Štvrté veľké stretnutie marcoviek 2008
Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉
Babyyyyyy našom za všetkými dvadsiatimi,a tiež by som išla najradšej už od štvrtka,ale tiež musím zistiť či by mm mohol 😉
toto ja neviem tiez, ci od stvrtka, alebo od piatku..ono preto budem na vychode, ze bratova dcerka ma ten vikend pred planovanou stretavkou prve prijimanie, ja som jej krstna, takze preto ideme tam..neviem ale kolko moze mat muz volna, alebo co, lebo my ideme aj na velku noc na vychod a aj potom v maji zas nam treba ist, chcela by som byt dlhsie bud na velku noc, alebo v tom maji..oni teraz urobili taku hlupost, ze ked sa nedostavi obhajca na pojednavanie a odroci, tak mu hrozia pokuty..takze musime starostlivo vyberat datumy..uz ani chory nemoze byt, ani auto sa nemoze pokazit, ani s rodinou nikam ist..hrozne sa na to hneva..
baby pytala som sa na cenu za ubytko a stravu v tom penzione a ta pani mi prave odpisala
Dobry den,
dakujeme za Vas zaujem o ubytovanie. Tesi nas, ze si nas vybrala dalsia skupina z modreho konika. Myslim, ze s vyberom budete nadmieru spokojne, nakolko mame tak rozlahly areal, ze vase ratolesti si pridu na svoje a tak isto garantujeme aj teplu vodu vo vonkajom bazene- 30 stupnou + vonkajsiu virivku s 38 st.vodou, ktore su samozrejme v cene.
Co sa tyka cenovej ponuky pri vacsich skupinach mame cenu 25 eur/osoba s polpenziou, deti do 5 rokov budete mat gratis, nad 6 sa plati 18 eur/den aj so stravou
Penzion ma vyhodnu polohu iba 6 km od Tatralandie, 7 km Jasna- Nizke Tatry, 3 km bobova draha. Typy na vylety Vam poskytneme priamo na mieste.
Pokial mate nejake otazky, nevahajte nas kontaktovat
s pozdravom
Simekova-penzion Alzbeta
to vlastne vychdza na rodinu 100 € za cely vikend : 2x ubytko + 2x polpenzia
este pani napisala:
na penzione mame aj sauny, suchu a parnu, tie vsak budu za poplatok
5 eur/osoab/neobmedzeny vstup
tiez je moznost masazi
baby uz som spisala na fb,,ja mam v ten termin statnice, takze zasa nic,,,a strasne sme chceli tento rok ist :( ine terminy nie su vhodne? ani mozne? ach joooo 😒
Babenky ak vam viacerym vyhovuje iny termin ako ten co sme vybrali, tak kludne ho zmente, nemusite sa prisposobavat tomu kedy my prideme na SK, to by ma zase mrzelo keby niekto nemohol prist koli mne 😒
Ale bolo by fajn vediet ci ten termin plati, lebo buduci tyzden nastopro bukujem letenky. 😨
ja by som termin uz nemenila, lebo to sa uz potom nedohodneme. vyhoviet vsetkym nevyhovieme. a podla mna tento je fakt super.
a ked bude aj prsat mame kam ist - do jaskyne, do tatralandie sa da aj ked prsi
len by bolo fajn sa vyjadrit ze kto by vobec isiel,lebo ked to chceme rezervovat, tam musim zaplatit zalohu.
my idemeeeeeeeeeeeeee 🙂
my tento rok s najvacsou pravdepodobnostou neprideme ☹, vybrali ste super, ale chystame sa akurat zaciatkom juna do Karibiku, jedine ze by nam to z nejakeho dovodu nevyslo, tak sme na stretku ako na koni ;)
@jaz škoda Jani ☹
ahojte kočky, jaja mi poslala info, super, minulý rok nám to nevyšlo ale tento určite chcem ísť. Ten hotel čo vybrala Anez je super, aj prostredie. A na kolko ideme?
ahojte babulky, pozeram, ze sa chysta dalsie stretko 😉 , no ale aj mam akurat vtedy termin, tak ristkovat to nebudem, mm by urcite nesuhlasil a okrem toho ideme na jar stavat, tak sa nam zide kazdy cent, ale tesim sa s vami, urcite to bude super 😉 🙂
baby no a co je nieco nove co? kde? kedy? ako? kto teda ide? ci co?
