icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

zuzkad
24. jan 2011

Ahojte kocky,
dakujem Janke a Lubke za info 😅 😅 😅
Ja by som sa rada pridala, ak ma este medzi seba zoberiete 😵 😵 ja ale asi az v sobotu pridem, lebo mam troska problem s dovolenkou kedze uz pracujem 😝 😝 samozrejme by som to nejak skusila...len neviem kam to vlastne chcete ist do akeho mesta 😀 😀 musim vas tu popozerat aby som bola v obraze troska.
este raz dakujem za info 😉 😉

kosska3003
24. jan 2011

@zuzkad rozhoduje sa medzi oscadnicov a liptovom ale asi oscadnica

borocka
24. jan 2011

@dm1 no, uvidim. autom by som sla tie styri hodky, ale vlakom neviem ci sa na to dam. nie je to len tak, ked si nemozme spravit pauzu vtedy, ked si to maly zmysli. a hlavne je to na prestup...
a ta strava, no uvidim uvidim, ako sa rozhodnete, ci bude mozne sa tam dopravit a strava bude posledny detail. na hotelovej strave sa mi to zas trochu predrazi.... musim zvazit, presne si to dat na papier...

@kosska3003 a co sa riesi na liptove?? to mi uniklo??

kosska3003
24. jan 2011

vsak ta druha je na liptove nie co viem ci ja uz neviem je toho vela ale isto ta Belusa ci ako sa to vola presne neviem a kde ti ide spoj do Ziliny lebo ak do ziliny tak ta mozme zobrat

luba142
24. jan 2011

@kosska3003 vola sa to Betula a ta je na liptove

ludmilabb
24. jan 2011

ozik je central najlacnejsi vyzera s prepacenim tak snobsky

ludmilabb
24. jan 2011

samozrejme aj betula je nobl

dm1
autor
24. jan 2011

@ludmilabb vyzera ale je tam cena 10 EUR za noc + 1,13 tusim ten rekreacny poplatok takze ano. Este ta podhajska bola za 10 ale mne sa nepaci podhajska ako lokalita veru radsej ten central

ludmilabb
24. jan 2011

@dm1 cena je v pohode 😉

borocka
24. jan 2011

@kosska3003 si zlata, no uvidim. ked sa rozhodnete, pozriem si presne mozne spoje......... ale popravde aj do ziliny je to vlakom riadny kus cesty.
to snad keby sa nasla nejaka dobra dusa zo zvolena,alebo BB ktora by bola taka ochotna a s miestom v aute.

ludmilabb
24. jan 2011

@borocka jooj mozno budem potrebovat odvoz aj ja 😀

dm1
autor
24. jan 2011

@borocka ono by mozno nebolo zle keby si isla aj s nejakou kamoskou co ma tiez dieta a hlavne auto 😀 aby ste sa zviezli tiez by nam to nevadilo isto. Ono som kukala tu vzdialenost a my mame priblizne daleko zase do podhajskej 😝 . Ale nie preto tam nechcem samozrejme by sme sa prisposobili 😉

jamaat
24. jan 2011

@borocka Mňa napadlo, že by sme ťa mohli zobrať, už som ti to aj písať začala, len potom mi došlo, že pre Paťa treba autosedačku. To by sa muselo nejako zariadiť.

borocka
24. jan 2011

@jamaat ja sedacku mam, ono ak by sa to dalo takto doriesit, tak do BB alebo kde presne byvate by som poprosila svagra alebo bratranca aby nas hodili, aj s vecami......

dm1
autor
24. jan 2011

baby a pomestite sa dozadu 2 decke sedacky + jeden dospely? alebo @jamaat ides opat bez draheho?

dm1
autor
24. jan 2011

juuuj baby ja sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Uz aby to bolo!

jamaat
24. jan 2011

@borocka No tak v takom prípade by sa to dalo.

jamaat
24. jan 2011

@dm1 Myslím, že sa pomestí. Však boročka je ako ďalšie dieťa, tá sa medzi sedačky zmestí 😅

dm1
autor
24. jan 2011

@jamaat 😀 . Aj do naseho auta by sa dalo len napr. k nasim sme skusali a bolo to uzke tak ma to len preto napadlo. Vidis mna by ste nemohli vziat ja by som sa nezmestila veru 😀

borocka
24. jan 2011

@jamaat to budem brat ako kompliment 😎 tak sa potom blizsie dohodneme, ci to tvojmu mm nebude vadit 😕 a hadam sa uz zladime. budeme radi 🙂

borocka
24. jan 2011

dobru noc krasotinky 😎

emode
25. jan 2011

@jamaat mame druhu autosedacku, tiez som o tom rozmyslala, keby nieco, dodame ... my mame momentalne k dispozicii iba male auto takze tam by sme sa asi nepomestili a zvlast na taku cestu nie 😖

luba142
25. jan 2011

ahojte baby aj tu takze nejako to zacneme spisovat a ked mi napisu ake izby maju k dispozicii teda presnejsie kolko akych je tak sa porozdelujeme ,a aj aby sme teda vedeli kto ide 😉

LUBA - 2+2 ( trojpostelova i.)
NIKA -
JAMAT -
EMODE -
KOSKA -
DM -
INUSKA -
LUDKA -
LADY -
BOROCKA -
JUSKA -
DADA -