Štvrté veľké stretnutie marcoviek 2008
Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉
baby ozaj, som Vam chcela napisat, ze pisala som do toho penzionu kam ideme. tak mame to zatial rezervovane, musime este zaplatit kazda 50% z ceny pobytu.
deti do 5 rokov bez naroku na lozku su zdarma. ak niekto chce pristelku pre dieta do 5 rokov, tak sa plati 10 € noc/dieta. v tom je aj strava
dospely je 25 € noc aj polpenzia.
takze napr. nasu rodinu aj s pristelkou vyjde vikend 2 noci, 2x dospely + 1 dieta= 120 €, takze zaloha 60 €
napiste si aj vy ci beriete pristelku pre deti, aby sme vedeli vypocitat, kolko kto bude platit, a kolko ma zaplatit zalohu
peniazky posleme blche na ucet, lebo my mame len firemny ucet, na nas sa to neda, tak na evkin. ona potom na FB v sprave posle cislo uctu, do poznamky kazdy musi napisat meno priezvisko
@anezena, sedi vec a ako by to bolo keby som za nas dala iba 2 dospely+1 dieta, ze jedna na pristelke a 1 s nami v posteli- tym padom 1 dieta nebude mat vobec stravu? alebo ako to je so stravou pre dieta do 5 rokov bez naroku na pristelku??
A co tie tricka? Berieme tie "Tu velim ja" pre baby ruzove a pre chalanov ake? sive ci tyrkysovo modre? Napiste aj velkosti nech sa to moze spisat a objednat ak teda vsetci suhlasia s motivom.... 😉
@jaja0110 stravu maju vsetky deti do 5 rokov, aj ked neplatia pristelku tych 10 €. tym padom vy by ste platili 120€ a s tym, ze je tam aj strava pre obe babule.
co sa tyka triciek, vyskusam danymu to z minuleho roka aka to je velkost a podla toho.
dem si umyt hlavu a ideme odvolit, nech mozem potom chystat
ahojte,
takže my berieme bez prístelky, mala bude spat s nami. A čo sa stane, ak náhodou mala ochorie a nebudeme môcť prísť?
tie tričká - ja by som chcela TU velím ja v ružovej. Pošli potom č. účtu Anez kam máme poslať zálohu. 🙂
ahojte baby ja by som bola za keby mali aj dievcata aj chalani rovnkae tie tricka nemozeme vybrat neaku neutralnu farbu? minule mali chlapcie ine a dievcence ine a nebolo tak dobre vidiet ze vsetci patria k sebe ale inak je mi jedno co vyberiete a tie svietiace su super ja mam take aj juraj sme si objednali a super svietia 😉 😉
blcha, posli cislo uctu v sprave v IP, al. na FB supni do spravy, nedavaj verejne
ja som tiez za napad blchin, vyberme nejaku enutralnu farbu a nech maju vsetci rovnake. 🙂 🙂
my pojdeme s blchovcami do toho najv. APA a budeme spat dve rodinky spolu 😀 uz sa tesimeee 😵 😵 😵
keby bola fialová tá by bola v pohode aj pre dievčatá aj pre chlapcov, či? alebo potom tá zelená jablčková
alebo to čierne? to sa vám moc nepáči? mne by sa páčilo 😉
@anezena hoď sem prosím link na ten penzion, buď tu neni alebo som slepá jak patron 😕 😅
mne sa paci aj to cierne 🙂
@capy najlepšie bude s rátkym rukávom, to môžu mať aj keď bude teplo aj keď bude zima,
baby tak jedine to zelené my vychádza alebo biele, s nápisom tu velím "JA"
@ivularadula ja som twez kukala kde je ten link ale admin nam to stale vyhadzuje prec 😲 😲 asi akoze reklama, al. co. tak sa uzamknime. inak toto je verejna tema ze? toto vsetci citaju
no mne s atie cierne nepacia, a nechcem ani biele. zelene sme mali minuly rok to eee a baby mali fialove
mne sa lubia tie sede - to by mohli mat vsetci, al. potom tie tyrkysove