@blcha no podla mna zatial na 100% sme isti:
- my
- vy
- jaja
- ivularadula
cheli by ist, ale na 100% nevedia:
- lienocka
- petuska
- zrzuska
- steinerovi, capy
- lenka smolakova
nejdu:
- mamatata
- carnogurski - neviem aky ma nick na konovi
- kuko
- golkovski
- kacenqa
a nevyjadrili sa:
- deina
- chym
- bubli
- bratkovi
zabudla som na niekoho?
@anezena no teda moc nás neni ☹ baby čo je s vami ?
ahojte kočky,
nestíham moc, ale mi by sme šli na 100%, minulý rok sme neboli tak tento si to nechceme nechať újsť🙂)))
ved to je tak vzyd kazdy rok sme 100% anez jaja iva a ja
baby sak rychlo sup sup zapisem do diera datum ze je stretko a nerozymslam idem 😀 😀
ja si myslim ze aj @zrzuska mozete zaratat na stopro sak pisala ze to maju na skok ze "to by sme isto dosli" takze ju tam pekne zahlaste to uz nas je SEST rodin 😀
@bublinkajasminka, @deina, idete na stretko?? 😅 som zabudla chym aky mala nick... chymenitta33 ci ako neviete?
Ozaj a co tie tricka z toho BESSU, dame urobit? Kratky ci dlhy rukav? Aky napis? Mna nic vtipne teraz nenapada iba take perverzne 😀 😝
@zrzuska keby tam filip isiel urcite by sa mi pacilo moj muz prvy krat tiez nechcel ist a teraz sa tesi viac ako ja ved to si robia stretko nasi chlapi a nie mi uz ma teraz zbalenu flasku a tesi sa ako budu vecer mulatovat do rana a myslim ze filip stale chodi niekam s kamosmi na chatu a tak a toto je presne to iste nie 😉 a veru mohli by ste aj byvat lebo sak najvacsia zabava je vecer ked uz deticky spia a mozeme v klude kecat 😉
@jaja0110 veru nieco by sme mai na tie tricka vymysliet nieco tak super originalne 😉
@blcha boze vsak som ho tak ukecavala. vravim mu ze na milion % by si tam mal s vasimi chlapmi co povedat. a on je praveze taky typ ze fatk si myslim ze by sa mu nakoniec pacilo a dobre by si pokecal.
sak jasne, on rad si ide posediet, ked sa daco vypije a pokeca sa. skusim sa ho este raz opytat.
ale tipla by som ze prave s tvojim chlapom, anezkinim aj jankinim by isto pokecal. a sak aj ostatnymi.
@zrzuska jasne eukecaj ho, sak mu ukaz fotky z minuleho roka. pozri tuto su nejake, tu su take slusne, co su akoze verejne 😀
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.236438...
a tuto su dalsie:
@jaja0110 jasne jajus ja som za co sa tyka triciek. ja by som bola za kratky rukav. to predsa mozu potom deti nosit cele leto. my sme to tricko nosili este aj pocas jesene a predpokladam, ze mu bude dobre este aj toto leto 🙂 🙂
napis neviem, sak neco vymyslime, na to este mame cas
hlavne dajme dokopy tie izby, pocty kolko nas ide, aby som tam vedele napisat tej pani a rezervovat to
My sme sa nevyjadrili? Myslela som, ze ano. Bohuzial v tom case nebudeme na SR, takze nie. ☹ Akurat je to opat tak, ze medzi nasimi dvomi navstevami na SR.

cafte. joooooooooooj to ste paraaaaaaaaaadne vybrali 😀 😉
to by sme isto dosli. to mam po dialnici za 20min som tam jak na koni. filip ani neviem ci by dosiel. on neni na taketo. aj ked som mu hovorila ze isto isto na milion percent by si mal co s vasimi chlapmi povedat. on je taky ze s kazdym sa vie rozpravat. hadam ho nejako nahovorim. budeme prerabat na stopro ale tak snad sa bude dat odbehnut. to jedine ze by som fakt musela chlapov obsluhovat varit a tak....
a kukam ze by som si zajazdila. vav. 😵