nosím naboku a ten nosič je aj na brucho, aj na chrbát. A ešte mám doma aj taký ten s konštrukciou na chrbát, ale ešte som ho neskúšala.
ja neberem nosic len kocik ja ani nosic nemam a kupovat ho pre jeden vikend ani nejdem
tak to mame aj my, dva..tiez mozem zobrat, keby niekomu chybalo 😉 ...myslim tie babyvaky
aj my berieme len kocik a nosic tiez nemame a aj tak moj chce chodit na tury takze ja budem asi sama s malou tak dufam ze aspon Kiku zobere 😀
Ja už mám aspoň oblečko pobalené. Idem sa vrhnúť na ostatok. Ešte dnes to nahádžem do auta, lebo zajtra nemám šancu to stihnúť pred plávaním. Idem si ešte kuk Hledá se táta a máma 😀 Takže kočky zajtra. ja už sa sem nedostanem.
nika, ty máš tiež už nejaký golfáč, či používaš len šporťák? Ja som sa rozhodla, že beriem sebou šporťák. Predsa len to podstatne lepšie chodí a aj lepšie sa v tom vyspí, golfáč je ozaj len do mesta.
jani, bereme sportak, tiez mi to pride lepsie...
juska, sssimi, nejaké kontakty by ste mohli na seba dať, ak by sa náhodou niečo stalo, aby ste nám dali vedieť.
Ja mám číslo na niku, dm, ludku a kodadu.
aj ja balim, uz od pondelka ... stahujeme sa 😀 😀 balit este celkom OK, ale vybalovat 😝 😝
ahojky, vidim ze ziva duskusia 🙂 ja nemam este zbalene nic 🙂 zajtra casu dost
takze kto tam planuje prist najskor, ratala som ze okolo 14,00 by sme tam boli aj mi, zalezi od Tomiho, chcem aby sa vyspal v aute.
a suhlasim aj s tou samostatnou piatkovou vecerou a v sobotu spolocne
jani, aj ja beriem sportak, golfac nem dobry mimo chodnika ci cesty
posielam ti tel. cislo cez IP
jamat posielam cislo cez IP prezvon potom ulozim si ta
ja nemam tiez este nic zbalene 😝
my berieme golfac lebo sportak mame len taku ozrutu velku a uz by sme do kufra nic viac nedali
dm, aj nam kocik zaberie cely kufor 😀
Nám iba polovicu 🙂
....a trojkolku neberiem.
tak neviem ci sa tu zajtra ukazem aj tak budete na cestach tak zajtra sa uvidime ako to srandovne znie ze uvidime ked si uz skoro dva roky len piseme 😀 😀 😀
no aj my berieme pozicany golfac lebo mame kocik ozrutu cez cely kufor a to este bez kolies 😀 mame male auto 😀
koska no znie to presne tak ako si napisala ze smiesne 😀
Ja som práve objavila Emkine rukavičky, čo som pol zimy nájsť nevedela. Boli v puzdre od foťáka 🙂
jamat co vsetko nenajdes ked sa niekde balis 🙂, ja som tak v tehu hladala kojenecke podprdy co som si schovala po Kike, ale medzi tym sme sa stahovali a viem ze som ich niekde schovala a ani som ich nenasla no myslim teraz ked uz nepotrebujem tak ich isto najdem 😀
inak baby TRDELNIKY su nachystane tak snad ich nezabudneme 😅 😅
hmmm, moj kolac je jedli len lyzickami, takze si nejdem robit hambu a ani ho nedonesiem :-/
Nerobte chute s koláčmi. Nejakú bublaninu by som si dala, ale to už zajtra nestihnem.
dadaaaaa, doneeeeeeeees ...neboj, zje sa 😀
no, u nas krasne svieti slniecko, tesim sa ze bude cely vikend pekny 😉
nika donesiem ale sa budem hambit 😀 robila som taky s kysnuteho mlieka
No balím, už idem do tašiek hádzať, ale máme toho ako na 2 týždne. 🙂
jamaat, akurat som na to myslela, ze ked zacneme vytahovat z auta, tak budeme vyzerat, ze sme tam prisli nie na dni, ale na tyzdne 😅 ale s dietatom sa inac neda
ja uz mam pre Alexa tasku zbalenu, este nase veci a ine
ja to uz mam skoro pobalene, jeden kufor mensi, kocik a chladnicku s tym masom. len tak nalahko som zbalila, vsak zajtra poobede aj tak pojdeme nazad a uz niektore veci mam pobalene do irska, aby som potom nemusela celu noc balit

ja uz mam nieco pripravene, zajtra uz len dobalime
@juska3 my nemame nosic, a ani neplanujem kupit. Berieme golfac a mozno trojkolku