Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
diki 🙂, ale pozeram ze to je az na velkej raci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to je cca 250 kilakov, to asi mala vlakom nezvaldne
no ved to....a nevies, ide niekto z vychodu?
no neviem si to predstavit 😒 , vyjdes z vlaku a teraz so vsetkymi hataburdami hladaj penzion, a mm asi by nesiel....nuz nevie, tak horzne by som chcela. ved ani min.roku som nebola, ale to dnes ked nemas auto tak si ako bez ruky, do kedy to treba nahlasit?
akurat pozeram vlaky, tak take 4 hodky cesty a 2 prestupy.... ☹
@soffi no ved porozmyslaj, viem cez 4 hodiny cesty s malou je dost dlho, ale kosska by sa urcite podujala kedze to ma najblizzsie aby ta od vlaku do penzionu doviezla, treba sa jej spytat...a casu mas dost, lebo volne izby este su, len teraz my vyberame zalohu ale doobjednat moze hoci aj za mesiac 🙂
@soffi ja by som mala nejako o mesiac vediet, ci pojdeme aj my, tak by nebol problem ta zobrat bud z vrutok alebo zo ziliny. my sme z martina. a mame 7miestne auto, takze by sme sa urcite popratali 😉
zo Ziliny nemam problem niekoho zobrat hoc kedy
milujem nespolahlivych ludiiiii 😒 😒 😒 😠
mrzi ma to velmi-naozaj, cely den na to mylsim, akoby som vas velmi chcela vidiet, ale nemozem nic slubit na isto, ak este bude miesto potom neskor, a bude sa dat tak pridem, ale teraz naozaj neviem nic tak na isto povedat, predsa len vyyychod je barz daleko 🙂
Ak to aj pošlú cez víkend, banka to z účtu odpíše až v pondelok, takže peniaze nabehnú v utorok.
Píšem radšej hneď, mrzí ma, že sme spôsobili komplikácie Ľube a asi aj Vám, ale stretko musíme z našej strany vynechať. Prešli sme si to včera večer s mm ešte raz, už som písala, že nás čaká perné obdobie a v tom čase nám bude drahý každý víkend. Takže sa Vám všetkým ospravedlňujem a ak sa zmenia podmienky, prípadne sa nejakým spôsobom dopracujem k autu, možno prídem aspoň ja so Sofiou.
ZÁLOHA JE UŽ POSLANÁ, TERAZ SOM TO ODOSLALA 😉 😉
Tak teraz sa už len začať modliť za pekné počasie 🙂
@jamaat tak hadam by aj mohlo ked minule vsade prsalo len v terchovej nie tak aj teraz to tak musi nie 😀

babusky nechcce sa mi to cele citat, az teraz som sa dozvedela o stretku cez jednu dobru dusicku 🙂 , prosim vas napiste mi kedy , kde , ci je este volne, a na kolko dni, cenu a pod. , problem vsak budem mat asi s autom, kedze auto nemame... ☹