icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

sssimi
17. jan 2011

http://www.penzioniveta.com/foto-penzion.htm

toto je tiež na tých maďaroch za nejakých 10€ noc

sssimi
17. jan 2011

@borocka ano v tom trnovci je to slabota pre deti, ale vyzerá to pekne 😀

sssimi
17. jan 2011

http://www.penzionterchova.sk/

Pozriete si fotogalériu ako majú spravené prístelky-by ma zaujímala nosnosť 😕

borocka
17. jan 2011

@sssimi nie zle, ale ja som dostala uz "zdzuba" ze to viac vyhovuje na horach, lebo tie nemame len tak pri pohlade z okna pri rannom vetrani. urcite na nizinach to ubytovanie bude lacnejsie, ale hory su hory....treba sa dohodnut comu da prednost vacsina 😉

borocka
17. jan 2011

@sssimi podla mna do tych 20 kil a aj viac to moze mat nosnost. mozno je to murovane a len drevene oblozenie kvoli estetike. ale je to aj drahe

kosska3003
17. jan 2011

no tu sa to plni ponukami teda no ja sa prisposobim mne je to jedno dovezem sa hoc kde len aby tam bolo pre deti vonku ihrisko a dobry by bol bazen ale tak nemusi byt ved pojdeme na vikend nie na tyzden hadam nam pocasie dopraje ked nam doprialo aj minule 😀

sssimi
17. jan 2011

@borocka jasnačka. No v podstate sme minulý rok ani hory a v podstate ani okolie nevyužili. Boli sme len v záhrade penziónu. Vyletík si spravila len Janka s Ľudkou, ostatní sme lenivejší 😀 , tak som len hodila do pozornosti.

borocka
17. jan 2011

@kosska3003 spravny postoj!!
ja si tiez myslim ze detom to bude srdecne jedno...hlavne ze tam budu mat "kamosov", miesto na vybehanie a spanie. oni hory alebo roviny vobec nebudu riesit,na to su este male. a my dospelaci myslim ze dve noci zvladneme takmer cokolvek,hmm??

sssimi
17. jan 2011

@borocka je to drahé, ale musela som sem hodiť tie prístelky-to som ešte nevidela....

borocka
17. jan 2011

@sssimi mne by to bolo tiez jedno, myslim ze juznejsie by bolo teplejsie a menej vetra. deti hory neodcenia.a s detmi sa ani na nejake skvele tury ist neda....ibaze by ockovia splnili funkciu taznych koni. a tie dva dni sa ani na zdravi nasich deti neodzrkadlia.... takze ja by som uplne kludne aj na madarov isla 😀

kosska3003
17. jan 2011

ten penzion terchova poznam je to hned na zaciatku terchovej pri ceste neviem skor by som nieco tak viac schovate ako bol sustiek toto je hned pri hlavnej ceste neviem ci tam vonku co bude ako myslim take posedenie je tam terasa ale to je ako ku restike

nikanika28
17. jan 2011

@borocka preco si myslis, ze je tam "hore" vela vetra? 😕 😀 Ked sme boli minuly rok v tej terchovej, tak takmer na celom slovensku bolo otrasne sychrave a studene pocasie a tam bolo tak uuuzastne, dokonca an vietor nefukal 😅
@kosska3003 ja tiez poznam ten penzion, chodievame okolo, ked cestujeme do D.Kubina 🙂

nikanika28
17. jan 2011

@sssimi no ja odhadujem nosnost min. 50kil, 20kg - to by bolo tak pre 5-6rocne dieta...to sa mi zda dost nebezbpecne a neprakticke...

dm1
autor
17. jan 2011

no pravda fakt sme mali vymodlene pocasie!

a my sme chceli veru na turu zbehnut ale akurat sme tam len testovali manducu a by som si netrufla ist na turu hned. Ale prostredie terchovej sa mi moc pacilo hory su hory proste. Ale prisposobime sa jasne

inak treba pozerat aj na moznost storna lebo pri detoch sa casto stava ze sme nuteni to stornovat na poslednu chvilku ako tomu bolo aj minuly rok. Sustiak vratil zalohu ak to bolo nahlasene tusim aspon par dni vopred

jamaat
17. jan 2011

@iinuska Rematu zjavne po požiari už zrekonštruovali, teda ak si dobre pamätám, že horela nie tak dávno. Ale je to tam drahé.
Ostatné linky pozriem inokedy.
U Šuštiaka bola super cena, mal tam síce 2eurá na malé dieťa, lenže tá základná bola nízka. Zadarmo môžu dať dieťa, keď si dajú základnú cenu za lôžko vyššiu. A že vám dával nejaké príplatky navyše??? Nebolo to práve tie 2 eurá za dieťa? Tie ste viaceré zabudli priratávať pri kalkulácii ceny.

Ešte k tomu liptovu - ono zo západu síce dosť ďaleko, lenže ak pôjdu aj východniarky, tak aj na tie treba myslieť 🙂 ...Na východe je asi len mystery, či ešte niekto?

dm1
autor
17. jan 2011

@jamaat myslela som dan za ubytovanie to bolo este par evri ale sustiak mal dobru cenu ked to porovnam s tym co tu boli linky

jamaat
18. jan 2011

Veď pokukáme ešte ubytko a možno nájdeme čosi super. Času je dosť. A možno aj emode dovtedy vybaví penzión 🙂

sssimi
18. jan 2011

@jamaat tak mys nepôjde určite, keďže bude tesne pred alebo tesne po pôrode, takže sme len západ a stred čiže si môžeme vyberááááť 😀 😀 😀 😀 A ja som rátala aj príplatok za dieťa, ale aj tak viem že to bolo nakoniec viac ako to malo byť. Ale to nevadí-aj tak to bolo tak akurát finančne.
@kosska3003 veru bolo by lepšie niečo od hlavnej cesty

nikanika28
18. jan 2011

toto vyzera super...len je to kdesi v ..onej... http://www.podhajska-slovenskemore.sk/ubytovani...

luba142
18. jan 2011

@iinuska zda sa mi to dost drahe ked este ja ratam aj pristelku, ale to je tak asi vsade neviem

@jamaat myslela som nie ze Liptov je daleko od nas, ale tie tatry co tam davala borocka myslim ze to bolo niekde az pri poprade, prave mne sa ten Liptov pozdava zatial najviac, ale ako vravis casu je este dost

iinuska
18. jan 2011

@luba142 no ja tusim vyberam najdrahsie 😅 Ale paci sa mi ta priroda okolo

luba142
18. jan 2011

tu je viacej fotiek k tomu
http://www.polana.net/index.htm

borocka
18. jan 2011

@nikanika28 moj otec je zatazeny na hory, takze ja ich mam az-az. a vzdy bolo na horach o nieco chladnejsie a veternejsie.jasne ze je rozdiel v nejakej kotlinke pri ubytovni a ked sa uz ide do hor na turu... ale myslim ze s juhom sa to aj neda porvnavat. to je velka vynimka a vzacnost ak je tam krajsie pocasie.

@sssimi prave sa mi mari,ze mys by chcela ist,ak to bude v juny,ze by im to mohlo vyjst. ale nie som si ista ci sa mi to nepletie, treba sa jej opytat.
a co je daleko a blizko?? myslim ze raz za cas sa da zvladnut prist aj z BA do Michaloviec... uz teraz su tie dialnice celkom fajn spravene.ale ak chcete, tak aj v okoli BA a na zapade je vela penzionikov.... 😀 😉

luba142
18. jan 2011

@borocka prave sa to vybera tak priblizne v strede aby to bolo zo vsade 😀