Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@zuzkad rozhoduje sa medzi oscadnicov a liptovom ale asi oscadnica
@dm1 no, uvidim. autom by som sla tie styri hodky, ale vlakom neviem ci sa na to dam. nie je to len tak, ked si nemozme spravit pauzu vtedy, ked si to maly zmysli. a hlavne je to na prestup...
a ta strava, no uvidim uvidim, ako sa rozhodnete, ci bude mozne sa tam dopravit a strava bude posledny detail. na hotelovej strave sa mi to zas trochu predrazi.... musim zvazit, presne si to dat na papier...
@kosska3003 a co sa riesi na liptove?? to mi uniklo??
vsak ta druha je na liptove nie co viem ci ja uz neviem je toho vela ale isto ta Belusa ci ako sa to vola presne neviem a kde ti ide spoj do Ziliny lebo ak do ziliny tak ta mozme zobrat
@zuzkad pravdepodobne toto
http://www.penzion-central.sk/index.php/penzion...
@kosska3003 vola sa to Betula a ta je na liptove
ozik je central najlacnejsi vyzera s prepacenim tak snobsky
samozrejme aj betula je nobl
@kosska3003 si zlata, no uvidim. ked sa rozhodnete, pozriem si presne mozne spoje......... ale popravde aj do ziliny je to vlakom riadny kus cesty.
to snad keby sa nasla nejaka dobra dusa zo zvolena,alebo BB ktora by bola taka ochotna a s miestom v aute.
@borocka ono by mozno nebolo zle keby si isla aj s nejakou kamoskou co ma tiez dieta a hlavne auto 😀 aby ste sa zviezli tiez by nam to nevadilo isto. Ono som kukala tu vzdialenost a my mame priblizne daleko zase do podhajskej 😝 . Ale nie preto tam nechcem samozrejme by sme sa prisposobili 😉
juuuj baby ja sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Uz aby to bolo!
dobru noc krasotinky 😎
ahojte baby aj tu takze nejako to zacneme spisovat a ked mi napisu ake izby maju k dispozicii teda presnejsie kolko akych je tak sa porozdelujeme ,a aj aby sme teda vedeli kto ide 😉
LUBA - 2+2 ( trojpostelova i.)
NIKA -
JAMAT -
EMODE -
KOSKA -
DM -
INUSKA -
LUDKA -
LADY -
BOROCKA -
JUSKA -
DADA -
MYSTERY -
ZUZKAD -
AK som na niekoho zabudla a ide tak sa dopiste 🙂
NIKA -
JAMAT -
EMODE -
KOSKA -
DM -
INUSKA -2+1 (dvojpostelova)
LUDKA -
LADY -
BOROCKA -
JUSKA -
DADA -
MYSTERY -
ZUZKAD -
No tak sa teda dá povymýšľať viacero variant odvozu 🙂
NIKA -
JAMAAT - 2+1 (dvojka i)
EMODE -
KOSKA -
DM -
LUDKA -
LADY -
BOROCKA -
JUSKA -
DADA -
MYSTERY -
ZUZKAD -
NIKA -
JAMAAT - 2+1 (dvojka i)
EMODE -
KOSKA -
DM -
LUDKA -
LADY -
BOROCKA -
JUSKA -
KODADA - 2+2 (dvojka i.)
MYSTERY -
ZUZKAD -
NIKA -
JAMAAT - 2+1 (dvojka i)
EMODE -
KOSKA -
DM -
LUDKA -
LADY - 2+2 (trojpostelova i.)
BOROCKA -
JUSKA -
KODADA - 2+2 (dvojka i.)
MYSTERY -
ZUZKAD -
MYSTERY - 2+2 (dvojpostelova)

Ahojte kocky,
dakujem Janke a Lubke za info 😅 😅 😅
Ja by som sa rada pridala, ak ma este medzi seba zoberiete 😵 😵 ja ale asi az v sobotu pridem, lebo mam troska problem s dovolenkou kedze uz pracujem 😝 😝 samozrejme by som to nejak skusila...len neviem kam to vlastne chcete ist do akeho mesta 😀 😀 musim vas tu popozerat aby som bola v obraze troska.
este raz dakujem za info 😉 😉