icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

iinuska
28. máj 2010

ahojte, teraz som sa vratila z obchodu, pobalene to uz zcasti mame, ale tasky, akokeby na tyzden

tiez beriem nakoniec sportak a nie golfac, kvoli terenu a trojkolku mi manzel zatrhol 😀 . Ale kocik je hebedo, ani by sa do kufra nezmestila

luba142
28. máj 2010

ahojte aj my balime a tiez mame tolko veci ako na tyzdne 😀 😀 , takze nie ste sameee

Dada neboj sa zje sa vsetko 😀

iinuska
28. máj 2010

no keby isiel s nami Petko, tak potrebujeme aj vlecku, pri jeho prezliekackach 😀

ja nestiham nic upiect, ale chcela som

kosska3003
28. máj 2010

no ja toho berem tak do rupsaka len nejdem nic take brat zajtra poberem co bude chybat a budeme potrebovat ak tam nema tak pa za par hodiniek ja som bola s malou u doktorky zacala mi kaslat ved ide vikend tak naco byt zdrava ale dojdeme kuknut ved to mam za rohom

kodada
28. máj 2010

ahojky, tak mi vyrazame a tesimeee saaaaa 🙂

dualcore
28. máj 2010

halo baby o ake stretko ide...ja o nicom neviem ☹ ☹ ☹

ladywitch26
28. máj 2010

@dualcore no to si skoro zistila. tak sup sup pobalit a vecer ta cakame v terchovej 😉

dm1
autor
28. máj 2010

dualcore ved sme to uz davno spominali a stale pripominali! to preto ze si casto nechodila ☹ . Ide sa pri Terchovu dnes do nedele. Par bab sa aj poodhlasovalo tak miesto by isto bolo. skoda ze si si skor nevsimla ☹

my by sme radi vyrazili ale drobec este spi

ladywitch26
28. máj 2010

@dm1 my tiez este spime, tak vyrazime najskor tak za dve hodky, ale zasa tam budeme dost rychlo.

dualcore
28. máj 2010

no dnes by som prist nemohla lebo muz je na firemnej akcii a ja som sama s malym ☹ no veru som si to nevsimla kedze som tu len malo ale hned by som isla! ak by tam boli miesta volne tak hadamby som sa tam zajtra s malym mala ako dopracovat...bude vam urcite super 😉

dualcore
28. máj 2010

moj spinka tiez ...spachtos 🙂

dm1
autor
28. máj 2010

dualcore urcite tam bude miesto. ak chces si tam brkni http://www.penzionsustiak.sk/ rady ta uvidime!

dualcore
28. máj 2010

no bzudem to musiet NAJPRV DOHODNUT S MUZOM ALE TEN JE DO NOCI MIMO BA NA AKCII ATK NEVIEM ALE MOOOC BUDEMNA VAS MYSLIET 🙂

zuzkad
28. máj 2010

kockyyyy moc na vas myslim 🙂 🙂 🙂 poriadne si to tam uziteeeee pozdravujem do terchovej 😉 😉 😉

mirka_mt
30. máj 2010

Zuzi, bolo perfektne 🙂 Počasie vyšlo, detičky sa vyhrali... nám sa veľmi páčilo 😵

jamaat
30. máj 2010

Tak to počasie ako nám vyšlo, asi nás tam hore má niekto rád! Bolo super, rada si to zopakujem.

sssimi
30. máj 2010

My si to tiež radi zpakujeme 😉

kosska3003
30. máj 2010

kedy kedy kedy 😀 😀 😀 no to fakt nas ma niekto hore rad lebo dneska tu prsi stale rano ako tak ale od obeda prsi

dm1
autor
30. máj 2010

aj nam sa velmi pacilo a kludne mozeme zopaknut 😉

my sme isli este s nikou do terchovej na halusky a ako sme sadli do auta do minuty prsalo takze super pocko fakt sme sa asi dobre modlili

kosska3003
30. máj 2010

vy ste sa najedli tych halusiek teda 😀

nikanika28
30. máj 2010

no ale akeeeee dobreeee boli ...mnamky 😵 😀
A kedy mame to dalsie stretko? Ja to vidim tak na september 😀 😀 😀 😀

nikanika28
30. máj 2010

no a este sme boli potetovaneho plechaca Janosika kuknut... 😀

kosska3003
30. máj 2010

no aj ja by som si dala mam aj bryndzu doma hadam aj spravim cosi ja halusky mozem ale mam navarenu polevku a maso tak musime najskor to spapat
september no jo a kde u uja Sustiaka uz aj ja musim ostat spat potom teraz by som aj tak nemohla ked mi je Marika chora

kodada
30. máj 2010

baby bolo supeeeer, som rada ze nam to tak dobre vyslo 🙂
mi sme prisli domov s teplotou 38,9 C ☹

kosska3003
30. máj 2010

dada a teraz ako maly pomohol sirup este raz nech to mate rychlo za sebou

iinuska
30. máj 2010

ahojteeee

bolo prijemne, som rada, ze som vas aj osobne spoznala 🙂

no a chorym detickam rychle uzdravenie

kodada
30. máj 2010

majka po tom sirupe mu klesla na 38 C

kosska3003
30. máj 2010

dada hlavne je ze klesa to je dobre znamenie

nikanika28
30. máj 2010

bubacik malinky, nech sa rychlo uzdravi, posielame cmuka
no a Klarka vam odkazuje "abde abde abde...." 😀

kosska3003
30. máj 2010

nika 😀 😀 pozdravujeme Klarku ale tu jej portugalstinu neovladam 😀 😀 musis jej to povedat sama