Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
3-5 jun by mohol byt
a typy na ubytko?
caute v stretkovej teme 🙂
tento link co dala jamat tak sa mi ten púention celkom aj pozdava, je tam pekne prostredie
http://www.penzionzamlynom.frage.sk/okolie.html
malo tam byt penzion 😀
ani toto nevyzera zle www.villabetula.sk
Ahojte, tak tento rok by som chcela prist, patovi aj mne by to mohlo urobit len dobre. priklanam sa viac k tomu junovemu terminu, hoci nikdy clovek nevie co moze vyskocit....
len ma napadlo, ci by ste to nechceli robit niekde juznejsie...minuly rok na tej terchovej bolo chladno...aspon teda z fotiek kde su deti s ciapkami a v bundickach tak sudim.
akurat uz teraz viem, ze ak sa rozhodneme prist, tak budem mat problem s dopravou, lebo ja nesoferujem a tatinka-vodica nemame vobec :(
http://www.penzionmalafatra.sk/ co poviete na toto??
stretkovska tema znovu oziva ...super 😵
veru, u sustiaka bolo dobre, aj pocasie bolo fajne ...kludne by som zopakovala u neho 😅 ..ale prisposobime sa a zaciatok juna mi vyhovuje...
@borocka nevyzera zle ten penzion..podobne sustiakovi
@luba142 a teraz som pozrela aj ten druhy penzion, tiez fajny 🙂
Ahojte v tejto téme. Ten borockin penzión tiež nevyzerá zle. Jednoduché, ale za dobrý peniaz a je aj spoločná kuchynka, čo nie je na zahodenie.
Mne sa u Šuštiaka páčilo, ale nebránim sa aj iným možnostiam.
ozaj, nechybala vam u sustiaka strava? ako ste to riesili??
ahojte tak sa tesim ze zase sa ideme stretnut no mne je to v podstate jedno mm je doma vtedy tak mi vyhovuje hoc ktory vikend bud v maji alebo juny ale len posledny a prvy a miesto zatial sa mi pacia penziony ten mala fatra vyzera ako sustiak a aj cena v pohode mlyn tam je zas kupalisko blizko no neviem
@borocka V piatok a nedeľu sa každý najedol po vlastnej osi, v nedeľu boli niektorí spoločne na haluškách. Sssimi varila aj polievku pre malú, my sme mali nejaké poháriky. To sú detaily, ktoré sa potom doriešia. Nie je problém ísť do reštiky a kto chce domácu, nie je problém si uvariť. Teda aspoň u Šuštiaka to tak bolo. Vlastne boli asi všetci spokojní, len ludku dal aj s mm a so psom do malej izby, v inom bloku, ešte im aj nad hlavou tartasili iní hostia.
aj mne je to jedno kam vyberieme, tie 2 noci, ved to je nic, da sa vydrzat hocikde 😎

mne vyhovuje lepsie zaciatok juna pretoze posledny majovy vikend je 28-29.5 a to budeme urcite planovat oslavu potom najblizsi vikend je 3-5.jun