icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

soffi
3. feb 2011

babusky nechcce sa mi to cele citat, az teraz som sa dozvedela o stretku cez jednu dobru dusicku 🙂 , prosim vas napiste mi kedy , kde , ci je este volne, a na kolko dni, cenu a pod. , problem vsak budem mat asi s autom, kedze auto nemame... ☹

luba142
3. feb 2011

@soffi uz som ti pisala do IP 😉

soffi
3. feb 2011

diki 🙂, ale pozeram ze to je az na velkej raci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to je cca 250 kilakov, to asi mala vlakom nezvaldne

luba142
3. feb 2011

@soffi jedine si auto zaobstarat 🙂

soffi
3. feb 2011

no ved to....a nevies, ide niekto z vychodu?

jamaat
3. feb 2011

@soffi Na východe je okrem teba len mystery a tá uvidí, či príde, keďže bude tesne po pôrode. Inak Emka by vlak asi zvládla aj lepšie, lebo tam by nemusela byť v autosedačke. V tej na dlhšie cesty zúri a ručí. 🙂

soffi
3. feb 2011

no neviem si to predstavit 😒 , vyjdes z vlaku a teraz so vsetkymi hataburdami hladaj penzion, a mm asi by nesiel....nuz nevie, tak horzne by som chcela. ved ani min.roku som nebola, ale to dnes ked nemas auto tak si ako bez ruky, do kedy to treba nahlasit?

soffi
3. feb 2011

akurat pozeram vlaky, tak take 4 hodky cesty a 2 prestupy.... ☹

jamaat
3. feb 2011

@soffi Ku vlaku by po teba určite niekto z nás prišiel.

borocka
4. feb 2011

@soffi moja, my mame rovnaky problem ,nastastie jamat, dobra dusa, sa ponukla ze nas vezme z BB. inak by som tiez nemala chut, sama s malym vlakom na prestup 4 hodiny. sice tieto dialkove maju kupe, takze by sa trochu maly mohol poprechadzat aj pospat (stale lepsie ako bus),

luba142
4. feb 2011

@soffi no ved porozmyslaj, viem cez 4 hodiny cesty s malou je dost dlho, ale kosska by sa urcite podujala kedze to ma najblizzsie aby ta od vlaku do penzionu doviezla, treba sa jej spytat...a casu mas dost, lebo volne izby este su, len teraz my vyberame zalohu ale doobjednat moze hoci aj za mesiac 🙂

ladywitch26
4. feb 2011

@soffi ja by som mala nejako o mesiac vediet, ci pojdeme aj my, tak by nebol problem ta zobrat bud z vrutok alebo zo ziliny. my sme z martina. a mame 7miestne auto, takze by sme sa urcite popratali 😉

luba142
4. feb 2011

Vsetky peniazky prisli okrem
@emode
@zuzkad

kosska3003
4. feb 2011

zo Ziliny nemam problem niekoho zobrat hoc kedy

luba142
4. feb 2011

milujem nespolahlivych ludiiiii 😒 😒 😒 😠

iinuska
4. feb 2011

@luba142 co sa deje ?

luba142
4. feb 2011

@iinuska ale zase emode a zuzkad este neposlali peniaze a ani nereaguju na spravy ci vobec idu 😒 😒

iinuska
4. feb 2011

@luba142 tusim si pisala, ze zalohu do nedele, ci ?

luba142
4. feb 2011

@iinuska nno hej ale vies ked uz vsetky dali mohla som to skorej poslat, no ale ak v nedelu nebudem mat vsetky tak len tie co mi dali tak pojdu a hotovka

dm1
autor
4. feb 2011

@luba142 isto si myslia obe ze maju este cas ked si pisala do nedele a poslu. ved nie vzdy sa nam da byt online pri detoch 😉

luba142
4. feb 2011

@dm1 keby sa aspon ozvali a odpovedali mi na postu,vies co a ako 😉

soffi
4. feb 2011

mrzi ma to velmi-naozaj, cely den na to mylsim, akoby som vas velmi chcela vidiet, ale nemozem nic slubit na isto, ak este bude miesto potom neskor, a bude sa dat tak pridem, ale teraz naozaj neviem nic tak na isto povedat, predsa len vyyychod je barz daleko 🙂

luba142
4. feb 2011

@soffi neboj, chapeme to 😉 😉 ,ak budes vediet neskor tak daj vediet ako si sa rozhodla 🙂

jamaat
4. feb 2011

Ak to aj pošlú cez víkend, banka to z účtu odpíše až v pondelok, takže peniaze nabehnú v utorok.

emode
7. feb 2011

Píšem radšej hneď, mrzí ma, že sme spôsobili komplikácie Ľube a asi aj Vám, ale stretko musíme z našej strany vynechať. Prešli sme si to včera večer s mm ešte raz, už som písala, že nás čaká perné obdobie a v tom čase nám bude drahý každý víkend. Takže sa Vám všetkým ospravedlňujem a ak sa zmenia podmienky, prípadne sa nejakým spôsobom dopracujem k autu, možno prídem aspoň ja so Sofiou.

iinuska
7. feb 2011

@emode tak ani tento rok sa neuvidime, skoda. V kazdom pripade drzim palce, aby Vam vsetko vyslo podla predstav 🙂

luba142
7. feb 2011

@emode dibre beriem na vedomie, tak nech sa vam to vsetko podari tak ako ma 😉 😉

luba142
7. feb 2011

ZÁLOHA JE UŽ POSLANÁ, TERAZ SOM TO ODOSLALA 😉 😉

jamaat
7. feb 2011

Tak teraz sa už len začať modliť za pekné počasie 🙂

kosska3003
7. feb 2011

@jamaat tak hadam by aj mohlo ked minule vsade prsalo len v terchovej nie tak aj teraz to tak musi nie 😀