icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

dm1
autor
24. jan 2011

@borocka nie je k tomu nic viac vobec nie je vidiet zahradu a tak takze tazko rozhodovat

ja osobne by som uz vybrala medzi centralom a betulou lebo ked budeme stale davat nove linky nikde sa nedostaneme... Ako som uz napislala pridam sa k moznosti kde nas pojde viac

dm1
autor
24. jan 2011

@borocka beriem spat fotky su tam ale aj tak by som uz rozhodovoala najradsej medzi dvoma lebo ked budeme davat stale nove a nove tak nikdy nevyberieme
a este su tam len 3 kupelky a 3 WC to mi pride malo na taky pocet ludi nie?

borocka
24. jan 2011

nechcem aby ste to brali v zlom, a uz vobec necakam ze sa povedzme 15 rodin prisposobi mne,ale aby ste chapali mozno moj pre niekoho velmi kriticky pohlad:
ta podhajska mi viac vyhovuje dostupnostou, lebo zrejme budeme cestovat vlakom. avsak ta cenu u Betuly, je pre mna neprijatelna. tie kysuce su financne o nieco lepsie, snad by som aj prizmurila oci, nech uz to stoji za to, ale do kysuc nemam priame spojenie, bolo by to na prestup, minimalne 4 hodiny cesty a trepat okrem maleho aj velku bagu s vecami.....to by bolo nad moje fyzicke aj psychicke moznosti.
bola by som rada,keby sa naslo nieco tretie, co by vyhovovalo cenou, aktivitami, vzdialenostou.... radsej by som hlavne v tych aktivitach volila menej, nakoniec deti si vystacia aj bez trampoliny alebo mini-zoo. ale ak sa rozhodnete pre niektoru z tych dvoch moznosti co su teraz na pretrase, tak to pochopim a potesim sa aspon fotkami 🙂 a mozno niekedy o dalsi rok to snad konecne vyde aj nam s patrikom

luba142
24. jan 2011

@borocka to je ale nejake divoke ubytovanie 😀 😀 😀

luba142
24. jan 2011

toto mi zatial prislo z centralu:

Dobrý deň,

v júni sú ešte voľné neaké termíny, v prípade vážného záujmu treba tento termín upresniť.

V penzióne je kútik s mikrovlnou rúrou a varnou konvicou.

Pri rezervácií vypíšte rezervačný formulár: http://www.penzion-central.sk/index.php/rezervacia

Penzión sa nachádza priamo v centre Oščadnice, v blízkosti TOP lyžiarského strediska Veľká rača-PARK SNOW.

Rača ponúka ideálne turistické a cykloturistické podmienky pre všetkých, od začiatočníkov až po skúsených, v lete bobovú dráhu, trampolíny, trojkolky, štvorkolky, kone, a pod.

Penzión je vhodný pre rodiny s deťmi vzhľadom na jeho umiestnenie a priestor okolo neho.

Každá izba má vlastné WC, sprchu, umývadlo, televízor, chladničku a bezplatné prípojenie na internet ...

V penzióne sa nachádza reštaurácia, spoločenská miestnosť, stolný tenis, stolný futbal, posilňovňa, termálna kúpacia kaďa, fínska sauna s ľadovým vedrom, WIFI …

Pri penzióne sa nachádza detské ihrisko, letná terasa, zahradný krb, gril, ...

Do busu ,obchodov, pošty, lekárne a pod. je okolo 50 metrov.

Cena ubytovania:
Dospelá osoba /ubytovanie/ - 10,00 eur
Dieťa 12 - 15 rokov /ubytovanie/ - 8,00 eur
Dieťa 6 - 12 rokov /ubytovanie/ - 7,00 eur
Dieťa 3 - 6 rokov /ubytovanie/ - 6,00 eur
Dieťa do 3 rokov / bez vlastného lôžka / - 0,- eur

Minimálna platba za izbu na noc je 20,- euro
2 dospely a dieta 7 rocne - 27,- euro.

Pes do 7 kg – 5,- € / noc
Pes do 11 kg – 7,- € / noc

luba142
24. jan 2011

este by mal prist jeden meil ohladom zliav a storno poplatkov 😉

luba142
24. jan 2011

@ludmilabb kolko vazi Blazika ma viac ako 11 kil??

borocka
24. jan 2011

http://www.podhajska-slovenskemore.sk/ubytovani...
uz vam pripomeniem len tento penzion Liska, ktory bol hned medzi prvymi a velmi sa nam pacil. kapacita je na tych 12-13 rodin, co zatial splname.
tak sa rozhodnite, ja uz sa potom zariadim

jamaat
24. jan 2011

@luba142 Blazika má 100%-ne viac ako 11 kíl, veď Deny má 15kg. Keď už tam píšeš, spýtaj sa aj na to - pes cca 17 kíl, v byte chovaný a vycvičený.

jamaat
24. jan 2011

@borocka Tá Liska je dokonca trošku drahšia ako Central. A za malého by si tiež musela platiť, lebo dieťa je grátis len pri dvoch osobách. Možno by si mohla zobrať niekoho so sebou, čo by ťa aj odviezol, aj zostal s tebou - s Paťom by ti pomohol a dieťa by si mala gratis. Trebárs ak by tvoja mama šla... Mne by to nevadilo.

