Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@borocka
@kosska3003 no mozeme sa dohodnut aj tak, ze na ten obed si da co kto chce,ale polievku dame urobit tak aby sa decka najedli a sli spat a ked tak aspon my by sme sa naobedovali az potom ked malu ulozime spat
@borocka vsak ak pojdeme na ten MDD ale tak sice to si mozme aj tam cosi dat neviem treba len zistit ci tam normalne varia ze si moze dat kazdy co chce a ci robia polievku a tym padom si moze kazdy dat co chce a kedy chce a nie vsetci naraz ved kazdemu dieta je v inu hodinu aj spia inac vsak uvidime
@luba142 tak tak presne ved ak je to normalne restika aj pre verejnost myslim tak tam isto budu mat vyvar aj normalny vyber jedla
@luba142 Toť lubin príspevok: ja si myslim,ze nebudeme davat na obed jednotne menu,je tam moznost dat si cokolvek,len keby sme si dali vsetci rovnake jedlo tak by to bolo na urcitu hodinu,ale ked si bude chciet dat kazdy nieco ine trvalo by to dlhsie,tak aspon ta polievka by mohla byt nachystana koli detom co chodia po obede spat...mozno vsetky🙂
A ja si myslím, že jemu stačí predbežne nahlásiť len, koľké budú chcieť obed. V piatok sa potom dohodne, či jednotné menu a či čo. Podľa toho, čo ponúkne ako menu, tak sa rozhodnem.
@kosska3003
@luba142 myslim ze bude stacit jeden druh polievky spolocne, ci? a druhe kazdy kto kedy bude potrebovat. ale z ich stranky mam dojem ze funguju aj ako resuracia, ze su normalne otvoreni aj pre neubytovanych navstevnikov. tak si nemyslim ze by mal byt s cimkolvek problem. bezne minutky budu isto, a aj polievky aj tri druhy zrejme denne varievaju. treba sa spytat. a podla toho dohodnut ak je treba
@jamaat
@kosska3003 dobre tak sa uvidi podla menu aka bude ponuka na sobotu a aka bude polievka v ponuke a podla toho sa zariadime?
Môže byť vývar, môže byť hocijaká zeleninová, my zjeme všetko, len nech to neštípe. 🙂
ahojte
S tou polievkou pre vsetky deti to je dobry napad, my dospeli nemame problem . Ranajky si dame urcite na izbe, ked tak v sobotu obed v restike. No a na grilovanie si nieco prinesieme
ozaj, vy si beriete aj vysielacky???????? nemate niekto navyse?? lebo ja teda nemam, kvoli tomuto kupovat isto nebudem, ale teda ked bude spat a aj vecer budeme este vonku sediet alebo tieto obedy tak by sa asi aj isto hodila, ci ako to budete robit vy??
Ja vysielačku nemám ani som nemala, Emku som vlani chodila kontrolovať zhruba každú polhodinu. Tak to urobím aj teraz, nebudem muža blokovať, pokiaľ sám nebude chcieť zostať na izbe.
dobre. pato zvykne spat ako bomba, ale neviem co urobi v cudzom prostredi. velmi som zvedava ako to zvladneme. aj ako sa bude spravat, reagovat,.....no vobec neviem co mam od neho cakat.
@borocka nasa mala minuly rok spala v pohode aj tam, len som s nou musela ostat pokym nezaspi,co doma nemusim,ale to uz je mi jasne lebo to robim aj ked sme u nasich, alebo u svokri,ale potom spi normalne uz....no uz len aby sme isli,potrebovala by som zmenu prostredia a ludi ako sol 🙂 🙂 🙂
@sssimi ja som to mala vymyslene u nas tak ze mala si da polievku,pojde spat a my s mm a Kikou sa pojdeme najest 🙂
ale ja si nemozem este vobec nic planovat,lebo este mame tyzden inkubacnej doby pred sebou cize to este aj v piatok za tydnen moze dostat alebo v priebehu dalsieho tyzdna...rada by som sla len vas nechceme nakazit ak by to prislo 🙂
@luba142 jaj ani nehovor, ako ja potrebujem vypadnúť. Stále sedím doma jak ..... Ešte aj mm má skúškové a to ja ho vtedy nikam nedostanem. Dnes som ho prehovorila nech mi nechá auto, že niekam s Malinkou vypadnem, tak vybehneme na ranč. Už ma to nebaví stále dookola to isté. A ešte nám aj parťak Sárkin odišiel a už má aj ona abstinenčné príznaky chúďa 😀 A ja už komunikujem len s mamou, babkou, mm a malou..... potom, že mi chýba slovná zásoba....
@luba142
@sssimi dievcata, mne 2x nehovorte. si neviete predstavit ako sa ja nudim, tu v tejto dedine o 1500ludoch!!! do mesta len na nakup, uz ziadne kamosky nemam. vsetky zo strednej aj z vysky su prec. a s mamami len preto ze tiez maju deti mi je akesi cudzie sa "kamosit"
joj, aspon na ten vikend vypadnut, ked aj nie na dlhsie. ale co uz, mozno mozno aj v lete do prahy zajdeme pozriet patovho otca. mozno mozno.
@sssimi tak chod z mamou a mozte sa stavit u nas teraz su v terchovej majstrovstva sveta vo vareni halusiek to na to ide mama kuknut ci
no ja som za polievku najlepsie vyvar to asi chuti vsetkym detom si myslim
@sssimi tak chod z mamou a mozte sa stavit u nas teraz su v terchovej majstrovstva sveta vo vareni halusiek to na to ide mama kuknut ci
no ja som za polievku najlepsie vyvar to asi chuti vsetkym detom si myslim
@kosska3003 ano ide sa pozrieť na to obžerstvo 😀 😀 😀 Ja som ani nevedela, že niečo také existuje 😀

@luba142 tak kedze my od stvrtka budeme na cestach, a ja netusim co pato povie na opekanie grilvoanie. u neho clovek nikdy nevie. navyse ten piatok neviem aky a ci vobec nejaky obed stihneme v TT pred cestou, tak preto by som radsej riadnu veceru aj s polievkou. ale bolo by super keby sa dala polievka v sobotu na obed.
kossi, vy tam sotavate dlhsie, ci preco obed aj na nedelu?