icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

ludmilabb
17. jan 2011

@jamaat ten penzion na Liptove vyzera v pohode aj zmienka o psoch tam je 😉 ja si vobec nepamatam kolko sme platili minuly rok 😝

luba142
17. jan 2011

mne sa zatial najviac paci ten penzion na Liptove 😎

iinuska
17. jan 2011

@ludmilabb ked som tam citala o psoch, hned som si na Vas spomenula

nikanika28
17. jan 2011

@borocka vyzera fajn, len ziadny vybeh pre deti tam nie je ...ci som slepa? 😅

sssimi
17. jan 2011

Jaj paráda, prípravy v plnom prúde :D
Ja osobne by som Šuštiaka tento rok vynechala. Síce výbeh bol ukážkový, ale tie papierové steny boli desné.... Aj keď aspoň sme v 1 odposluchu počuli všetky deti zo 4roch izieb 😀.... A aj cena bola akási divoká, keďže nakoniec sme platili celkom inú čiastku ako sme mali. A najdôležitejší dôvod-zmena. Vyskúšame zas niečo nové a aspoň budeme vedieť porovnať.

borocka
17. jan 2011

@nikanika28 no, tie fotky su tam take....malo ich je. a aj v cene nemam celkom jasno, lebo uvadza dve rozne. ale to je vsetko o vytelefonovani.

@sssimi a kolko vas vysiel vikend u sustiaka? tak bezne, dvaja dospeli+dieta (ak ste to platili).

dm1
autor
17. jan 2011

jeeej co to nevidim 😵

no super idem preluskat tie linky. Mne sa pacilo u sustiaka hlavne kvoli vybehu pre deti a aj tomu posedeniu grilovenmu velkemu. Strava mi tam nechybala dalo sa zariadit inak. Grilovalo sa aj v piatok aj v sobotu vecer a aj gulasik bol a potom sme aj na halusky zbehli

dm1
autor
17. jan 2011

ten za mlynom vypada dobre ale je tam len 8 dvojlozkovych izieb to bude isto malo

luba142
17. jan 2011

@borocka a je to aj dost daleko aspon pre nas zo zapadu

dm1
autor
17. jan 2011

baby ale sak ono je to vsetko drahsie ako sustiak nie? teda tie 2 na liptove myslim. Ved tam bolo na osobu tusim okolo 11-12 eur uz aj po tych prirazkach

sssimi
17. jan 2011

@borocka mali sme podľa cenníka platiť 44€ a muž platil cez 50€. Zálohu sme posielali 25€ a mám pocit, že mm doplácal 29€ k tomu.

dm1
autor
17. jan 2011

@borocka tak to je ina palka toto posledne 😝

dm1
autor
17. jan 2011

@sssimi nie cez 50 okolo 48 to bolo aj s tym poplatkom nejakym

luba142
17. jan 2011

@borocka tu je link na toho sustiaka kde sme boli minule
http://www.penzionsustiak.sk/

luba142
17. jan 2011

@sssimi aj mne sa zda ze to bolo do 50€, teda my sme mali viac lebo sme platili pristelku aj tak tusim 60€

sssimi
17. jan 2011

Tak už neviem kočky. Ja som teraz našla toto:
http://www.podhajska-slovenskemore.sk/info_cenn...

Len ešte neviem kde to je 😀

luba142
17. jan 2011

@sssimi sak v podhajskej 😀 😀

iinuska
17. jan 2011

@sssimi toto nevyzera zle

borocka
17. jan 2011

@luba142 hmm, ten sustiak je nejaky osklban...ked este aj za dieta bez postele pyta 2eura na noc. inde su deti zadarmo.

@sssimi podhajska je kdesi pri leviciach....tak juznejsie,ziadne hory. ale inak to vyzera pekne.len nepisu kapacitu ubytovania a ak to dobre chapem, tak ku kazdej izbe patri samostatna kuchynka??

sssimi
17. jan 2011

Akurát pozerám, že je to na maďaroch, ale cena perfektná. Izby ako u šuštiaka, len tam nikde nevidím kapacitu.

sssimi
17. jan 2011

@borocka Ano ku každej izbe zvlášť kuchynka. Tak to bolo aj u šuštiaka, len plotnička bude asi len v tých väčších kuchynkách-no celkom štýl šuštiaka.

sssimi
17. jan 2011

@luba142 ja som orientačný antitalent 😀 . Ja viem kde su Topolčany, Nitra, Bratislava, žilina a Košice 😀 😀 😀 Ostatné hladám na mape 😀

borocka
17. jan 2011

a co poviete na toto?
http://www.severka.sk/

luba142
17. jan 2011

@sssimi no ved akoze asi ako ja 😀

luba142
17. jan 2011

@borocka neni to zle len bez zvierat to asi Ludka nebude chciet 🙂

borocka
17. jan 2011

http://www.chatauhorcik.sk/cennik-a-rezervacia/
toto je komplex troch chat v ramci jedneho arealu....takze spolocne ihrisko aj volny cas, len oddelene prenocovanie

borocka
17. jan 2011

@sssimi vyzera to pekne, ale nie je tam nic pre deti, a aj cena je daka....divoka... 😖