luba142
24. jan 2011

@borocka suhlasim s Jankou, spominala si zeby ta mama odvioezla, tak by mohla rovno aj ostat, alebo niekto iny z rodiny 😉

@jamaat skoda uz som odpisala, ale spomenula som ze pes ma viac ako 11 kil, aj na ten prvy vikend junovy som sa pytala ci je volny, tak sna dodpisu, ale ze mame co najskor rezervovat tak by sa to do piatku malo spisat aby som to ked tak mohla rezervovat no

jamaat
24. jan 2011

@borocka Ja som vlani bola tiež sama a musela som si zaplatiť za celú dvojlôžkovú izbu.

borocka
24. jan 2011

@jamaat
@luba142 no, mamina by ma odviezla akurat tak do podhajskej, aby sa vedela aj vratit domov.ona ma dalsie deti, dokonca najmladsia sestra je este na zakladke, ktorym sa musi venovat. s patom ona vela casu a aktivit nestravi, to zas taky vztah nemaju. a tiez moj oco pracuje v BA,domov chodi len na vikendy, takze to by sa venovali jeden druhemu. a dost vyrazne pochybujem ze dovtedy splasim nejakeho partnera, ktory by sa este aj na taketo stretnutie s tolkymi detvakmi odhodlal ist....
a liska je sice tusim o dve eura drahsia, ale pisu ze dieta je dohodou ak nema dvoch platiacich rodicov, a da sa varit samostatne....zatial co v tom centrali nie :(

luba142
24. jan 2011

@borocka furt mas problem s varenim, ja neviem, ale maly ti neje tu kupovanu v sklickach ved jeden vikend to prezije a popripade by sa najedol v restike maju tam cenu aj na decke porcie

borocka
24. jan 2011

@luba142 ee, pato neznasa sklicka, ani vyzivy ani masove prikrmy. nikdy mi to nejedol. on nezje ani chlieb, ani rozok, on je uplny mesuge, asi zo vzduchu zije. a ja s nim.
a restika. nase pokusy s restikou dopadli vzdy tak, ze nezjedol ani len hlupe hranolky. neviem, mozno to nie je v tom ze mu nechuti, skor si myslim ze ked je okolo viac ludi a este aj nove prostredie, tak sa nedokaze "sustredit" na jedlo. on vtedy vymysla, beha, jedlo ignoruje.

nechaj tak. vy sa rozhodnite, ja si preto urcite slucku nehodim. mam dost inych starosti aby som pre jeden vikend mala depresie 😀 a mozno dovtedy loto vyhram, ulovim chlapa a este aj auto kupim, tak sa vam pridem ukazat, ako sa mi vsetko zmenilo 😀 😎 pekna predstava 😉

ludmilabb
24. jan 2011

@luba142 Blazika ma 14 kg a rozmyslam ci ju vobec brat 😖 teda urcite sa netrapte nad tym ci beru psov ak nie, nechame ju u mojich rodicov pretoze ma nejake zdravotne problemy tak to bude mozno aj jedina moznost

ludmilabb
24. jan 2011

takze stale nie je vybrane kde ideme ci ako??? najlacnejsie je kde v centrali? cesta bude kazdemu vyhovat rozne si myslim

luba142
24. jan 2011

@ludmilabb psov beru ale je tam najvyssia vahova kategoria spoplatnena do 11 kil tak som pisala aka by bola cena za tazsieho psa uvidime co napisu 😉

dm1
autor
24. jan 2011

@borocka chapem ze to mas tazsie ked si sama ale zase na druhej strane si zrovna mne a lubke pisala ze co spekulujeme ze nechceme daleko cestovat ved sa treba prisposobit a nie je to kazdy vikend. Ono sa malokde asi dostanes len vlakom veru. A co sa tyka varenia ved ked tam je mikrovlnka tak by nemal byt problem nie? na 2 dni sa da doniest aj domaca strava na obed 😉

kosska3003
24. jan 2011

ahojte tak ako ste sa rozhodli co som citala od luby ten mail tak aj v tom centrali je dost aktivit pre deti a je to blizsie aj pre mna ako tak mne by sa aj to pacilo

luba142
24. jan 2011

@kosska3003 asi to bude aj tam nakoniec, este sa na 100% nevie,ale skor ten Central to bude 😉

dm1
autor
24. jan 2011

mne sa paci pri tom centraly aj ta bobova draha by som sa isla na ceste domov vyblaznit 😵

iinuska
24. jan 2011

takze strucne a jasne Central 😉

kosska3003
24. jan 2011

@luba142 ja sa prisposobim ja nemam problem ist ani tam ani tam ale tak ten central mi vyhovuje ze je blizsie a je tam toho tiez dost pre deti

kosska3003
24. jan 2011

@iinuska asi tak

luba142
24. jan 2011

takze by sa to mohlo zacat spisovat ked ste za???

kosska3003
24. jan 2011

no mi ideme na 100 percent ak budeme zdravi

luba142
24. jan 2011

este som tam napisala ci bude volny ten prvy junovy vikend

kosska3003
24. jan 2011

@luba142 no to by bolo ako dobre vediet 😀

luba142
24. jan 2011

@kosska3003 snad sa to dozvieme 😀, lebo pisal ze su este nejake terminy v juni volne tak snbad to bude aj tento 🙂