a tez som za kratky rukav
@anezena no, potom som to našla že admin ti to vyhodil ten príspevok, ja som len chcela pozreť že aké sú tam tie izby, si ma navnadila na ten apartmán 😕 😉
no tak ja neviem, šedá sa babám nepáči, biela tiež neni nič moc, to by vypadalo už po hodine 😝 mne sa tyrkysové páči najviac len či aj pre baby by sa im páčilo 😕 😒
ahojte,
no šedé, biele nie, tak som potom za tie tyrkysové. Pošlite mi prosím to číslo účtu na facebook, dik 🙂
Babyyyy a co keby sme dali drobcom tieto vesty? zelenu alebo modru (bez tej celenky)... viem nebude tam napis ale tak budu rovnake...ak o to ide http://www.bess.sk/vyhladavanie/?search=detska+... 🙂 to je take univerzalne a da sa to aj potom ponosit...ci? 🙂
Mne sa tie tirkysove tricka hrozne nepacia myslim pre dievcata, ten strih je vyslovene chlapcensky a ked uz nieco kupim by som rada aby to mali na sebe viackrat, to modre tricko by sme mali len na stretko 😒 Tie fialove tricka co sme mali minuly rok to nosili v kuse... 🙂 Inak mne by nevadili ani tie cierne natelniky prip. cierne tricka s menom a cislom co hodila capy.... no a co tie vesty? 🙂
baby cislo uctu hodim vecer jurajove ja ho teraz neviem 😎 😎 😎
a co tieto tricka tato farba sa ti nepaci?http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
@jaja0110
a mne sa aj tak najviac asi tie sede pacia http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
alebo co tieto cierne s duchom ? jedno bude zadara http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
tie s duchom nie to je hrozneee 😝 ak musi byt hroch tak radsej uz potom to sive... 😅 a co tie vesty? robia aj velke cisla to sa da nosit cely rok aj na tricko aj na natelnik...
@jaja0110 ale keby sa dalo nieco na tie vesty napisat tak by to bolo v pohode podla mna
inak kuknite tak tieto saty objednam aj eliske aj terezke su paradne aj s klobucikom http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
Kraaaasne su tie satky, ja som ich uz tiez obzerala 😎
Ako ved to az tak moc nevadi ze ta vesta nema napis, ideme tam len na 2 noci to uplne staci aby mali na sebe nieco rovnake... 😉
tak som poslala to cislo uctu anez jaje pete ive capy lienocke jaz a lenke smolakovej zabudla som na niekoho? 😉
@jaja0110 ja tie saty objednam mne sa pacia a mylsis ze velkost 104 110 bude este dobra eliske ? lebo vascie nemaju ale asi by mala byt ste dobra ved v bess maju tie velkosti take vacsie 😉
jeeej baby tie vesticky su chutnee 😀
mne sa paci tez najviac to sede s hrochom. a ked teda nie to, tak aj som potom za to tyrkysove a brala by som zelenu vestu s tym modrym ci tyrkysovym lemovanim. chutne to je 😀 i ked uz vdiim maja, jak by ma dodzubal, ze je to babske
mne sa cierne nist nepaci. baby bude teplo, a my ich tam obleceme do ciernych triciek? keby to bolo v zime al. na jesen este mozno ano, ale na jar/leto - neee 😀
@anezena veď aj my nosíme v lete čierne tričká, či ty nie? 😕 ja určite nejaké čierne mám 🙂
tak ja už neviem, nejako sa nevieme dohodnúť 😕 😅 mne je to jedno aj tú vestu by som brala, aj tričká sa mi všetky páčia, len nech neni ružové 😀 tak sa dohodnite

ahojte kočky,
tak ja som tiež sa nadpis "TU velím JA" a pre baby by som brala tu ružovú, pre chlapcov sa dohodnite 😉