icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

borocka
26. máj 2011

@kosska3003 no masovy vyvar je fajn, taka univerzalna, vsade chuti rovnako.

luba142
26. máj 2011

@kosska3003
@borocka mne je jedno nasa lubi hocijake polievky 😉

borocka
26. máj 2011

@luba142 aj pato ma rad polievky, okrem paradajkovych a kyslej kapusty zje kazdu co poznam. ale vies, kysle sa vsade varia inak....to nemusi sadnut na chut ani mne, nie to este jemu. tak si myslim ze vyvarom sa neda nic pokazit.

luba142
26. máj 2011

@borocka uvidime...uvidite 😉 😎

jamaat
26. máj 2011

Tak ja sa teda nenudím, mne je doma dobre. Ale je pravda, že sa občas potúlam, občas na koncert zájdem a tak. Ja práveže ani nestíham všetko, čo by som chcela. 😅

borocka
27. máj 2011

@jamaat tak ekd ti ma kto malu strazit, s kym si vyrazit a kto to zafinancovat, tak potom ti je sveta zit 😉

jamaat
27. máj 2011

@borocka Financujem si sama 🙂

jamaat
27. máj 2011

Ale príjem mi teraz rapídne klesá, takže sa budem musieť uskromniť.

borocka
27. máj 2011

@jamaat no, ja si sama financujem ine veci.....bohuzial uz na zabavu neostava

borocka
28. máj 2011

dnes som si pisala zoznam ze co potrebujem zabalit 😝 uz nech je stvrtok

dm1
autor
28. máj 2011

no ja dufam ze vyzdravieme dovtedy lebo ma sopel, kasel a teploty ☹

kosska3003
28. máj 2011

@dm1 tak to by mohol ved ma tyzden na to
@borocka ty sa poriadne tesis ked uz zoznam pises 😀 ja na to este ani nemyslim co budem balit piatok budem riesit

dm1
autor
28. máj 2011

tiez si myslim uz mu to prechadza. Ja tiez este nerozmyslam nad zoznamom len vysielacky uz mam pozicane aj cestovnu postielku od kamosky. A este sme sa s mm bavili ze budeme musiet aj fitloptu zobrat lebo maly inak nezaspi. Tak pojdeme nabaleni do prasknutia 😀

borocka
28. máj 2011

@kosska3003 tak vies, ja hlavne potrebujem balit velmi ekonomicky, takze si to musim rozmysliet, aby sa mi to popratalo a aby som to vladala odniest. ale hej, tesim sa, uz chcem vypadnuuuuut. budem mat po prijimackach,uz ziadne ucenie a este si aj pekny vyletik urobime. no kto by sa netesil.
dufam ze plati ta ponuka, ze mi donesies aj nocnik a nejake hracky do piesku 😉 hmm 😵

borocka
28. máj 2011

@dm1 matko vyvadza okolo zaspavania? to bezne ci len ma take obdobie?
ale skore uzdravenie. teraz je tolko deti zasa nahcladnutych 😒 co sme precenili toto teplo, alebo ako to????

kosska3003
28. máj 2011

@borocka jasne plati beriem ti nocnik aj hracky ak este cosi treba len povec ja mam miesta dost

borocka
28. máj 2011

@kosska3003 🙂 dakujem, ak by sa nieco taketo vyskytlo tak ta poprosim. uvidim ci ma nieco napadne. akurat mozno loptu, ale to si myslim ze snad kazdy do auta vezme,ci?? najlepsie taku co skaceee

kosska3003
28. máj 2011

@borocka v pohode lopty mame vsetky od golfovej po fit loptu a tie klasicke gumene velke lahke co skacu mame aj 5 hadam tak pohode donesiem aj 2 minuly rok tam malo kazde dieta loptu a niekedy aj malo bolo 😀 😀

dm1
autor
28. máj 2011

@borocka no on ma take obdobie uz od pol roka 😀 . On nezaspi inak ako na prsniku alebo na fitke aj na poobedny spanok a kedze uz nekojim zostava mi jedine fitka 😝 . Sam nezaspal uz od jeho pol roka veru ak nepocitam auto a kocar

borocka
28. máj 2011

@dm1 ach jaj 🙄
kam chodia tie decka na tieto manierizmy?? 😲 😀 ved pomaly budu ako hollywoodske hviezdy 😝 my mame spanie fajn, klop klop, ale za to jedenie......no hruza

kodada
28. máj 2011

ahojte babule, uz mame nejake jasnejsie pokyny o stretku? myslim piatkovy prichod, nedelny odchod a tak

kosska3003
28. máj 2011

@kodada prichod by mal od 16 a v nedelu je tam aj MDD tak chceme ist poniektore aj tam ale neviem kedy mame vypratat izbu ci o 10 ci o kolkej

luba142
28. máj 2011

ahojte baby, tak ja este nebalim,lebo este si niesme nicim isti,takze ja nad tym ani nerozmyslam co ako a tak podobne,najradsej by som bola keby sme sli,ale je to vsetko v rukach tam toho hore ci nam dopraje,alebo nie, nebojte sa budem vas informovat co a ako 🙂

sssimi
28. máj 2011

No babule ja už tiež rozmýšlam ako sa pobaliť do čo najmenšieho, aby sme nechodili do auta a do izby na milión krát ako minule 😀 Sarah dnes cikala každých 20-25 minut a vždy sa ohlasila, keď už mala cvrknuté, tak snáď sa to do týždňa upraví inak budem každú chvíľu prepierať... Ideál by bolo, keby je pekne a behá v sukničke 😀

sssimi
28. máj 2011

@luba142 ozaj ako je to vlastne so Zuzkad a emode? Idu?

luba142
29. máj 2011

Ahojteee tak u nas dnes rano hlasim Babula ma kiahneee takze je to na dobrej ceste,len aby to malo dobry priebeh a nedostal to este aj mm a mozeme v piatok vyrazit. Dnes som musela obetovat krasne pocasie a chalupu,ale za to ze sa stretneme mi to stoji tak sa este modlite aj nech to mm nechyti 😀 😀 😀
@sssimi neviem veru, zuzkad mi pisala,ze asi nejde lebo vraj maju len Petovo firemne auto a stym ho na take cesty nepustia tak netusim 😒 a emode zatial neviem lebo nema izbu,chceli dojst len tak ci bude volne tak neviem tiez ci pridu

sssimi
29. máj 2011

@luba142 tak to je super 😉

Mne zas malá dnes kýcha, začína trošku sopliť. No už včera strašne moc cikala a dnes poračujeme. Tak isto poprechladala. Predsa len bez plienky je chladnejšie.

luba142
29. máj 2011

@sssimi no tak dufam,ze sa z toho dostanete do piatku 😉

sssimi
29. máj 2011

@luba142 jasnačka, to aj ja 😉

borocka
29. máj 2011

@sssimi ale, to nie preto ze nema plienku, len daj pozor aby nesedela len tak hocikde...to bude velmi hakliva. inak dnes aj pato kychal, zatial bez sopli. tak dufam dufam.
@luba142 no,tak nech vam to rychlo prejde a nech to babulka dobre znasa 😉
inak lubi, kolko nas je vlastne prihlasenych???