Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
tak ako som slubila tu je info k penzionu
boli spokojni na kazdej izbe je telka, chladnicka, ustretovy majitel, ze areal pre deti je dostacujuci. Len ze na izby ako sa ide tak je ta chodba taka uzka a potom schody. Ale to sme mali aj v Sustiaku take vselijake tie schody tak pohoda. Obchod je na namesti co je kusok odtial
@dm1 no tak uz len tam prist,co v nasom pripade je vo hviezdach,kedze Kikinej spoluziacky brat to dostal po 18 dnoch od sestri....Kike to pomaly uz zasycha ma chrasticky a nove pupaky su len take ako stipance tak snad do 10 dni to bude v poriadku,len sa stale bojim o tu Babulu 😢 😢
V takomto penzióne musia byť uteráky a osušky.
@borocka inkubacna doba bohuzial je 14-21 dni cize od prveho vyhadzania sa je osoba infekcna uz dva dni predtym, cize Kika mala prve cca piatok sobota co sme este nevedeli isto ci to je ono a tym padom infekcna bola cca streda-stvrtok takze od tohoto stvrtka by sa to malo zacat prejavovat len
baby, uz sa nam to krati 😵
@borocka len tak na okraj, moze to dostat aj posledny inkubacny den ....ale verim, ze Babula to nedostane 😎
@nikanika28 tesim tesim 😀
@luba142 stale dufame ze nic nedojde 😉
@nikanika28
@kosska3003
juuuj veru, dufam, ze pocasie nesklame 😎
Ja verim, ze Lubka s rodinkou bude tiez s nami 😉
@nikanika28
@kosska3003
@iinuska to duuuufam aj jaaaaaaa 🙂,ale najviac ma dorazi ak ich dostane na poslednu chvilu, spoluziacka od kiki ani teraz nepostrehli ze kiahne ma, mysleli si ze je dostipana lebo si to pred tym nez videli pluzgier rozskrabala a ine priznaky ako teplotu nemala, a mala celkovo asi 4 pupaky, len teraz ked som ich videla a kamoska videla Kikusine chrasty tak sme zistili ze je to ono 😕 😕
@borocka zatial nic nove...
@dm1
@iinuska
@kosska3003
@nikanika28
@jamaat
@sssimi Baby tak ako ste sa rozhodli s tou stravou, ked mubudem volat aby som mohla spomenut tie obedy keby ste teda chceli ten obed v restike alebo poripade nejake ranajky kto chce a tak dajte mi vediet aby som mu to popredu povedala ked tak....ja este stale netusim ci pojdem a popripade koho by som mohla poverit bojovou ulohou aby to uz na mieste menezoval miesto mna ten piatok??? 🙂 🙂
@luba142 tak nam isto v piatok veceru ( ak sa nemylim tak pri nej je aj polievka, ze?), a potom v sobotu obed. inak si ranajky budeme na ibze a vecere na grile 😉
a v piatok na mieste,,,no neviem, ja myslim ze to uz by si kazdy sam mohol vyplacat izbu aby v tom ta jedna nemala zbytocny chaos. nech maju chaos oni na recepcii 😝
@luba142 joj, u nas sa hrilovat neda, mame taky hlupy teren okolo domu ze uplne na hovno. len na zabitie. preto aj pata sameho nechat nemozem. ale tesim sa velmi tam, kupime si nejake fajnucke masicko, mozno si do chladnicky aj nejaky pac pripravim. no mnamka. toto na lete milujem.
@luba142 no podla mna isto si to uz bude kazdy sam tam platit a ved strava su tam minutky nie tak si objedna kazdy sam ci to musime takto dopredu no mi isto obed si dame sobotu nedelu a veceru uvidime cosi ugrilujeme ked tak si objedname
a tu je ten MDD co tam bude http://www.sdetmi.com/2011/05/den-deti-v-snow-p...
@kosska3003 no asi ano mozno staci na sobotu obed dohodnut aj v piatok,ale nahodou ked tak sa opytam na tu polievku k obedu pre decka ak by sa to dalo,nie?

@borocka no snad bude uz len lepsie,neviem ma toho dost,ale nie zase tak aby bolo pokryte komplet cele telo tak snad uz toho nebudu miliony 😝, mm ich tiez este nemal a teraz ma obavy 😅